The Sindbad

 Nyhed! Direkte charterfly til Tunesien fra København hver lørdag fra den 8. juni-27. juli.

 

The Sindbad er et ideelt hotel for golfspillere, beliggende direkte ovenfor havet, lige uden for Hammamet. Hotellet har restauranter, barer og flere pools at svømme i. Slap af i hotellets spa, nyd god mad eller oplev en fantastisk undervandsverden med blandt andet skibsvrag fra 2. Verdenskrig.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Sindbad har fire pools. To større pools, heraf en infinity-pool og en børnepool og en indendørs pool. Solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder er inkluderet.

I halvpension indgår morgenmadsbuffet og middag i restauranten Sheherazade - middagen serveres fra buffet tre gange om ugen, de resterende aftener bestilles middagen fra en à la carte-menu. Hotellets à la carte-restaurant serverer internationale og nordafrikanske retter. Djinn Bar serverer drinks og lette måltider ved poolen i løbet af dagen og er åben for en drink om aftenen. Strandbaren har en dejlig og skyggefuld udendørs terrasse, og her kan du nyde en frisk salat eller noget frisk grillet fra havet, åben fra tidlig morgen til sent. Les Voilers ligger direkte på stranden og har en flot udsigt over Middelhavet og har åbent fra frokost til solnedgang og her kan du spise fiske- og skaldyrsretter, pasta, grill, tunesiske specialiteter og lette frokostretter. Hvis du elsker thailandsk mad, er der restauranten Manora, som serverer det bedste fra det thailandske køkken til middag. Der er også flere barer, fx en poolbar og Pub 19.

Hotellets spa har sauna, dampbad, hammam, jacuzzi og forskellige spabehandlinger, alt sammen mod betaling. Der er også et fitnessrum og en indendørs pool. Billard.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. To kilometer fra centrum af Hammamet, fem kilometer fra Citrus og Yasmine golfbaner. Hotellet hjælper med transport til golfbanerne.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmad og middag fra buffet eller menu)
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Morgenmaden serveres kl. 06.00-10.00 og middagen (buffet eller menu) kl. 19.00-21.30.

Alle hoteller i Hammamet

Royal Nozha

Royal Nozha har den bedste beliggenhed på den fine strand i Hammamet. Vælg mellem at svømme i poolen eller i havet. All Inclusive indgår for en behagelig ferie, og hotellet har både bowlingbane og natklub. Om dagen kan de mindste i familien lege og boltre sig i børneklubben, og for de større børn og voksne med barnesind er der flere vandsportsaktiviteter.

The Orangers Garden Villas & Bungalows

Orangers Garden Villas & Bungalows ligger direkte over den fine sandstrand, og hotellet er omgivet af svajende palmer. Hotellet har et stort udvalg af restauranter og barer og her kan du slappe af med en runde golf, en bog i skyggen eller tage på marked.

Diar Lemdina

Midt i travlheden i medinaen Yasmine Hammamet finder du All Inclusive hotel Diar Lemdina. Oplev de smalle gyder, hverdagen med duften af kaffe og appelsinblomster og smagen af Orienten. På hotellet finder du en pool og i gåafstand er der gratis entré til både et vandland og en forlystelsespark.

Nozha Beach Resort & Spa

Nozha Beach Resort & Spa er med sin fantastiske beliggenhed på den fine sandstrand et paradis for både voksne og børn med masser af sjove ting at lave i løbet af dagen. Der er to udendørs pools, hvoraf den ene har tre vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter at vælge imellem. På stranden venter solstolen på dig til behagelig afslapning under den tunesiske sol.

Paradise Palace

All Inclusive-hotellet Paradise Palace ligger direkte over den fine sandstrand, et stykke uden for Hammamet. Her kan dagene fyldes med sjove aktiviteter, svømning i de forskellige pools og et par ture på vandrutsjebanen. Hotellet tilbyder også solstole på stranden, adskillige sportsaktiviteter i løbet af dagen, og for de yngste i familien er der en børneklub.

Les Orangers Beach Resort

Les Orangers Beach Resort er et All Inclusive-hotel med en dejlig have, privat del af stranden til dejlig svømning, en restaurant ved havet og masser at lave for hele familien, herunder en børneklub til masser af sjov. Her kan du slappe af med en runde på en golfbane eller få sved på panden i hotellets fitnessrum.

Royal Azur Thalassa

Royal Azur Thalassa ligger lige over stranden i Hammamet. Her kan du slappe af i en af hotellets pools eller på den private strand, hvor behagelige solstole venter på dig. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter og barer at vælge imellem. Nyd hotellets spa med flere smukke pools, træn i fitnessrummet og tag på shopping i medinaen i Hammamet.

Sentido Phenicia

All Inclusive hotel Sentido Phoenicia ligger direkte på den fine strand, lige uden for Hammamet, med en dejlig have med palmer, oliventræer og et dejligt poolområde. Dagene kan fyldes med tennis, minigolf eller en session i fitnessrummet. På stranden er der flere vandsportsaktiviteter at prøve og solstole og parasoller er inkluderet.

Bel Azur Thalasso & Bungalows

Fra Bel Azur Thalasso & Bungalows er der kun få skridt til sandstranden i Hammamet! Så læn dig tilbage i solstolen og nyd solen og badningen - All Inclusive er inkluderet. Der er to pools, en dejlig spa og dagene kan også fyldes med forskellige sportsgrene og aktiviteter.

Alhambra Thalasso

Alhambra Thalasso er bygget i arabisk-andalusisk stil med en privat del af stranden, hvor solstole venter på dig under den strålende tunesiske sol. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter, hvor du kan prøve det lokale køkken. Hvis du ikke vil svømme i havet, har hotellet et stort og dejligt poolområde, og i spaen finder du en indendørs pool til total afslapning, eller du kan slappe af på en af Hammamets golfbaner.