Paradise Palace

 Nyhed! Direkte charterfly til Tunesien fra København hver lørdag fra den 8. juni-27. juli.

 

All Inclusive-hotellet Paradise Palace ligger direkte over den fine sandstrand, et stykke uden for Hammamet. Her kan dagene fyldes med sjove aktiviteter, svømning i de forskellige pools og et par ture på vandrutsjebanen. Hotellet tilbyder også solstole på stranden, adskillige sportsaktiviteter i løbet af dagen, og for de yngste i familien er der en børneklub.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

 • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 2-3 personer. Familie-værelser for 4 personer. 2-værelses lejligheder for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Paradise Palace har et stort poolområde med pool med poolbar, pool med vandrutsjebane, en relaxpool med jacuzzi og en børnepool. Solsenge og parasoller er inkluderet ved alle pools og på stranden. Pool- og strandhåndklæder mod depositum, kan skiftes en gang om ugen.

I hotellets buffetrestaurant Jinen serveres morgenmad, frokost og middag, og vil man sove lidt længere, serveres morgenmad indtil kl. 11:00 Frokost kan også indtages i Hour-strandrestauranten, og der serveres snacks i restauranterne Hour og Casa del Piratti. Dresscoden er - lange bukser til morgenmad og middag til mænd og ingen badetøj til frokost.

På stranden er der flere sportsgrene og aktiviteter at prøve, vandcykler, jetski og kajakker mod betaling samt beachvolley. Hotellet tilbyder minigolf, bueskydning, volleyball, bordtennis, træningshold, aerobic, vandaerobic, Zumba og dart. Billard mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Hotellets spa har sauna, hammam, indendørs pool og forskellige spabehandlinger - alt sammen mod betaling. Den indendørs pool er opvarmet i perioden 1. november til 30. april. Daglige aktiviteter og aftenunderholdning.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet består af en hovedbygning med 3 etager og bungalows i 2 etager. Hotellet har et minimarked og en souvenirbutik. Det er omkring 8 kilometer til centrum af Hammamet og til den gamle medina i Hammamet. 3 kilometer til Citrus og Yasmin golfbanerne.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i Jinen restaurant, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i Jinen restaurant, kl. 10.00-11.00
 • Snacks i restauranterne Hour og Casa del Piratti, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet i restauranterne Jinen eller Hour, kl. 12.30-14.00
 • Snacks i restauranterne Hour og Casa del Piratti, kl. 15.30-17.00
 • Middagsbuffet i Jinen restaurant, kl. 18.30-21.00
 • Snacks i restauranterne Hour eller i baren Eden, kl. 21.30-23.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Hammamet

Royal Nozha

Royal Nozha har den bedste beliggenhed på den fine strand i Hammamet. Vælg mellem at svømme i poolen eller i havet. All Inclusive indgår for en behagelig ferie, og hotellet har både bowlingbane og natklub. Om dagen kan de mindste i familien lege og boltre sig i børneklubben, og for de større børn og voksne med barnesind er der flere vandsportsaktiviteter.

The Orangers Garden Villas & Bungalows

Orangers Garden Villas & Bungalows ligger direkte over den fine sandstrand, og hotellet er omgivet af svajende palmer. Hotellet har et stort udvalg af restauranter og barer og her kan du slappe af med en runde golf, en bog i skyggen eller tage på marked.

The Sindbad

The Sindbad er et ideelt hotel for golfspillere, beliggende direkte ovenfor havet, lige uden for Hammamet. Hotellet har restauranter, barer og flere pools at svømme i. Slap af i hotellets spa, nyd god mad eller oplev en fantastisk undervandsverden med blandt andet skibsvrag fra 2. Verdenskrig.

Diar Lemdina - sommer 24

Midt i travlheden i medinaen Yasmine Hammamet finder du All Inclusive hotel Diar Lemdina. Oplev de smalle gyder, hverdagen med duften af kaffe og appelsinblomster og smagen af Orienten. På hotellet finder du en pool og i gåafstand er der gratis entré til både et vandland og en forlystelsespark.

Nozha Beach Resort & Spa

Nozha Beach Resort & Spa er med sin fantastiske beliggenhed på den fine sandstrand et paradis for både voksne og børn med masser af sjove ting at lave i løbet af dagen. Der er to udendørs pools, hvoraf den ene har tre vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter at vælge imellem. På stranden venter solstolen på dig til behagelig afslapning under den tunesiske sol.

Les Orangers Beach Resort

Les Orangers Beach Resort er et All Inclusive-hotel med en dejlig have, privat del af stranden til dejlig svømning, en restaurant ved havet og masser at lave for hele familien, herunder en børneklub til masser af sjov. Her kan du slappe af med en runde på en golfbane eller få sved på panden i hotellets fitnessrum.

Royal Azur Thalassa

Royal Azur Thalassa ligger lige over stranden i Hammamet. Her kan du slappe af i en af hotellets pools eller på den private strand, hvor behagelige solstole venter på dig. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter og barer at vælge imellem. Nyd hotellets spa med flere smukke pools, træn i fitnessrummet og tag på shopping i medinaen i Hammamet.

Sentido Phenicia

All Inclusive hotel Sentido Phoenicia ligger direkte på den fine strand, lige uden for Hammamet, med en dejlig have med palmer, oliventræer og et dejligt poolområde. Dagene kan fyldes med tennis, minigolf eller en session i fitnessrummet. På stranden er der flere vandsportsaktiviteter at prøve og solstole og parasoller er inkluderet.

Bel Azur Thalasso & Bungalows

Fra Bel Azur Thalasso & Bungalows er der kun få skridt til sandstranden i Hammamet! Så læn dig tilbage i solstolen og nyd solen og badningen - All Inclusive er inkluderet. Der er to pools, en dejlig spa og dagene kan også fyldes med forskellige sportsgrene og aktiviteter.

Alhambra Thalasso

Alhambra Thalasso er bygget i arabisk-andalusisk stil med en privat del af stranden, hvor solstole venter på dig under den strålende tunesiske sol. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter, hvor du kan prøve det lokale køkken. Hvis du ikke vil svømme i havet, har hotellet et stort og dejligt poolområde, og i spaen finder du en indendørs pool til total afslapning, eller du kan slappe af på en af Hammamets golfbaner.