Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

1027 bedømmelser
Meget godt
 
563
Godt
 
275
Middel
 
95
Mindre godt
 
43
Dårligt
 
51

5 nyeste bedømmelser

24-09-2015

af kleisner København, Danmark

ferie paradis

Et vidunderligt sted at slappe af på, altid meget imødekommende personale som yder deres ypperste. Stranden er perfekt med de smukke strå parasoller og udsyn over det tyrkis blå hav. Haven pryder med masser af duft af blomster og store skygge fylde palmer. Morgen maden er varieret og altid dejlig. Vi er kommet her år efter år, og glæder os altid til at vende tilbage

 
13-07-2014

af 539anderses Oslo, Norge

Hyggeligt ophold og super privat strand

Specielt de ansatte på hotellet var særligt søde og venlige og selve hotellet var dejligt med god atmosfære og centralt liggende, god mam på the chiraz og super god privat strand. Man mister dog hurtigt følelsen af at være i Afrika/Tunesien, alt i alt en god oplevelse og kan anbefales til en uges ferie til par, og der er masser af lokale på stranden og restauranter så der går ikke fuldstændigt charter i den ;)

 
05-07-2013

af MariaK362 Skævinge, Danmark

lækkert hotel, men....

Lækkert hotel, dog mange der ikke taler engelsk, der gik 4 dage før det lykkedes os at få udleveret håndklæder på stranden, vi måtte tage vores egne fra hotellet med indtil da. Vi havde halvpenssion og maden var rigtig rigtig lækker, dog var der enormt dårlig indofmation omhvordan det foregik, den første dag vi kom ind i resturenten fik vi et bord, då buffeten og gik ind og tog, bagefter fik vi et menukort, blev en smule forvirret??? men det var så hovedretten og desserten man kunne vælge derfra. det gik fint de næste par dage indtil vi en dag ikke fik noget menu kort og så viste det sig at alle retter var i buffeten, meget forvirrende at finde ud af. men lækker mad. området omkring hotellet er usselt, der er ikke noget at se eller opleve, så skal man tage en taxa til Jasmine Hammamet some er en hel hotel by bygget for turister. vi var i spa'et en dag og få californian massage, mig og min kæreste i samme rum, det startede fint ud og var dejlig afslappende, indtil jeg skulle ligge mig på ryggen og de havde taget min bekini overdel, følte mig godt nok lidt blottet, men det blev meget værre da kvinden begyndte at massere mine bryster! det er langt over min grænse, så det skal man lige være opmærksom på. i spa'et fik jeg også lavet highlights i håret, de havde ingen ide om hvad de lavede, de hev og flåede i håret, satte det ikke ordentligt bagefter, det var ikke engang tørt, og striberne er meget dårligt lavet, det kan bestemt ikke anbefales. man kan ikke se en farveforskel men alle hårene er knækket. alkoholen er også meget meget dyr på hotellet, samme priser som i danmark, så pas på med at drikke for meget. der sker ikke så meget om aftnen på hotellet så det kan anbefales at tage ind til jasmine hammamet. selvom anmeldelsen måske lyder negativ havde vi alt i alt en rigtig god rejse, men ville nok ikke vælge det hotel igen, eller Tunesien.

 
08-07-2012

af SorKris

Dejlig ferieoplevelse med super service

Rigtigt godt hotel, personalet er meget hjælpsomt og der mangler ikke noget på hotellet. Egen strand, fantastisk sand og rigtig gode stole og parasollen. Skal være tidligt ude, og der skal lidt ekstra penge på bordet, hvis man vil ligge i forreste række. Flotte omgivelser, man fornemmer ikke områdets størrelse da alt er i et eller to plan. Gode restauranter, fitness og massage mulighede. Nogle aftner kommer der lidt mange endagsgæster til pop,baren - rige lokale..... Vil gerne anbefale hotellet - De fem stjerner er fortjent.

 
07-07-2012

af Christian S København, Danmark

Service niveauet kan forbedres!

Jeg har boet på hotellet i uge 27/28 og forventningerne var sat højt set udfra hjemme siden og rejsebuearuet. Men jeg har været skuffet, det har ikke været 4+ stjerne værd. Jeg har købt halv pension, og maden er uopfindsom og små kedelig. Det er ok, men ikke en kulinarisk oplevelse. Så undgå halv pension. Servicen fra personalet er en blandet oplevelse. I receptionist virker de søde og servicemindede + restaurant personalet er flinke og imødekommende. Men på stranden som ellers er flot, er det noget helt andet. Bestilte et frugt fad og måtte rykke for det efter en time. Der er også en helt speciel holdning på hotellet ifht. hvem der må ligge på første række ned imod vandet. De rige tunesere har fortrinsret, og spørger man direkte til om man må ligge sig der om morgenen, så er svaret nej. De stakkels strand drenge følger bare ordre, men det er under al kritik i min verden. Der var strand party d. 7/7 og her kom der mange tunesere til selve festen, og hotel personalet virkede til at fokusere mere på dem end os ikke tunesere. Alt i alt en blandet oplevelse. Selve hotelværelset er fint og pænt, intet at udsætte der. Men værelserne i stue niveau kigger alle sammen lige ud i en lukket gård/have, halv kedeligt og ikke noget de har valgt at reklamere med på hotellets egen hjemmeside eller hos spise.dk. Så søger man udsigts værelser, så er dette det helt forkerte hotel at vælge. Det er også et fitness center på hotellet = løbemaskine, cykel, stepmaskine, bænkpres stativ og 4 små håndvægte. Så håber du på at kunne dyrke en masse fitness, så er det ikke her du skal gøre det. Ville jeg vælge hotellet igen? Nej det ville jeg ikke. Der er mange andre gode hoteller at vælge imellem.