Bel Azur Thalasso & Bungalows

 Nyhed! Direkte charterfly til Tunesien fra København hver lørdag fra den 8. juni-27. juli.

 

Fra Bel Azur Thalasso & Bungalows er der kun få skridt til sandstranden i Hammamet! Så læn dig tilbage i solstolen og nyd solen og badningen - All Inclusive er inkluderet. Der er to pools, en dejlig spa og dagene kan også fyldes med forskellige sportsgrene og aktiviteter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-3 personer eller 2 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer eller 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Et smukt hotel med en meget stor have og en dejlig beliggenhed ud til strand og nær byen. Maden var fin og delikat.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bel Azur Thalasso & Bungalows har en stor, smuk have med palmer og her finder du to pools, hvoraf den ene er en infinity-pool, hver med en mere lavvandet sektion til børn. Poolbarer, solstole, parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum.

Buffetrestauranten Le Gourmet Restaurant serverer morgenmad, frokost og middag. La Pointe Snack Restaurant har en flot udsigt over havet. Ved stranden ligger grillrestauranten La Rose des sables, hvor du kan nyde grillet kød og fisk, skaldyr og pizza. To barer, hvoraf den ene er ved poolen og den ene er en bar med dans og underholdning indtil de små timer.

Aerobic, bueskydning, minigolf, dart eller måske karaoke. Bordtennis. Tennisbane mod betaling, udstyr til leje. Billard mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år i hotellets regi med fransk- og engelsktalende personale. Aftenunderholdning.

Hotellets spa har fitnessrum, sauna, dampbad, hammam, jacuzzi og opvarmet indendørs pool samt diverse spa-behandlinger, alt sammen mod betaling. Den opvarmede indendørs pool er kun åben i vintersæsonen.

Gratis wifi på hele hotellet. Elevator findes kun i hovedbygningen. Ca. 1 kilometer til medinaen i Hammamet og til Martyr's Square.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Le Gourmet, kl. 06.00-10.00
  • Morgenmad i lobbybaren, kl. 10.30-11.30
  • Frokostbuffet i restauranten Le Gourmet, kl 12.30-14.30
  • Snacks i poolbaren, kl. 15.00-17.00
  • Eftermiddagskaffe i lobbybaren, kl. 17.00-18.00
  • Middagsbuffet i restauranten Le Gourmet, kl. 18.30-21.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 08.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Hammamet

Royal Nozha

Royal Nozha har den bedste beliggenhed på den fine strand i Hammamet. Vælg mellem at svømme i poolen eller i havet. All Inclusive indgår for en behagelig ferie, og hotellet har både bowlingbane og natklub. Om dagen kan de mindste i familien lege og boltre sig i børneklubben, og for de større børn og voksne med barnesind er der flere vandsportsaktiviteter.

The Orangers Garden Villas & Bungalows

Orangers Garden Villas & Bungalows ligger direkte over den fine sandstrand, og hotellet er omgivet af svajende palmer. Hotellet har et stort udvalg af restauranter og barer og her kan du slappe af med en runde golf, en bog i skyggen eller tage på marked.

The Sindbad

The Sindbad er et ideelt hotel for golfspillere, beliggende direkte ovenfor havet, lige uden for Hammamet. Hotellet har restauranter, barer og flere pools at svømme i. Slap af i hotellets spa, nyd god mad eller oplev en fantastisk undervandsverden med blandt andet skibsvrag fra 2. Verdenskrig.

Diar Lemdina - sommer 24

Midt i travlheden i medinaen Yasmine Hammamet finder du All Inclusive hotel Diar Lemdina. Oplev de smalle gyder, hverdagen med duften af kaffe og appelsinblomster og smagen af Orienten. På hotellet finder du en pool og i gåafstand er der gratis entré til både et vandland og en forlystelsespark.

Nozha Beach Resort & Spa

Nozha Beach Resort & Spa er med sin fantastiske beliggenhed på den fine sandstrand et paradis for både voksne og børn med masser af sjove ting at lave i løbet af dagen. Der er to udendørs pools, hvoraf den ene har tre vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter at vælge imellem. På stranden venter solstolen på dig til behagelig afslapning under den tunesiske sol.

Paradise Palace

All Inclusive-hotellet Paradise Palace ligger direkte over den fine sandstrand, et stykke uden for Hammamet. Her kan dagene fyldes med sjove aktiviteter, svømning i de forskellige pools og et par ture på vandrutsjebanen. Hotellet tilbyder også solstole på stranden, adskillige sportsaktiviteter i løbet af dagen, og for de yngste i familien er der en børneklub.

Les Orangers Beach Resort

Les Orangers Beach Resort er et All Inclusive-hotel med en dejlig have, privat del af stranden til dejlig svømning, en restaurant ved havet og masser at lave for hele familien, herunder en børneklub til masser af sjov. Her kan du slappe af med en runde på en golfbane eller få sved på panden i hotellets fitnessrum.

Royal Azur Thalassa

Royal Azur Thalassa ligger lige over stranden i Hammamet. Her kan du slappe af i en af hotellets pools eller på den private strand, hvor behagelige solstole venter på dig. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter og barer at vælge imellem. Nyd hotellets spa med flere smukke pools, træn i fitnessrummet og tag på shopping i medinaen i Hammamet.

Sentido Phenicia

All Inclusive hotel Sentido Phoenicia ligger direkte på den fine strand, lige uden for Hammamet, med en dejlig have med palmer, oliventræer og et dejligt poolområde. Dagene kan fyldes med tennis, minigolf eller en session i fitnessrummet. På stranden er der flere vandsportsaktiviteter at prøve og solstole og parasoller er inkluderet.

Alhambra Thalasso

Alhambra Thalasso er bygget i arabisk-andalusisk stil med en privat del af stranden, hvor solstole venter på dig under den strålende tunesiske sol. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter, hvor du kan prøve det lokale køkken. Hvis du ikke vil svømme i havet, har hotellet et stort og dejligt poolområde, og i spaen finder du en indendørs pool til total afslapning, eller du kan slappe af på en af Hammamets golfbaner.