The Orangers Garden Villas & Bungalows

 Nyhed! Direkte charterfly til Tunesien fra København hver lørdag fra den 8. juni-27. juli.

 

Orangers Garden Villas & Bungalows ligger direkte over den fine sandstrand, og hotellet er omgivet af svajende palmer. Hotellet har et stort udvalg af restauranter og barer og her kan du slappe af med en runde golf, en bog i skyggen eller tage på marked.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der var roligt og rigtig god service.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lige nedenfor hotellet ligger Middelhavet med en fin sandstrand til afkølende og skønne dukkerter. Hvis du foretrækker at svømme i poolen, har hotellet en stor infinity-pool, en pool med en lavvandet del til børn og en opvarmet indendørs pool med solstole. Den indendørs pool er tilgængelig for børn i følge med en voksen. Der er solstole og parasoller ved poolen og på stranden. Pool- og strandhåndklæder indgår. Burkini er kun tilladt på stranden.

Orangers Garden Villas & Bungalows har et stort udvalg af restauranter og barer. Buffetrestauranten El Mundo serverer morgenmad, frokost og middag, hvis du vil spise senere, serveres morgenmaden stadig til kl. 12.00 og middag kan du spise til midnat. I løbet af dagen serveres forskellige retter i The Medi Terra og om aftenen kan du smage det tunesiske køkken, køkkenet omkring Middelhavet eller krydrede asiatiske retter i à la carte-restauranten The Gardenia. Har du lyst til gode kvalitetsvine sammen med italienske oste og charcuteri, bør du besøge The Gourmet. The Roof byder på varme aftener, vine og tapas. Derudover har hotellet fire barer, herunder en strandbar og en poolbar.

Hotellet har mange faciliteter til afslapning, her kan du gratis nyde en sauna, et dampbad, hammam, den opvarmede indendørs pool og et fitnessrum. Skønhedsbehandlinger mod betaling. Vil du i stedet slappe af på golfbanen, tilbyder hotellet transport til de to golfbaner Citrus og Yasmine i Hammamet. To tennisbaner, reservation er nødvendig, belysning og udstyr kan lejes. Fodbold, bordtennis, beachvolley, bueskydning, petanque og aerobic. Yogahold. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år. Legeplads. Aftenunderholdning.

Gratis wifi på hele hotellet. Bygningerne har fra en til fire etager. 5 minutter fra Citrus og Yasmine golfbaner. 4 kilometer fra centrum af Hammamet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten El Mundo, kl. 06.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i restauranten El Mundo, kl. 10.00-12.00
 • Frokostbuffet i restauranten El Mundo, kl. 12.30-15.00
 • Salat, pizza, Churrasco, pandekager, vafler og desserter i The Medi Terra restaurant, kl. 12.00-18.00
 • Snacks i The Gourmet, hele dagen
 • Middagsbuffet i restauranten El Mundo, kl. 19.00-22.00
 • Middag i restauranten El Mundo, kl. 22.00-24.00
 • Middag i à la carte-restauranten The Gardenia, kl. 20.00-22.00. Bordreservation er påkrævet.
 • Vin og tapas i The Roof, kl. 19.00-02.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i hotellets barer, kl. 08.00-02.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in på ankomstdagen til afrejse på hjemkomstdagen.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2024 kan man booke suiter.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Hammamet

Royal Nozha

Royal Nozha har den bedste beliggenhed på den fine strand i Hammamet. Vælg mellem at svømme i poolen eller i havet. All Inclusive indgår for en behagelig ferie, og hotellet har både bowlingbane og natklub. Om dagen kan de mindste i familien lege og boltre sig i børneklubben, og for de større børn og voksne med barnesind er der flere vandsportsaktiviteter.

The Sindbad

The Sindbad er et ideelt hotel for golfspillere, beliggende direkte ovenfor havet, lige uden for Hammamet. Hotellet har restauranter, barer og flere pools at svømme i. Slap af i hotellets spa, nyd god mad eller oplev en fantastisk undervandsverden med blandt andet skibsvrag fra 2. Verdenskrig.

Diar Lemdina - sommer 24

Midt i travlheden i medinaen Yasmine Hammamet finder du All Inclusive hotel Diar Lemdina. Oplev de smalle gyder, hverdagen med duften af kaffe og appelsinblomster og smagen af Orienten. På hotellet finder du en pool og i gåafstand er der gratis entré til både et vandland og en forlystelsespark.

Nozha Beach Resort & Spa

Nozha Beach Resort & Spa er med sin fantastiske beliggenhed på den fine sandstrand et paradis for både voksne og børn med masser af sjove ting at lave i løbet af dagen. Der er to udendørs pools, hvoraf den ene har tre vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter at vælge imellem. På stranden venter solstolen på dig til behagelig afslapning under den tunesiske sol.

Paradise Palace

All Inclusive-hotellet Paradise Palace ligger direkte over den fine sandstrand, et stykke uden for Hammamet. Her kan dagene fyldes med sjove aktiviteter, svømning i de forskellige pools og et par ture på vandrutsjebanen. Hotellet tilbyder også solstole på stranden, adskillige sportsaktiviteter i løbet af dagen, og for de yngste i familien er der en børneklub.

Les Orangers Beach Resort

Les Orangers Beach Resort er et All Inclusive-hotel med en dejlig have, privat del af stranden til dejlig svømning, en restaurant ved havet og masser at lave for hele familien, herunder en børneklub til masser af sjov. Her kan du slappe af med en runde på en golfbane eller få sved på panden i hotellets fitnessrum.

Royal Azur Thalassa

Royal Azur Thalassa ligger lige over stranden i Hammamet. Her kan du slappe af i en af hotellets pools eller på den private strand, hvor behagelige solstole venter på dig. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter og barer at vælge imellem. Nyd hotellets spa med flere smukke pools, træn i fitnessrummet og tag på shopping i medinaen i Hammamet.

Sentido Phenicia

All Inclusive hotel Sentido Phoenicia ligger direkte på den fine strand, lige uden for Hammamet, med en dejlig have med palmer, oliventræer og et dejligt poolområde. Dagene kan fyldes med tennis, minigolf eller en session i fitnessrummet. På stranden er der flere vandsportsaktiviteter at prøve og solstole og parasoller er inkluderet.

Bel Azur Thalasso & Bungalows

Fra Bel Azur Thalasso & Bungalows er der kun få skridt til sandstranden i Hammamet! Så læn dig tilbage i solstolen og nyd solen og badningen - All Inclusive er inkluderet. Der er to pools, en dejlig spa og dagene kan også fyldes med forskellige sportsgrene og aktiviteter.

Alhambra Thalasso

Alhambra Thalasso er bygget i arabisk-andalusisk stil med en privat del af stranden, hvor solstole venter på dig under den strålende tunesiske sol. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter, hvor du kan prøve det lokale køkken. Hvis du ikke vil svømme i havet, har hotellet et stort og dejligt poolområde, og i spaen finder du en indendørs pool til total afslapning, eller du kan slappe af på en af Hammamets golfbaner.