Dubai for voksne og par

Fantastisk voksenferie venter i Dubai og Emiraterne

Dubai er det ideelle valg for dig, der vil have en solsikker ferie med uendelige muligheder for oplevelser og aktiviteter. Få steder i verden kan du opleve det unikke mix af storbystemning, høj service og skønne badehoteller som her. Læg dertil et imponerende udvalg af gourmetrestauranter og spændende streetfood spisesteder med rig mulighed for at forkæle dine smagsløg.

I Dubai og Emiraterne omkring har du alle muligheder for at skabe unikke ferieminder, I vil tale om i langt tid, efter ferien er slut.


Inspiration og guides til en oplevelsesrig ferie i Dubai

Se flere rejsetips til Dubai

GÅ UD OG SPIS I DUBAI

Læs vores bedste tips til kulinariske oplevelser i Dubai der vil få dine tænder til at løbe i vand.

Læs mere

DUBAIS NATTELIV

Dubai er både ekstravagant, moderne og traditionelt - og nattelivet i den spændende by er berømt for at være noget helt specielt.

Læs mere

GUIDE - PARFERIE I DUBAI

Læs forslag og tips til 1 uges spændende oplevelser og aktiviteter i Dubai.

Læs mere

Vi anbefaler - hoteller og oplevelser for voksne

apollo mondo family
Al Raha Beach
• Lige ved stranden

Al Raha Beach


Udvalgte videoer

Visit Dubai og skriv din egen historie

Indtryk fra Dubai

Venindetur til Dubai


Flere tips til oplevelser i Dubai

HIGH TEA PÅ BURJ AL ARAB

En unik oplevelse med en fantastisk udsigt fra Skyview Bar i Burj al Arab ud over Palm Jumeirah og The World øerne. Nyd skønne kager, små sandwiches og et udsøgt udvalg af kaffe og te. Ren forkælelse i topklasse.

AT.MOSPHERE I BURJ KHALIFA

Spis eller nyd et par drinks i At.mosphere på 122. etage i Burj Khalifa, og slip for at stå i kø og nyd udsigten i ro og mag. Vær opmærksom på at der er et minimumsforbrug pr. person, men dette kan godt svare sig i forhold til den normale entré til Burj Khalifa. Læs mere

SPIS GODT TIL BILLIGE PENGE PÅ BU QTAIR FISH RESTAURANT

Er du glad for fisk, og vil du prøve en lokal favorit? Så er dette sted lidt af et insidertip. Du vælger selv din fisk eller rejer, og får det herefter tilberedt og serveret. Omgivelserne er enkle, og stemningen er lokal og gæstfri. Se mere her