Rejser til Dubai

Store oplevelser venter når du rejser til Dubai til vinter

Når du rejser til Dubai og Emiraterne, flyver du med et af verdens bedste flyselskaber, Emirates og med alt inklusiv- og bor lige ud til vandet og indenfor ca. 2 timers kørsel fra Dubai. 

I Dubai venter shopping og store oplevelser i verdensklasse, dejlige sandstrande, mad fra hele verden og service langt ud over det sædvanlige.


Aktuelle tilbud til Dubai og Emiraterne

Find priser til Dubai & Emiraterne

Du kan opleve livlige Dubai, rolige Ras al Khaimah eller fantastiske Abu Dhabi. Bestil din rejse nu og få en skøn ferie i Emiraterne!

Se mere

Dubai og Emiraterne - find området der passer bedst til dig

Vores rejsemål i Emiraterne

Du har garanteret hørt om Dubai, men vidste du, at du kan rejse til 3 andre emirater direkte fra København? Her kan du læse mere om vores rejsemål.

Læs mere her

Oplevelser i Dubai & Emiraterne

Dubai er fuld af overraskelser, og udflugtsmulighederne er næsten ubegrænsede, læs mere om alt det du kan opleve i Dubai & Emiraterne

Læs mere her

Hotelfavoritter i Dubai og Emiraterne


Hvordan rejser du?

Få inspiration til din ferie i Dubai og Emiraterne her

Rejser du uden børn?

Her har vi samlet de bedste tips til dig, der rejser uden børn til Dubai og Emiraterne.

Læs mere og få inspiration til ferien

Rejser du med børn?

Dubai og Emiraterne har uendeligt at byde på for børnefamilier. Få vores bedste tips til ferien her.

Læs mere og få inspiration til ferien

4 grunde til at du skal besøge Dubai

4 grunde til at du skal besøge Dubai

 

Dubai er hurtigt blevet en af verdens mest populære feriemål. Kun 6 timer i fly og så er fantastiske strande, vandsport, indendørs skiløb, skøjteløb, et væld af ørken aktiviteter, en voksende kunst og kultur scene, og fantastiske køkkener, der spænder over hele kloden inden for rækkevidde.
 

1. Fantastisk skyline

1. Dubai har en af de mest fantastiske skylines i verden

Uanset om du er i downtown Dubai, i Dubai Marina eller er på The Palm, er du aldrig langt fra en fantastisk udsigt. På den ene side kan du se 4 af de 5 højeste beboelsesejendomme i verden, og på den anden side kan du se de højeste menneskeskabte bygninger på jorden Burj Khalifa eller nyd synet af The Palm og det fantastiske hotel Atlantis The Palm. Der er arkitektoniske perler overalt!

2. Sol, hav og strand

2. Sol, hav og strand

Det er temmelig indlysende, men en af de vigtigste grunde for at besøge Dubai er vejret. Med mere end 300 solskinsdage om året og over 1000 km kyststrækning, er mulighederne uendelige for at få en fantastisk sol- og badeferie. Dubai er også hjemsted for Aquaventure Waterpark, der er rangeret som en af de 3 bedste vandparker i verden. Skynd dig herhen for at opleve verdens største vandrutschebane, skøn privat strand og dykning blandt 65.000 havdyr.

3. Dubai er madhimlen

3. Dubai er madhimlen

Få steder kan prale af at have over 200 nationaliteter, og når nærmest hver enkelt nationalitet har bragt et tilsvarende antal køkkener med sig, finder du både mere simple og high-end restauranter fra alle verdenshjørner. Tilføj derefter mange kendis restauranter som Nobu, Gordon Ramsay og Jamie Oliver, foruden en vifte af madfestivaler i løbet af året, så er du sikker på at få stillet din sult, uanset hvor stor den måtte være.

4. The Palm

Palmeøen, The Palm, er den største kunstige ø, bygget mellem 2001 og 2006, og hjem for mangemillionærernes mega palæer og et væld af 5-stjernede luksushoteller, bl.a. det ikoniske Atlantis, The Palm der ligger i midten af øens omkransende halvmåne. The Palm er hyldet som det 8. vidunder i verden og en teknisk bedrift, der kan ses fra rummet, og Palmeøen har øget Dubai kystlinje med utrolige 166%.