Restaurant Shimmers i Dubai

Gå ud og spis i Dubai

Det er kort afstand mellem spisestederne i Dubai – her ligger gourmetrestauranter og fastfoodsteder på næsten hvert gadehjørne. Vi har udvalgt nogle af vores egne favoritter for at gøre det lettere at navigere blandt Dubais store udbud af spisesteder.

Shimmers – for de sofistikerede

Denne strandlounge (se billedet ovenfor) har en fantastisk beliggenhed lige ved havet og serverer førsteklasses mad, såsom supper, wraps, pasta og andre lækkerier. Vores bedste tip er den stærkt krydrede tomatsuppe med citrongræs. Og hvorfor ikke slutte måltidet af med en shisha (vandpibe) eller en god drink? Åbent dagligt fra kl. 18.00 til 01.30.

Adresse: Hotel Mina a'Salam, Jumeirah.
Telefon: +971 4 366 6730

Zaatar W Zeit – hurtigt og nemt

I fastfoodkæden Zaatar W Zeit kan man hurtigt og nemt købe lækre salater, pizzaer, wraps og sandwiches – perfekt til når du er på farten. Kæden er mest kendt for sine gode kyllingewraps. Du finder restauranterne i de fleste shoppingcentre og på Jumeirah Beach.

At.mosphere – middag med udsigt

Her kan du nyde en cigar og en af bartenderens signaturcocktails oppe i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Giorgio Armani måtte tage hele vejen op til 122. etage for at kunne udforme designet af interiøret på den eksklusive restaurant. Her kan du spise en god middag og à la carte-frokost til rimelige priser, taget restaurantens placering og udsigt i betragtning!

For at booke bord: reservations@atmosphereburjkhalifa.com
Telefon: +971 4 888 3828

Trader Vic’s – i det tropiske tegn

En farverig cocktailbar i polynesisk stil. Her serveres tropiske drinks og moderne asiatisk fusion food til livemusik. Det var på Trader Vic's filial i Californien, hvor Victor J. Bergeron opfandt den verdenskendte (og populære) romdrink Mai Thai i år 1944. Derfor kan du her nyde en Mai Thai lavet efter originalopskriften! Baren har også en hyggelig terrasse, hvor du kan nyde udsigten over kanalen, som slingrer sig rundt om hele området. Bestil en crispy duck, en tika tika puka puka – og til det: selvfølgelig en Mai Tai! Åbent dagligt fra kl. 19.00 og frem til 01.30.

Adresse: Souk Madinat Jumeirah 
For at booke bord: http://tradervicsmadinat.com/
Telefon: +971 4366 5646

Nasimi Beach Club