Familieferie i Dubai og emiraterne

Tag på skøn familieferie i Dubai og Emiraterne

Nyd roen ved de kridhvide sandstrande på skønne hoteller, eller kast jer ud i uforglemmelige oplevelser, I sent vil glemme. I og omkring Dubai finder I Ferrari World, LEGOLAND, indendørs skiresorts, underjordiske akvarier og fantastiske vandparker. Dubai har meget at byde på for børnefamilier, og er et skønt og velfungerende rejsemål med høj service.


Inspiration og guides til din familieferie i Dubai

GUIDE TIL FAMILIEFERIE I DUBAI

Læs vores bedste tips til en fantastisk ferie for store og små i Dubai.

Læs mere

MED FAMILIEN PÅ EVENTYR I DUBAI

Find ud af hvad du kan lave med familien i Dubai.

Læs mere

WILD WADI WATER PARK

Fantastisk sjovt vandland for hele familien. Læs vores guide. 

Læs mere

Vi anbefaler vores familievenlige favorithoteller

Hoteller med høj kundetilfredshed * Bredt udvalg af faciliteter * Smuk beliggenhed på eller nær stranden


Sjove oplevelser i Dubai for store og små

LEGOLAND DUBAI

LEGOLAND i Dubai ligger ca. 30 minutters kørsel fra Dubai i forlystelsesområdet Dubai Parks & Resorts, hvor der også findes flere andre forlystelsesparker. LEGOLAND Dubai består af 2 parker - den klassiske forlystelsespark og et vandland, særligt målrettet børn fra 2-12 år. Rejser du med større børn er Motiongate-parken, der ligger i samme område, absolut et besøg værd. Her kan du kaste dig ind i filmens verden og prøve sjove forlystelser fra kendte film som The Hunger Games, Kung Fu Panda, Shrek, Hotel Transylvanien, Ghostbusters og mange flere.

Se mere

Unicorn Vibes Café i Dubai

Har du et barn der er bidt af en gal enhjørning? Så vil Unicorn Vibes Caféen i Dubai få deres hjerte til at smelte! Indretningen er rigtig hyggelig og meget lyserød, og menukortet bugner af lækre fristelser med referencer til enhjørningernes verden. Prøv f.eks. de mange lækre hjemmelavede is, farvestrålende cupcakes og kager - og snyd ikke dig selv for den unikke oplevelse det er at drikke enhjørningetårer på flaske. Du kan også få en god kop kaffe.

Se mere og find derhen

KidZania Dubai

Giv børnene en "voksen" oplevelse i en nedskaleret verden. KidZania er et underholdnings- og læringsområde bygget op som en hel by med gader, veje og egen økonomi. Se børnene lege voksne, hvor de kan prøve spændende jobs som alt fra brandmænd, kokke, læger og til radioværter og piloter. En spændende og lærerig oplevelse for lidt større børn. 

Læs mere