Riff Hikkaduwa Design Hotel

Lige ved stranden i Hikkaduwa ligger det dejlige Riff Hikkaduwa Design Hotel. Hotellets pool støder op til stranden, så det er nemt bare at slappe af. Nyd et øjeblik i skyggen, før du forkæler dig selv med lidt ekstra afslapning med en beroligende spa-behandling. Hvis moderne indretning og en bar på taget med udsigt over Det Indiske Ocean er en del af din feriedrøm, er dette hotellet for dig.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Riff Hikkaduwa Design Hotel har en saltvandspool lige ved stranden. Der er en poolbar, og man kan låne solstole, parasoller og håndklæder til poolen og stranden. Der er en separat børnepool til de yngste gæster.

Hotellet har tre restauranter. Hovedrestauranten serverer en skøn blanding af velsmagende og til tider krydrede retter fra det srilankanske køkken og internationale retter. True Blue serverer japanske specialiteter lavet af lokale råvarer og specielt importerede ingredienser fra Japan. Maden er imponerende, og det samme er udsigten fra tagterrassen, hvor restauranten ligger. I hotellets Lobby Bar & Lounge kan gæsterne nyde en let morgenmad, et glas friskpresset juice, smage nogle lokale retter, en suppe eller nyde friskgrillet fisk og skaldyr til frokost og middag.

Der er et gratis fitnessrum og et wellnesscenter med sauna og spa-behandlinger mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost eller middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)

Morgenmaden serveres fra kl. 07.30 til 10.30.

Alle hoteller i Hikkaduwa

Coral Sands

Hyggelige hotel Coral Sands har en stor have, som grænser ned til den gode, brede sandstrand i Hikkaduwa. Ved stranden er der et dykkercenter, og ved hotellet ligger Sri Lakas eneste marina nationalpark - så her er meget at opleve på ferien! Hotellet ligger ved hovedgaden Galle Road, blot en kort gåtur fra det centrale Hikkaduwa med restauranter og butikker.

Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger på stranden og havet i Hikkaduwa. Du deler stranden med surfere, frugtsælgere og en fantastisk solnedgang. Nyd en spa, krydret mad og eller bare tag en tur på gyngen ved stranden.

Hikka Tranz by Cinnamon

Hos Hikka Tranz by Cinnamon kan du bare tage en morgentur på stranden, svømme i poolen eller i havet eller hvis du vil være lidt mere aktiv er der squash, beachvolley, snorkling og et dykkercenter. Gå ikke glip af at prøve det lokale køkken og nyd velsmagende retter i en af hotellets restauranter.