Coral Sands

Hyggelige hotel Coral Sands har en stor have, som grænser ned til den gode, brede sandstrand i Hikkaduwa. Ved stranden er der et dykkercenter, og ved hotellet ligger Sri Lakas eneste marina nationalpark - så her er meget at opleve på ferien! Hotellet ligger ved hovedgaden Galle Road, blot en kort gåtur fra det centrale Hikkaduwa med restauranter og butikker.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Coral Sands i Hikkaduwa ligger mellem hovedvejen Galle og den smukke sandstrand. Hotellet har to poolområder med hver sin pool, hvoraf det ene har en børneafdeling. Flere solterrasser med solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar.

Hotellets buffetrestaurant, som har udsigt over stranden og havet, serverer morgenmad, frokost og middag. For et mere luksuriøst måltid er det muligt at bestille à la carte-retter som hummer og andre fisk og skaldyr. Baren The Station ligger nede ved stranden og lokker med forfriskende drinks og smuk udsigt.

Fitnessrum. Dykkercenter. Beach Volleyball. Billard mod betaling. Beach Volleyball. Aftenunderholdning.

Gratis wifi på fælles områder. Deponering mod betaling i receptionen. Mange trapper og niveauforskelle inden for hotellet. Gennemkørende trafik.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-09.30
 • À la carte frokost fra fast menu, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 19.30-21.30
 • Snacks, kl. 10.30-11.30 og 15.30-16.30
 • Frisk juice og læskedrikke ad libitum kl. 10.00-22.00
 • Forfriskninger såsom lokal øl, vin og cocktails ad libitum fra enhver af hotellets barer, kl. 12.00-22.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger på stranden og havet i Hikkaduwa. Du deler stranden med surfere, frugtsælgere og en fantastisk solnedgang. Nyd en spa, krydret mad og eller bare tag en tur på gyngen ved stranden.

Hikka Tranz by Cinnamon

Hos Hikka Tranz by Cinnamon kan du bare tage en morgentur på stranden, svømme i poolen eller i havet eller hvis du vil være lidt mere aktiv er der squash, beachvolley, snorkling og et dykkercenter. Gå ikke glip af at prøve det lokale køkken og nyd velsmagende retter i en af hotellets restauranter.

Riff Hikkaduwa Design Hotel

Lige ved stranden i Hikkaduwa ligger det dejlige Riff Hikkaduwa Design Hotel. Hotellets pool støder op til stranden, så det er nemt bare at slappe af. Nyd et øjeblik i skyggen, før du forkæler dig selv med lidt ekstra afslapning med en beroligende spa-behandling. Hvis moderne indretning og en bar på taget med udsigt over Det Indiske Ocean er en del af din feriedrøm, er dette hotellet for dig.