Hikka Tranz by Cinnamon

Hos Hikka Tranz by Cinnamon kan du bare tage en morgentur på stranden, svømme i poolen eller i havet eller hvis du vil være lidt mere aktiv er der squash, beachvolley, snorkling og et dykkercenter. Gå ikke glip af at prøve det lokale køkken og nyd velsmagende retter i en af hotellets restauranter.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Direkte over stranden ligger et indbydende og stort poolområde med pool og separat børnepool. Solstole og parasoller samt pool og snackbar. I poolbaren kan du se solen gå ned og palmerne danner en smuk silhuet mod himlen – perfekt til et Instagram-billede.

Hikka Tranz by Cinnamon har en kombineret buffet- og à la carte-restaurant, Tranzfusion, som serverer morgenmad, frokost og middag. À la carte-restauranten Crab Shack serverer fisk og skaldyr og sushi om aftenen.

Hotellet har fitnessrum, spa med forskellige behandlinger og vil du udforske omgivelserne, udlejer hotellet cykler. Der er en squashbane her, og du kan spille bordtennis, volleyball og billard. Padi-tilknyttet dykkercenter samt aftenunderholdning i form af livemusik og shows.

Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Morgenmadsbuffet i restauranten Tranzfusion, kl. 07.30-10.00 Frokostbuffet i restauranten Tranzfusion, kl. 12.30-15.00 Middagsbuffet i restauranten Tranzfusion, kl. 19.30-22.00 Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Hikkaduwa

Coral Sands

Hyggelige hotel Coral Sands har en stor have, som grænser ned til den gode, brede sandstrand i Hikkaduwa. Ved stranden er der et dykkercenter, og ved hotellet ligger Sri Lakas eneste marina nationalpark - så her er meget at opleve på ferien! Hotellet ligger ved hovedgaden Galle Road, blot en kort gåtur fra det centrale Hikkaduwa med restauranter og butikker.

Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger på stranden og havet i Hikkaduwa. Du deler stranden med surfere, frugtsælgere og en fantastisk solnedgang. Nyd en spa, krydret mad og eller bare tag en tur på gyngen ved stranden.

Riff Hikkaduwa Design Hotel

Lige ved stranden i Hikkaduwa ligger det dejlige Riff Hikkaduwa Design Hotel. Hotellets pool støder op til stranden, så det er nemt bare at slappe af. Nyd et øjeblik i skyggen, før du forkæler dig selv med lidt ekstra afslapning med en beroligende spa-behandling. Hvis moderne indretning og en bar på taget med udsigt over Det Indiske Ocean er en del af din feriedrøm, er dette hotellet for dig.