Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa ligger på stranden og havet i Hikkaduwa. Du deler stranden med surfere, frugtsælgere og en fantastisk solnedgang. Nyd en spa, krydret mad og eller bare tag en tur på gyngen ved stranden.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ved poolområdet på Citrus Hikkaduwa er der pool, solstole og parasoller Poolhåndklæder er inkluderet. Herfra er der kun få skridt til stranden. Lige frem er der koraller og sten i vandet, men går man lidt til venstre eller højre, er det en sandbund. Stranden strækker sig flere kilometer væk. Her kan du gå i timevis eller dykke ned til koralrevet, der kan findes efter et par svømmeture fra stranden. På stranden er der også restauranter, barer og sælgere, der sælger frugt til snacks.

På Citrus Hikkaduwa finder du en buffetrestaurant, hvor du kan smage de lokale retter fra Hikkaduwa, men også andre srilankanske retter og internationale retter. Hotellet har en bar, Summer Salt Bar.

Gratis wifi på hele hotellet. Der er elevator, men kun for deluxe-værelserne. Billard mod betaling.

Der er omkring 1 kilometer til Hikkaduwa, og der er dagligvarebutikker og lokale restauranter langs hovedvejen, hvor du kan nyde gode fiske- og skaldyrsretter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Lemon Fish, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet eller fra fast menu i restauranten Lemon Fish, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffet i restauranten Lemon Fish, kl. 19.30-22.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i hotellets bar, kl 10.00-23.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Hikkaduwa

Coral Sands

Hyggelige hotel Coral Sands har en stor have, som grænser ned til den gode, brede sandstrand i Hikkaduwa. Ved stranden er der et dykkercenter, og ved hotellet ligger Sri Lakas eneste marina nationalpark - så her er meget at opleve på ferien! Hotellet ligger ved hovedgaden Galle Road, blot en kort gåtur fra det centrale Hikkaduwa med restauranter og butikker.

Hikka Tranz by Cinnamon

Hos Hikka Tranz by Cinnamon kan du bare tage en morgentur på stranden, svømme i poolen eller i havet eller hvis du vil være lidt mere aktiv er der squash, beachvolley, snorkling og et dykkercenter. Gå ikke glip af at prøve det lokale køkken og nyd velsmagende retter i en af hotellets restauranter.

Riff Hikkaduwa Design Hotel

Lige ved stranden i Hikkaduwa ligger det dejlige Riff Hikkaduwa Design Hotel. Hotellets pool støder op til stranden, så det er nemt bare at slappe af. Nyd et øjeblik i skyggen, før du forkæler dig selv med lidt ekstra afslapning med en beroligende spa-behandling. Hvis moderne indretning og en bar på taget med udsigt over Det Indiske Ocean er en del af din feriedrøm, er dette hotellet for dig.