Fakta om Puerto de Sóller

Transfer:

Når du rejser hertil, lander du i Palma de Mallorca lufthavn. Transfer fra Palma de Mallorca Lufthavn til Puerto de Sóller tager cirka 30 minutter og arrangeres på egen hånd.

Strande:

I Puerto de Sóller er der to små sandstrande.

Forlystelser:

Palma Nova, Torrenova og Magaluf er forlystelses metropolerne på Mallorca med et stort udbud af restauranter, natklubber, diskoteker og barer. De øvrige rejsemål er mere stille og rolige, men her findes også en del restauranter og et nok så hektisk forlystelsesliv for dem, der ønsker det.

Transport:

Godt og udviklet bus rutenet over hele øen, mange taxier og udlejningsbiler.

Sport:

Mallorca har mange tilbud for den sportsinteresserede. Stort udbud af vandsport, f.eks. windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Desuden tennis, golf, ridning, cykling og vandring.

Værd at vide:

På Mallorca er det ikke tilladt at drikke alkohol på gaden. Overtrædelse af dette forbud kan medføre store bøder. Forbuddet gælder ikke steder som f.eks. udendørs caféer eller hotellets balkon/terrasse.

Transfer til Puerto de Sóller Er det en stor transferbus (kommer an på antal gæster) til Puerto de Sóller så kan bussen ikke køre helt ned i byen, da her er for smalt. Rejsende må da stige af bussen ved det første hotel og derefter tage en taxi til hotellet. Da der ikke altid medfølger en Apollo-guide i bussen må gæster selv lægge ud for taxien, der tilbagebetales direkte på træfpunkt eller på den første træffetid på hotellet.

Hotelskat De lokale myndigheder på Balearerne har indført en hotelskat på hotelovernatninger fra og med 1. juli 2016. Læs mere om hotelskatten på Mallorca her.

Ironman Hvert år i maj og september arrangeres Ironman på det nordlige Mallorca. Det er en spændende triatlonkonkurrence, som efterhånden har udviklet sig til en folkefest. Eftersom nogle gader lukkes kan dette påvirke transfertiden og fremkommeligheden i trafikken mellem. kl. 08.00 og 18.00. I nogle få tilfælde må gæster selv bære bagagen det sidste stykke til hotellet.

Ekstra bagage Som f.eks. cykel, golftaske, surfbræt eller lignende, koster cirka 30 euro tur/retur, at medbringe i transferbussen. Gebyret betales direkte til vores agenter i lufthavnen. Da der er begrænset med plads på bussen, skal du altid tage kontakt til vores personale på destinationen mindst en uge før ankomst. Telefonnummer står på billetten.