New Folias

New Folias har en god beliggenhed i San Agustin, i gåafstand til både sandstranden og centrum med indkøb, restauranter og barer. Her bor du i 1-værelses lejligheder med mulighed for selvforplejning, men du kan også vælge at tilføje morgenmad eller halvpension til din booking.

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God stemning
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet New Folias har en pool og på solterrassen, er der solstole og parasoller der kan lånes. Poolhåndklæder mod et depositum. Der er også en poolbar, der serverer drinks og snacks i løbet af dagen. Ned til sandstranden i San Agustin er kun en kort gåtur. Der er solstole og parasoller til leje.

Hotellet har en restaurant, Papi's Grill, som serverer grillet kød, fisk, skaldyr og forskellige salater. Udvalget af vin er lækkert og middagen afsluttes med en sød fra den dejlige dessertmenu eller måske med en spændende signaturcocktail?

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice.

Apollo sælger kun hotellet til gæster over 16 på grund af lavt balkongelænder, men hotellet er ikke børnefrit.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension

Middagen i halvpension er en 3-retters middag valgt fra en menu, og du kan vælge en forret, en hovedret og en dessert.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Morgenmadsbuffet indgår og du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Don Gregory by Dunas

Don Gregory by Dunas er et voksenhotel for gæster over 16 år. Hotellet ligger direkte på stranden i San Agustin. Alle værelser har balkon med havudsigt, der er wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen.

Abora Interclub by Lopesan - vinter 2023/24

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas beliggenhed på stranden i San Agustin, den familiære atmosfære og det skandinavisktalende personale gør, at hotellet bliver værdsat af mange gæster, som gerne vender tilbage hertil. Havens duftende timian- og citrontræer inviterer til hyggelige stunder ved poolområdet, hvor solstole og parasoller venter på dig.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et flot designet All Inclusive-hotel nær stranden i San Agustin. Her bor du i lækre værelser og nyder god mad, dejlige pools og kan forkæle dig selv med en dag i hotellets spa.

Sunsuites Carolina - vinter 2024/25

En varm velkomst til en populær favorit på solrige Gran Canaria – Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina i San Agustin. Hotellet, som indtil vinteren 24/25 er inkluderet blandt vores udvalgte voksenhoteller, er et af vores mest populære hoteller på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personale, beliggenheden ved stranden og den familiære stemning gør, at mange gæster vender tilbage år efter år. Der er et dejligt poolområde med opvarmet pool, og en have med duftende timian og smukke citrontræer.

Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.