Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 129 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
strandfaciliteter
-
terrassedør defekt- kunne hverken køre frem eller tilbage- fejlen først udbedret den sidste dag i mit ophold på trods af klage .

Bekræftet køb : 2023-04-10


6 ud af 10

+
Personalet, beliggenheden og renligheden
-
Maden/restauranten. Det kunne også være rart med en snack bar, der havde lækker mad til frokost (det havde den ikke nu), så man ikke skulle væk fra hotellet for at få frokost.

Bekræftet køb : 2023-04-10


8 ud af 10

+
Placeringen tæt på vandet.
-
Der manglede mulighed for at købe let frokost til middag.

Bekræftet køb : 2023-04-03


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Runger meget i spisesalen

Bekræftet køb : 2023-04-03


8 ud af 10

+
Maden og beliggenheden, og servicen
-

Bekræftet køb : 2023-03-31


7 ud af 10

+
Udsigten, flot anlagt poolområde
-
Den ene pool og børnepoolen var lukket ned, det var rigtig ærgerligt.

Bekræftet køb : 2023-03-13


5 ud af 10

+
Beliggenheden Fine musik oplevelser ved poolbaren
-
Børnepool var under reparation, padel kunne ikke bruges Flere af trænings instruktørerne var ikke gode. Ikke venlige serveringsfolk i spisesal Ikke elkoger og lignende på værelset. Fik elkoger da jeg bad om det. Tak

Bekræftet køb : 2023-02-27


5 ud af 10

+
Poolen og udsigten til vamdet
-
Slidt, dårlige værelser, gammelt hotel særligt ift prisen

Bekræftet køb : 2023-02-27


7 ud af 10

+
Rent, god stil, virkelig service minded personale, lækker All incl.
-

Bekræftet køb : 2023-02-10


10 ud af 10

+
venlig personale. flot og rent. poolene så så lækre ud, men vandet var desværre for koldt for os
-

Bekræftet køb : 2023-02-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

5137 bedømmelser
Meget godt
 
1897
Godt
 
1737
Middel
 
810
Mindre godt
 
374
Dårligt
 
319

5 nyeste bedømmelser

09-03-2023

af Ulf A

Rigtig godt hotel midt i sandparadis

Rigtig godt hotel. Apollo burde have fortalt at 3 af 4 pools var under reparation Har været her 5 gange før og maden har været det bedste i år Vedligeholdelsen er også meget bedre end tidligere år dog trækker det ned at vi ikke fik oplyst at der ikke var børnepool tilrådighed

 
24-02-2023

af mette S

Dejligt roligt sted med skøn strand og lækkert mad

Et rigtigt dejligt hotel med smuk og rolig beliggenhed og virkelig lækkert og varieret mad i buffeten til morgen- og aftensmad. Sengene er virkelig gode - til den hårde side. Et rigtigt dejlig sted hvis man er til ro, afslapning, smuk strand og lækker mad. Man kan tage en taxi til nærmeste by - Costa Calma - for ca. 50,- kr. Vi var derinde på et lille marked, som dog ikke var noget særligt. De ansatte på hotellet var særdeles hjælpsomme og søde. Man kan lære at windsurfe nede ved stranden meget tæt på hotellet. Det var et hit. Lige nu er de ved at renoveret to ud af de tre pools, så de to pools er lukkede. Børnepoolen er lukket og den anden mindre pool ved siden af børnepoolen er også lukket og afspærret. Det er således kun den store pool, som er åben. For os var det ikke t problem, men hvis man rejser med små børn, tænker jeg, at det ville være ret ærgerligt. Der var livemusik hver aften. Det var hyggeligt, men for småbørnsfamilier tænker jeg, at det måske kunne larme lidt for meget. Måske afhængig af hvor man har værelse. Der er meget smukt omkring hotellet med store palmer og kaktusser. For at komme ned til standen, skal man gå ned ad en del trapper eller en sti uden trin. Ikke egnet for gangbesværede.

 
12-02-2022

af iboh404 Ballerup, Danmark

Super flot udsigt

Anmeldelse skal deles op i 2 Selve hotellet: Lettere nedslidt men alligevel formår at fremstå godt. Der er 3 store pools og en til børn. Yoga/pilates og en bold bane til tennis. Hotellet er lige op ad en fantastisk strand. Ligger dog alt for langt fra Costa calma hvis man ikke har bil. Man er pænt isoleret hvis man vælger dette sted. Check ind ved ankomst tog over 1 time og vi var kun nr 4 i køen. Dette er ikke holdbart når man har rejst i mange timer og bare vil op og slappe af. Stedet har en lounge, lille kiosk og en butik med surfer tøj. Restauranten er god og med fint udvalg af morgen og aftensmad. Serverings personalet er søde. Dog efterlader jeg melia hotel med en hvis følelse af at det ikke har været godt nok. Måske mest fordi vi checker ind som en familie to voksne og en baby men får ingen baby seng. Jeg må tage sovesofaen i brug som decideret har ødelagt min ryg, man sover på jern lameller. Dette er ikke iorden. Lokation: er man til strand hele dagen og ikke behøver by så er stedet helt optimalt. Er man det modsatte så skal man vælge et andet hotel. Du er total isoleret her. Men sindsyg flot strand

 
09-04-2017

af rikkehviidp Randers, Danmark

Dejlig beliggenhed men nedslidt hotel

Vi besøgte hotellet fra den 20/03/17 til 27/03/17. Ifølge rejseselskabet er hotellet et af de bedste i området og derfor bestilte vi rejsen dertil. Men da vi ankom blev vi skuffet. Hotellet er meget nedslidt og bestemt ikke velegnet til børn. Legepladsens grundlag er voldsomt ujævnt og fliserne omkring poolen er helt i opløsning (se billederne). Først fik vi værelser på 5 sal, de er meget slidt og rengøringen er ikke for god. Vi blev flyttet til 7 og 8 sal istedet, disse er væsentlig bedre værelser. Hotellet ligger meget tæt på stranden og det er naturligvis dejligt. Der er sport aktiviteter stort set hver dag som zumba og bikefit og det var nogen rigtig gode hold. Fitness centeret var desværre lukket grundet renovering. Hvad angår børneaktiviteter om aftenen skal man være klar over, at det kun afholdes hvis der er 5 deltagende børn. Da vi rejste udenfor sæson, var det kun en enkelt aften der var børneunderholdning. All inklusiv på hotellet er rigtig lækkert.

 
18-03-2017

af kjeld-binder frederikssund

skønt og velordnet hotel

Melia Gorriones er et lidt ældre hotel,som ligger et par kilometer uden for costa calma.locationen er pragtfuld,lige ned til playa barca som er et fantastisk område med god plads og masser af frisk atlanterhavsluft .Hotelet er rigtig godt med gode og rene værelser.personalet er super søde,og vil gøre alt for at man har en god ferie.maden er god.men som altid når man har all inclusive så bliver det lidt ensformig til sidst i ferien.pool området er også godt med masser af solstole.haven med kaktus og strelitzia blomster er smuk og et godt sted at gå rundt og tage nogle gode ferie billeder.hvis man er til skønne omgivelser,frisk luft,dejlig strand,begrænset trafik,rolig aften,så kan jeg varmt anbefale Melia Gorriones. .vi var der fra 19-26 januar 2017 vejret var fint 20 til 23 grader om dagen men køligt om aften.MVH kjeld jensen Frederikssund denmark.