Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 86 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2022-11-18


8 ud af 10

+
Fred og ro om dagen (ingen musik). Beliggenheden lige på den fantastiske strand. Mangler, som pære i lampe osv blev ordnet straks. Meget søde og glade ansatte.
-

Bekræftet køb : 2022-11-14


8 ud af 10

+
Deres mad og services
-

Bekræftet køb : 2022-11-14


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-28


9 ud af 10

+
Placering
-

Bekræftet køb : 2022-04-28


8 ud af 10

+
Beliggenhed og rengøringsstandard
-

Bekræftet køb : 2022-04-22


8 ud af 10

+
spa og tæt på stranden
-

Bekræftet køb : 2022-04-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-08


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

4911 bedømmelser
Meget godt
 
1764
Godt
 
1684
Middel
 
792
Mindre godt
 
363
Dårligt
 
309

5 nyeste bedømmelser

12-02-2022

af iboh404 Ballerup, Danmark

Super flot udsigt

Anmeldelse skal deles op i 2 Selve hotellet: Lettere nedslidt men alligevel formår at fremstå godt. Der er 3 store pools og en til børn. Yoga/pilates og en bold bane til tennis. Hotellet er lige op ad en fantastisk strand. Ligger dog alt for langt fra Costa calma hvis man ikke har bil. Man er pænt isoleret hvis man vælger dette sted. Check ind ved ankomst tog over 1 time og vi var kun nr 4 i køen. Dette er ikke holdbart når man har rejst i mange timer og bare vil op og slappe af. Stedet har en lounge, lille kiosk og en butik med surfer tøj. Restauranten er god og med fint udvalg af morgen og aftensmad. Serverings personalet er søde. Dog efterlader jeg melia hotel med en hvis følelse af at det ikke har været godt nok. Måske mest fordi vi checker ind som en familie to voksne og en baby men får ingen baby seng. Jeg må tage sovesofaen i brug som decideret har ødelagt min ryg, man sover på jern lameller. Dette er ikke iorden. Lokation: er man til strand hele dagen og ikke behøver by så er stedet helt optimalt. Er man det modsatte så skal man vælge et andet hotel. Du er total isoleret her. Men sindsyg flot strand

 
09-04-2017

af rikkehviidp Randers, Danmark

Dejlig beliggenhed men nedslidt hotel

Vi besøgte hotellet fra den 20/03/17 til 27/03/17. Ifølge rejseselskabet er hotellet et af de bedste i området og derfor bestilte vi rejsen dertil. Men da vi ankom blev vi skuffet. Hotellet er meget nedslidt og bestemt ikke velegnet til børn. Legepladsens grundlag er voldsomt ujævnt og fliserne omkring poolen er helt i opløsning (se billederne). Først fik vi værelser på 5 sal, de er meget slidt og rengøringen er ikke for god. Vi blev flyttet til 7 og 8 sal istedet, disse er væsentlig bedre værelser. Hotellet ligger meget tæt på stranden og det er naturligvis dejligt. Der er sport aktiviteter stort set hver dag som zumba og bikefit og det var nogen rigtig gode hold. Fitness centeret var desværre lukket grundet renovering. Hvad angår børneaktiviteter om aftenen skal man være klar over, at det kun afholdes hvis der er 5 deltagende børn. Da vi rejste udenfor sæson, var det kun en enkelt aften der var børneunderholdning. All inklusiv på hotellet er rigtig lækkert.

 
18-03-2017

af kjeld-binder frederikssund

skønt og velordnet hotel

Melia Gorriones er et lidt ældre hotel,som ligger et par kilometer uden for costa calma.locationen er pragtfuld,lige ned til playa barca som er et fantastisk område med god plads og masser af frisk atlanterhavsluft .Hotelet er rigtig godt med gode og rene værelser.personalet er super søde,og vil gøre alt for at man har en god ferie.maden er god.men som altid når man har all inclusive så bliver det lidt ensformig til sidst i ferien.pool området er også godt med masser af solstole.haven med kaktus og strelitzia blomster er smuk og et godt sted at gå rundt og tage nogle gode ferie billeder.hvis man er til skønne omgivelser,frisk luft,dejlig strand,begrænset trafik,rolig aften,så kan jeg varmt anbefale Melia Gorriones. .vi var der fra 19-26 januar 2017 vejret var fint 20 til 23 grader om dagen men køligt om aften.MVH kjeld jensen Frederikssund denmark.

 
02-01-2017

af Silkeborgpigen Silkeborg, Danmark

Lidt dyrt...

Hotellet bæger præg af at være slidt særligt på og omkring værelserne. Selve indgangen med reception og bar er yderst pænt. Internettet virker bedst om natten da der er alt for stor overbelastning om dagen. Der er det stort set umuligt at få forbindelse. Personalet er søde og hjælpsomme. Jeg synes det er dyrt i forhold til kvaliteten af oplevelsen. Derudover er der mangel på parkeringspladser så vi har parkeret bilen på stranden i en stor pærevælling med mange andre.

 
29-03-2016

af 51ThomasD Rungsted, Danmark

Ikke et besøg værd

Muligvis betragtes hotellet som et af de bedre i området. Det kan kun være på grund af fin beliggenhed på en af øens bedste strande til windsurfing og kitesurfing. Der er intet godt sige om selve hotellet. Vi er vant til at bo på Melia kæden og havde derfor en forventning om, at standarden her ville være bare nogenlunde tilsvarende andre Melia Hoteller. Det er langt fra tilfældet. Støjniveau og madkvallitet i hotellets restaurant er så håbløs, at vi var nødsaget til at opgradere til Level (ekstra 69 euro/dag), for at få adgang til lidt bedre forhold. Selv med Level er det ikke en god oplevelse. Personalet i receptionen er uforskammet (3 ud af 5 som vi har været i kontakt med i løbet af en uge). På feriens næstsidste dag påbegyndes et større byggearbejde i værelset lige over vores. Hotellet tilbyder os at vi kan skifte værelse. Vi beder om en anden kompensation, idet vi ikke ønsker at skulle pakke alt sammen 2 dage før hjemrejse. Vi foreslår selv en massage, idet økonomisk kompensation ikke kan komme på tale. De ville undersøge sagen, men VIL ikke tilbyde andet end at skifte værelse. Arbejdet var planlagt renovering, så ingen undskyldning for akutte arbejder. Surfcentret RENÉ EGLI kan heller ikke anbefales. Ingen kundevenlighed og dårlig oplevelse og er i øvrigt dyrt i forhold til nabo surfcenteret. 2 til 3 km syd for surfcenteret ligger et andet surfcenter, hvor de er MEGET søde og imødekommende. Kan varmt anbefales. Fordel at have bil, hvis man vil benytte dette istedet. 2 stjerner som kun gives for god beliggenhed for wind- og kitesurfing. Normalt skal der meget til, for at jeg beklager mig. Men dette sted kan absolut ikke anbefales til nogen. Min vurdering er sammenholdt med prisen på ferien.