Bedømmelse af Melia Fuerteventura

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 11 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
9,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Beliggenhed, service og food quality
-
savnede en kaffemaskine eller vandkoger på værelset til at lave kaffe om morgenen, da det først var muligt at få kaffe kl 8 værelset beskriver I som sea view balcony, hvilket også er tilfældet hotellet har til samme pris superior sea view balcony, som har den bedste placering med hensyn til sol vi havde sol på terassen fra 11:30 til 15:30 lidt bedre beskrivelse ville være gavnligt receptionen var vældig flinke, og vi fik også en superior på 9. etage, som var helt perfekt pengene til Level sammen med all inclusive er godt givet ud hilsen kjeld

Bekræftet køb : 2020-01-06


10 ud af 10

+
Åben og hjælpsom personalet som gav sig god tid til at hjælpe, uanset spørgsmål. Hotellet indbød til muligheder og ikke begrænsninger. " der var højt til loftet " hele vejen rundt på Hotellet. Afslappet og hyggelige omgivelser - altid rent.
-
Kunne ønske der var en el-kedel på værelset

Bekræftet køb : 2019-12-30


10 ud af 10

+
beliggenhed ved stranden, dejlig mad god service af tjener ,rengørings delen
-
personalet i receptionen burde forstå og tale engelsk. være mere imødekommemde og måske smile, bare en gang.Det var faktisk alle de der var "lidt mere" var kolde og "stoneface uden smil.Nemlig de der inspiserede restaurant, der nærmest ikke værdige personalet et blik( hvis de da ikke skulle rette på noget). aldrig et smil(heller ikke til os, kunderne. Og de i receptionen der sad lidt bagved og nok var chefer, var meget spydige og nedladende hvis man havde et problem man konfronterede dem med. og forstod så ikke ret meget engelsk tilligemed. I burde så ikke skrive i jeres besrivelse f hotellet at der lå et centrum 4km fra hotellet. For der kører jo ingen busser dertil.I kan skrive: et dejligt lille trope område uden land og rige. ( kun hvis man lejer en bil). med dejlig strand ,dejlig mad, dejligt lille oase med swimming pools. Rigtig afslapning!! Og billig da man ikke har mulighed for at bruge penge

Bekræftet køb : 2019-12-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

4581 bedømmelser
Meget godt
 
1585
Godt
 
1600
Middel
 
762
Mindre godt
 
344
Dårligt
 
291

5 nyeste bedømmelser

09-04-2017

af rikkehviidp Randers, Danmark

Dejlig beliggenhed men nedslidt hotel

Vi besøgte hotellet fra den 20/03/17 til 27/03/17. Ifølge rejseselskabet er hotellet et af de bedste i området og derfor bestilte vi rejsen dertil. Men da vi ankom blev vi skuffet. Hotellet er meget nedslidt og bestemt ikke velegnet til børn. Legepladsens grundlag er voldsomt ujævnt og fliserne omkring poolen er helt i opløsning (se billederne). Først fik vi værelser på 5 sal, de er meget slidt og rengøringen er ikke for god. Vi blev flyttet til 7 og 8 sal istedet, disse er væsentlig bedre værelser. Hotellet ligger meget tæt på stranden og det er naturligvis dejligt. Der er sport aktiviteter stort set hver dag som zumba og bikefit og det var nogen rigtig gode hold. Fitness centeret var desværre lukket grundet renovering. Hvad angår børneaktiviteter om aftenen skal man være klar over, at det kun afholdes hvis der er 5 deltagende børn. Da vi rejste udenfor sæson, var det kun en enkelt aften der var børneunderholdning. All inklusiv på hotellet er rigtig lækkert.

 
18-03-2017

af kjeld-binder frederikssund

skønt og velordnet hotel

Melia Gorriones er et lidt ældre hotel,som ligger et par kilometer uden for costa calma.locationen er pragtfuld,lige ned til playa barca som er et fantastisk område med god plads og masser af frisk atlanterhavsluft .Hotelet er rigtig godt med gode og rene værelser.personalet er super søde,og vil gøre alt for at man har en god ferie.maden er god.men som altid når man har all inclusive så bliver det lidt ensformig til sidst i ferien.pool området er også godt med masser af solstole.haven med kaktus og strelitzia blomster er smuk og et godt sted at gå rundt og tage nogle gode ferie billeder.hvis man er til skønne omgivelser,frisk luft,dejlig strand,begrænset trafik,rolig aften,så kan jeg varmt anbefale Melia Gorriones. .vi var der fra 19-26 januar 2017 vejret var fint 20 til 23 grader om dagen men køligt om aften.MVH kjeld jensen Frederikssund denmark.

 
02-01-2017

af NORDjyden2013 Silkeborg, Danmark

Lidt dyrt...

Hotellet bæger præg af at være slidt særligt på og omkring værelserne. Selve indgangen med reception og bar er yderst pænt. Internettet virker bedst om natten da der er alt for stor overbelastning om dagen. Der er det stort set umuligt at få forbindelse. Personalet er søde og hjælpsomme. Jeg synes det er dyrt i forhold til kvaliteten af oplevelsen. Derudover er der mangel på parkeringspladser så vi har parkeret bilen på stranden i en stor pærevælling med mange andre.

 
29-03-2016

af 51ThomasD Rungsted, Danmark

Ikke et besøg værd

Muligvis betragtes hotellet som et af de bedre i området. Det kan kun være på grund af fin beliggenhed på en af øens bedste strande til windsurfing og kitesurfing. Der er intet godt sige om selve hotellet. Vi er vant til at bo på Melia kæden og havde derfor en forventning om, at standarden her ville være bare nogenlunde tilsvarende andre Melia Hoteller. Det er langt fra tilfældet. Støjniveau og madkvallitet i hotellets restaurant er så håbløs, at vi var nødsaget til at opgradere til Level (ekstra 69 euro/dag), for at få adgang til lidt bedre forhold. Selv med Level er det ikke en god oplevelse. Personalet i receptionen er uforskammet (3 ud af 5 som vi har været i kontakt med i løbet af en uge). På feriens næstsidste dag påbegyndes et større byggearbejde i værelset lige over vores. Hotellet tilbyder os at vi kan skifte værelse. Vi beder om en anden kompensation, idet vi ikke ønsker at skulle pakke alt sammen 2 dage før hjemrejse. Vi foreslår selv en massage, idet økonomisk kompensation ikke kan komme på tale. De ville undersøge sagen, men VIL ikke tilbyde andet end at skifte værelse. Arbejdet var planlagt renovering, så ingen undskyldning for akutte arbejder. Surfcentret RENÉ EGLI kan heller ikke anbefales. Ingen kundevenlighed og dårlig oplevelse og er i øvrigt dyrt i forhold til nabo surfcenteret. 2 til 3 km syd for surfcenteret ligger et andet surfcenter, hvor de er MEGET søde og imødekommende. Kan varmt anbefales. Fordel at have bil, hvis man vil benytte dette istedet. 2 stjerner som kun gives for god beliggenhed for wind- og kitesurfing. Normalt skal der meget til, for at jeg beklager mig. Men dette sted kan absolut ikke anbefales til nogen. Min vurdering er sammenholdt med prisen på ferien.

 
22-03-2016

af JRoessell København, Danmark

Fantastisk oase På en smuk Vulkan Ø

Min kæreste og jeg har kun alt det bedste at skrive om vores ophold på dette hotel. For første gang havde vi nok i at blive omkring hotellet på hele rejsen. Der var alt man kunne ønske sig og det hele i top kvalitet! Tak for en skøn rejse. Værelserne var utroligt pæne og rene og der var gode senge og smuk smuk udsigt. Der var rigtig lækker all inklusive some i den grad tog sig af en hele tiden!:-)