Fakta om Costa Calma & Tarajalejo

Transfer:

Fra lufthavnen til Tarajalejo tager det ca. 1 time, til Costa Calma ca. 1 time og 45 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Sorte lavastrande kan forekomme. Her kan man finde en øde og ganske urørt strand.

Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, samt vestlige, og medføre at sandet delvist forsvinder fra stranden.

Bemærk at det ikke er usædvanligt, at man soler og bader nøgen på strandene i Costa Calma. Den 900 meter lange, naturlige sandstrand i La Pared er perfekt for bølgesurfing. Stærk strøm gør dog, at stranden ikke er egnet for svømning.

Forlystelser:

I Costa Calma og Tarajalejo er der meget roligt.

Transport:

Infrastrukturen er godt udbygget og lokalbusser kører på hele øen. Det er billigt at tage med taxa. Bilfærge sejler mellem Corralejo og Playa Blanca på Lanzarote, og tager ca. 35 min., og sejler flere gange dagligt.

Sport:

I Corralejo-området findes de perfekte forhold for windsurfing. Øvrige sportsgrene såsom vandski, vandscooter, dykning, tennis, ridning og cykling er også muligt.