El Cotillo & Majanicho

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Velkommen til El Cotillo og Majanicho, to hyggelige byer på Fuerteventuras nordkyst. Her kan du nyde roen og den kanariske hverdag, mens der er et godt udvalg af restauranter, barer og butikker i nærheden. De fleste strande ligger i bugter og laguner, hvilket gør dem meget rolige og børnevenlige, men der er også strande, der passer perfekt til kite- og windsurfing.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Spanien i afrejseperioden 24/2 2024-31/3 2025.  Book senest den 29. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser, med undtagelse af rejser til Alicante, Madrid eller Barcelona, hvor rabatkoden SPRINGCITY skal anvendes.

Gælder nye bookinger i perioden 24-29/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om El Cotillo & Majanicho

Restauranter

I El Cotillo findes en del restauranter, mest kendt for fisk og skaldyr. I Majanicho findes ingen restauranter.

Transfer

Fra lufthavnen til El Cotillo og Majaicho tager det ca. 1 time. Apollos personale følger normalt ikke med på transferen.

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surfudstyr og golftaske. Du kan forudbestille plads i transferbussen (tur/ retur) for specialbagage for ca. 300 DKK eller betale 35 EUR ved ankomst.

Strande

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Der findes også en del sorte lavastrande. På øen kan man finde en øde og ganske urørt strand. Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, og medføre, at sandet delvist forsvinder fra stranden.

I La Oliva kommune, hvor El Cotillo og Majanicho ligger, er det ikke tilladt med solstole & parasoller på strandene.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 20°c
feb 20°c
mar 20°c
apr 21°c
maj 22°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 25°c
nov 23°c
dec 21°c
8,5 ud af 10 El Cotillo & Majanicho
Vores gæsters vurdering, Baseret på 194 anmeldelser

Andre byer Fuerteventura

Corralejo

Vores rejser til Corralejo er et must for enhver strandfan. Her tager man til for de enestående, smukke, kilometerlange strande. Den blændende finkornede, hvide sandstrand er en fantastisk kontrast til det krystalklare blå hav.

Jandia

Rejs til Jandia på Fuerteventura – et fredeligt feriested fyldt med sol og mulighed for badning. Der er masser af plads på den næsten 30 kilometer lange strand. Jandia er ligesom hele Fuerteventura et roligt sted og her kan du slappe af og tage dagen som den kommer.

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – et af Europas største sportshoteller for såvel hverdagsmotionister som eliteudøvere. Her findes næsten en million kvadratmeter fuld af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her findes Kanarieøernes største fitnesscenter, padel- og tennisbaner, cykelcenter med de nyeste modeller, olympisk 50-meters pool, en 18-hullers golfbane og masser af holdtræning.

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste ligger midt på Fuerteventuras østkyst, bare en kort busrejse fra lufthavnen. Byen er på flere måder børnenes paradis på Fuerteventura. Den dejlige lavvandede strand, Playa de Castillo, har finkornet sand og passer børn i alle aldre.

Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

Hvis du kan lide sol og strand og trænger til at slappe af, skal du rejse til Costa Calma. Stranden er ca. 30 kilometer lang og følger Jandia-halvøen helt ned mod sydspidsen. Apollo Sports-hotellet La Pared - powered by Playitas perfekt til dig, der elsker bølgesurfing, løb, cykling, holdtræning mm. - eller hvis du bare vil lade batterierne op med hav og sanddyner lige om hjørnet.