Jandia

Rejs til Jandia på Fuerteventura – et fredeligt feriested fyldt med sol og mulighed for badning. Der er masser af plads på den næsten 30 kilometer lange strand. Jandia er ligesom hele Fuerteventura et roligt sted og her kan du slappe af og tage dagen som den kommer.Fakta om Jandia

Transfer

Fra lufthavnen til Jandia er der ca. 3 timer. Transferen foregår normalt uden Apollo-personale.

Der tillægges et gebyr for specialbagage såsom cykler, surfingudstyr og golftasker. Du kan forudbestille en plads på transferbussen (tur-retur) til specialbagage til en pris på 300.- eller betale EUR 35 ved ankomst.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 20°c
feb 20°c
mar 20°c
apr 21°c
maj 22°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 23°c
dec 21°c
7,7 ud af 10 Jandia
Vores gæsters vurdering, Baseret på 168 anmeldelser

Andre byer Fuerteventura

Corralejo

Vores rejser til Corralejo er et must for enhver strandfan. Her tager man til for de enestående, smukke, kilometerlange strande. Den blændende finkornede, hvide sandstrand er en fantastisk kontrast til det krystalklare blå hav.

El Cotillo & Majanicho

Velkommen til El Cotillo og Majanicho, to hyggelige byer på Fuerteventuras nordkyst. Her kan du nyde roen og den kanariske hverdag, mens der er et godt udvalg af restauranter, barer og butikker i nærheden. De fleste strande ligger i bugter og laguner, hvilket gør dem meget rolige og børnevenlige, men der er også strande, der passer perfekt til kite- og windsurfing.

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – et af Europas største sportshoteller for såvel hverdagsmotionister som eliteudøvere. Her findes næsten en million kvadratmeter fuld af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her findes Kanarieøernes største fitnesscenter, padel- og tennisbaner, cykelcenter med de nyeste modeller, olympisk 50-meters pool, en 18-hullers golfbane og masser af holdtræning.

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste ligger midt på Fuerteventuras østkyst, bare en kort busrejse fra lufthavnen. Byen er på flere måder børnenes paradis på Fuerteventura. Den dejlige lavvandede strand, Playa de Castillo, har finkornet sand og passer børn i alle aldre.

Costa Calma & Tarajalejo

Hvis du kan lide sol og strand og trænger til at slappe af, skal du rejse til Costa Calma. Stranden er ca. 30 kilometer lang og følger Jandia-halvøen helt ned mod sydspidsen.