Træning på La Pared - powered by Playitas

Vil du være aktiv på din ferie, og ønsker du et ekstra adrenalinkick? Og vil du finde et sted væk fra turistræset? Så er dette hotel lige noget for dig. Varieret holdtræningspas og perfekte forhold for vandring, cykling, løb og motorcross blandt sanddynerne eller i de nærliggende bjerge gør La Pared – powered by Playitas til et ægte sportsparadis. At hotellet ligger ved en af øens populæreste surferstrande sætter prikken over i'et.

Se ugens træningsprogram


Sport & aktiviteter på La Pared

Her kan du se træningsbilleder og læse mere om den sport og træning, der tilbydes på La Pared
Surfing på La Pared

Surfing

Surfing er ikke bare en sport – det er en livsstil, og i La Pared kan du leve surferdrømmen fuldt ud sammen med passionerede surfere fra nær og fjern. På hotellet er der både surfskole samt leje af bræt. Der er surfkurser for hele familien, både prøve- og flerdagskurser. Til stranden er der ikke mere end 400 meter, så du kan med andre ord tage våddragten på på værelset, tage brættet under armen og tage et surfpas før morgenmad.

Lokale surferskoler samles på La Pared for nybegyndersurfing året rundt. Når bølgerne engang imellem er for høje til surfing, sidder man bare på stranden og betages af naturens eget skuespil med fire meter høje bølger. 

For kite- og windsurfing tager man bare 10 minutter over til den anden side af øen, hvor Playa de Sotavento findes. Hertil tager også verdens bedste windsurfere under de måneder, hvor det blæser mest. Stranden har en populær lagune under højvande, hvor både kite- og windsurfere træner. Visse steder er der også plads til skimboard. Man kan også leje SUP-surf boards. Du booker dine surfkurser og udstyr med os på destinationen. Vi samarbejder med Wellenkind Surfschool. Alle surfkurser, uanset vind-, bølge- eller kitesurf, inkluderer afhentning på hotellet samt transport til og fra surfingen. Vi surfer, når der er de bedste forudsætninger. Læs mere om vores surfkurser i prislisten.

Book surfskole her

Surffakta La Pared

  • Beach break
  • Bølgekvalitet vurdering: 3 (af 5)
  • Bølgeretning: Højre og venstre
  • Bund: Sand
  • Niveau: For nybegyndere
  • Trængselsfaktor: Ingen
  • Risiko: Ingen for surfere, svømmere skal være opmærksomme

Yoga

Vores populære yogahold afholdes med en smuk udsigt ud over Atlanten. Vi tilbyder forskellige hold som fx Hatha og Yin Yoga.  

Vandring på La Pared

Vandring

Vandring 

Oplev farverne, floraen og de interessante sten og sandformationer uden for hoteller. La Pared ligger strategisk velplaceret i forhold til vandreruten GR 131, der er markeret af de lokale myndigheder. For dig, der elsker at vandre i timevis, er der gode muligheder for netop det både nord, syd eller mod Costa Calma.

La Pared er den perfekte base for dig, der vil opleve Fuerteventura til fods. 

Vandring

Løb på La Pared

Trailløb

Er du til terrænløb, venter et stort naturreservat med sanddyner syd for hotellet. Vil du hellere løbe i bjergene, skal du bare fortsætte mod nord. På udvalgte morgener arrangerer vi vandring med trænere (se programmet). For dig som vil have en opfriskende morgengåtur, er der gangstave, man kan låne på hotellet.

Fitness på La Pared

Fitness

Cykling La Pared

Cykling

La Pared er perfekt for dig, som elsker bjerge, udfordrende terræn og bakker. Lige i nærheden af hotellet ligger lange bakker, som El Cardon. Er du mountainbikecyklist, venter grusveje, ørken, bjergpas og lange, skønne ruter med crosscountrycykel. Se cykelkort længere nede på siden.

Holdtræning på La Pared

Holdtræning

Udbuddet er det samme som på Playitas. Der er udendørstræning med fokus på funktionel træning og core, men selvfølgelig tilbydes der også yoga, bike class, vandaerobics, danseklasser og andre sjove pas. Programmet sammensættes og instrueres af vores professionelle instruktører fra Playitas. Skemaet opdateres ugen før ankomst – men du kan altid være sikker på et godt og varieret træningsudbud. Se eksempel på ugeprogram her

Tennis

Vi har to tennisbaner med kunstgræs på La Pared. Du kan leje udstyr.

Book tennistimer 
Book individuel tennistræning i forvejen med engelsktalende trænere fra Matchpoint Tennis School. Forbedr din teknik eller lær at spille fra begyndelsen - det er for alle niveauer. Book timerne når du bestiller din rejse til La Pared. Har du allerede booket, så kan du tilføje det inde på Min Booking.

Wellness

Nyd en afkoblende relaxmassage eller hvad med en dybdegående sportsmassage? På La Pared tilbydes der flere forskellige behandlinger, som bookes direkte på rejsemålet. Du kan også booke massagepakker i forvejen, når du bestiller din rejse til La Pared. Det er perfekt som afslutning på en aktiv dag!

Gæster på La Pared kan også benytte alle faciliteter, deltage på holdtræning og benytte fitnesscenteret på sportsmekkaet Playitas Resort, under samme vilkår som gæsterne på Playitas.


Aktiviteter på hotellet

Inkluderet: Mod betaling:
Holdtræning Bølgesurfing
Fitness-faciliteter Windsurfing
Sociale sportsgrene, fx fodbold Kitesurfing
Gangstave SUP
Funktionel træning Motorcross (enduro)
Bike class ATV'er
Vandring Segways
Løb Tennis
  Mountainbikes
  Landevejscykler (hentes og afleveres på Playitas Resort)
  Se prisliste

Book træningsrejse for grupper

La Pared - powered by Playitas er et perfekt hotel for større grupper, som vil træne og holde formen ved lige. Vi har et bredt udbud af hoteller udvalgt for sine gode træningsfaciliteter og muligheder for en aktiv ferie. Her kan du se alle vores Apollo Sports-hoteller. Har du brug for hjælp med din booking eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Telefon: 70 13 33 00 
Generelle spørgsmål: salg@apollorejser.dk
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

For forespørgsel om booking via mail, husk at tilføje kontaktoplysninger, navn og alder.