Træning på La Pared - powered by Playitas

Vil du være aktiv på din ferie, og ønsker du et ekstra adrenalinkick? Og vil du finde et sted væk fra turistræset? Så er dette hotel lige noget for dig. Varieret holdtræningspas og perfekte forhold for vandring, cykling, løb og motorcross blandt sanddynerne eller i de nærliggende bjerge gør La Pared – powered by Playitas til et ægte sportsparadis. At hotellet ligger ved en af øens populæreste surferstrande sætter prikken over i'et.

Se eksempel på træningsskema


Sport & aktiviteter på La Pared

Her kan du se træningsbilleder og læse mere om den sport og træning, der tilbydes på La Pared
Surfing på La Pared

Surfing

Surfing er ikke bare en sport – det er en livsstil, og i La Pared kan du leve surfdrømmen til fulde med passionerede surfere fra nær og fjern. Beachbreaket La Pared ligger lige ved siden af ​​hotellet, og stranden er ikke mere end 400 meter væk. Du kan med andre ord tage din våddragt på på værelset, tage brættet under armen og gå ned til en surfsession inden morgenmaden.

Hos La Pared byder vi hele familien velkommen til vores bølgesurfing kurser på 1, 3 eller 5 dage. Vores surfinstruktører er kvalificerede, professionelle, licenserede og uddannede livreddere. Og der er altid instruktører med i vandet. Stranden ligger cirka 400 meter fra hotellet og vi går ned til stranden. Alle kurser foregår i mindre grupper. Vi tilbyder gratis adgang til surfbræt og våddragt efter endt 3-dages kursus. Læs mere om surfskolen på La Pared.

For allerede erfarne surfere er det muligt at købe et "opfriskningskursus" for at få adgang til samme udstyr (softboard, våddragt, leash og voks). Ønskes andre boards og udstyr, kan dette lejes på stedet. Det er også muligt at medbringe eget surfudstyr på flyrejsen. Glem ikke at forudbestille dette både hos flyselskabet og tilføje det på transferen.

Lokale surferskoler samles på La Pared for nybegyndersurfing året rundt. Når bølgerne engang imellem er for høje til surfing, sidder man bare på stranden og betages af naturens eget skuespil med fire meter høje bølger. 

For kite- og windsurfing tager man bare 10 minutter over til den anden side af øen, hvor Playa de Sotavento findes. Hertil tager også verdens bedste windsurfere under de måneder, hvor det blæser mest. Stranden har en populær lagune under højvande, hvor både kite- og windsurfere træner. Visse steder er der også plads til skimboard. Man kan også leje SUP-surf boards. Du booker dine surfkurser og udstyr med os på destinationen. Vi samarbejder med Wellenkind Surfschool. Alle surfkurser, uanset vind-, bølge- eller kitesurf, inkluderer afhentning på hotellet samt transport til og fra surfingen. Vi surfer, når der er de bedste forudsætninger.

Fra 1. dec. 2021: Efter afsluttet 3-dages kursus har du fri adgang til softboard og udstyr. For surfere tilbydes et "opfriskningskursus" og for at få adgang til udstyr (softboard, leash og våddragt). For andre typer af boards tilkommer et gebyr.

For dig som vil køre Kite, Windsurf, SUP og Wing Foil kan vi tilbydes kurser og udstyr i samarbejde med ION Surf School i Costa Calma (10 min. med bil).

Book surfskole her

Surffakta La Pared

  • Beach break
  • Bølgekvalitet vurdering: 3 (af 5)
  • Bølgeretning: Højre og venstre
  • Bund: Sand
  • Niveau: For nybegyndere
  • Trængselsfaktor: Ingen
  • Risiko: Ingen for surfere, svømmere skal være opmærksomme

Surfcentret på La Pared:

Yoga, meditation & mindfulness

Vores populære yogaklasser afholdes normalt i vores Yoga Shala med udsigt over Atlanterhavet. Et godt sted at bruge tid på at fokusere på dig selv.

Programmet tilbyder en bred vifte af yoga- og meditationsklasser, såsom Astanga, Hatha, Yinyoga. Der er også meditation og stille meditationsvandringer på skemaet. Der er klasser for alle niveauer. Hotellet ligger i rolige omgivelser, hvor det er nemt at slappe af og hengive sig til mindfulness. Hotellet serverer sund mad fra Playitas, for dem, der ønsker at træffe bevidste sunde valg, når det kommer til kost.

Vandring på La Pared

Vandring

Oplev farverne, floraen og de interessante sten og sandformationer uden for hoteller. La Pared ligger strategisk velplaceret i forhold til vandreruten GR 131, der er markeret af de lokale myndigheder. For dig, der elsker at vandre i timevis, er der gode muligheder for netop det både nord, syd eller mod Costa Calma. La Pared er den perfekte base for dig, der vil opleve Fuerteventura til fods.

Vandring

Løb på La Pared

Trailløb

Er du til terrænløb, venter et stort naturreservat med sanddyner syd for hotellet. Vil du hellere løbe i bjergene, skal du bare fortsætte mod nord. På udvalgte morgener arrangerer vi vandring med trænere (se programmet). For dig som vil have en opfriskende morgengåtur, er der gangstave, man kan låne på hotellet.

Fitness på La Pared

Fitnesscenter & WOD Box

På La Pared - powered by Playitas er der et veludstyret fitnesscenter med bl.a. cardiomaskiner, romaskiner og motionscykler. Til styrketræning er der et Eleiko løftesæt med vægtskiver og stænger og en platform til olympiske løft. I fitnesscentret finder du også kettlebells, frie vægte, fitnessbolde, måtter mm. Vi har også udstyr til at køre WOD og crossfit. I begyndelsen af ​​2022 vil en WOD Box stå klar på La Pared. Indtil da deler vi plads på Multibanen.

Cykling La Pared

Cykling

La Pared er perfekt for dig, der elsker bjerge, udfordrende terræn og bakker. Meget tæt på hotellet ligger lange bakker til Betancuria, betagende stigninger og naturoplevelser i El Cardon. Er du mountainbikecyklist, venter grusveje, ørken, bjergpas og lange smukke ruter med crosscountrycykel. På La Pared tilbydes guidede cykelture til MTB og landevej flere gange om ugen. Cykler (MTB og landevej) lånes dagligt. Der er også Fatbikes til leje.

Holdtræning på La Pared

Holdtræning

Udbuddet er det samme som på Playitas. Der er udendørstræning med fokus på funktionel træning og core, men selvfølgelig tilbydes der også yoga, bike class, vandaerobics, danseklasser og andre sjove pas. Programmet sammensættes og instrueres af vores professionelle instruktører fra Playitas. Skemaet opdateres ugen før ankomst – men du kan altid være sikker på et godt og varieret træningsudbud. Se eksempel på ugeprogram her

Tennis

Tennis mod betaling, tilmeld dig undervisning, privat coaching eller lej en bane og udstyr på stedet. Vi bruger karakterer fra grøn til sort, hvor grøn er en begynder.

Der er to tennisbaner med kunstgræs ved La Pared - powered by Playitas. 

Wellness

Nyd en afslappende relaxmassage eller hvad med en dybdegående sportsmassage? På La Pared - powered by Playitas tilbydes der flere forskellige behandlinger, som bookes direkte på rejsemålet. På hotellet tilbydes også sauna og udendørs jacuzzi, perfekt som afslutning på en aktiv dag.

Aldersgrænser

Sport Aldersgrænse Kommentar
Sociale aktiviteter/sport Tilpasset Tilpasses efter hotellets gæster, så der er et varieret udbud for både børn og voksne.
Cykelaktiviteter 18 år 13-17 år i selskab med en voksen.
Holdtræning & WOD box 15 år 12-14 år i selskab med en voksen.
Fitnesscenter 15 år 12-14 år i selskab med en voksen.
Tennis 15 år 12-14 år i selskab med en voksen ved holdtræning. Ingen aldersgrænse i egen gruppe. 
Surfkurser 12 år 5-11 år i selskab med en voksen. Det er et krav, at man kan svømme.

 

Sports Inclusive

Sports Inclusive på La Pared - powered by Playitas indebærer at et bredt udbud af sport og træning er inkluderet i rejsens pris. Powered by Playitas' filosofi er, at alle som ønsker, skal kunne træne frit, teste nye sportsgrene og dele træningsglæden, uden at skulle tænke på ekstra udgifter. Her kan du se, hvad der indgår i Sports Inclusive på La Pared - powered by Playitas.

Indgår i Sports Inclusive

Holdtræning & træning med instruktør
Fitnesscenter (veludstyret)
Yoga- & meditationsklasser
WOD-Box (udendørs fitness)
Cykel til dagligt brug

Landevejscykling (med instruktør)

Mountainbike (med instruktør)

Løb

 

Indendørs cykling (bodybike)
Surfudstyr* (fri adgang efter afsluttet nybegynderkursus)

 

*) Fri adgang til softboard og udstyr efter afsluttet 3-dages kursus. For allerede erfarne surfere er det muligt at købe et "opfriskningskursus" for at få gratis adgang til en uge med samme udstyr (softboard, våddragt, leash og voks). För andre typer boards tilkommer et gebyr.

Mod betaling

Personlig træning
Cykeludlejning: Fatbikes
Tennis (baneleje, udstyr & privat coaching)
Surfkurser

Kite, Wind, Foil (Costa Calma)

 

 

 

Prisliste 1. maj 2023 - 31. oktober 2023 Prisliste 1. november 2023 - 30. april 2024

Book træningsrejse for grupper

La Pared - powered by Playitas er et perfekt hotel for større grupper, som vil træne og holde formen ved lige. Vi har et bredt udbud af hoteller udvalgt for sine gode træningsfaciliteter og muligheder for en aktiv ferie. Her kan du se alle vores Apollo Sports-hoteller. Har du brug for hjælp med din booking eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Telefon: 70 21 44 55​
Generelle spørgsmål: salg@apollorejser.dk
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

For forespørgsel om booking via mail, husk at tilføje kontaktoplysninger, navn og alder.


Gæster på La Pared kan også benytte alle faciliteter, deltage på holdtræning og benytte fitnesscenteret på sportsmekkaet Playitas Resort, under samme vilkår som gæsterne på Playitas.