Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 924 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Vi blev flyttet til Playitas efter 2 dage. La Pared er til surfing og hiking. Jeg havde forstuvet min fod og kunne ingen af delene. Vi har været på Playitas 15 gange og kommer der igen. Det er et af vores yndlingssteder i Europa.
-
La Pared er udmærket og personalet er venligt. Ligger flot (og øde). Poolområdet er lille og poolen er for kold til en vinter rejse.

Bekræftet køb : 2024-02-16


8 ud af 10

+
Der var yoga hver dag
-

Bekræftet køb : 2024-02-16


8 ud af 10

+
Beliggenhed og roen
-
Kold pool. Manglende betjening for drikkevarerne om aften. For lidt personale.

Bekræftet køb : 2024-02-12


10 ud af 10

+
Hotellets overskuelige størrelse, dets beliggenhed, tilbuddene (yoga,fitnes og WOD) og den gode mad morgen og aften.
-
Intet.

Bekræftet køb : 2024-02-12


9 ud af 10

+
Vores jubilæum - 10. gang - blev fejret med flaske og frugt, som stod på vores værelse 1. aften samt opjustering af rum. Morgenmaden et helt i top Venligt personale.
-
Tilkørselsforholdende til hotellet. Manglende asfalt

Bekræftet køb : 2024-02-09


9 ud af 10

+
Super service, flotte omgivelser
-

Bekræftet køb : 2024-02-09


8 ud af 10

+
Fin service og god guide.
-
Pool var is kold. Der stod den var opvarmet. Bedre busforbindelser.

Bekræftet køb : 2024-02-09


8 ud af 10

+
99 % top service fra personale
-
Buffet udvalg

Bekræftet køb : 2024-02-09


8 ud af 10

+
Størrelsen, det var ikke alt for stort og atmosfæren var super hyggelig. Personalet var meget søde og hjælpsomme.
-
Det var ret skuffende at poolen ikke var opvarmet. Pool-området var super hyggeligt og der var altid mulighed for at få plads. Men der var stort set ikke nogen i vandet da det var så koldt.

Bekræftet køb : 2024-02-09


8 ud af 10

+
Hyggeligt og god stemning
-
Poolen for lille. Fitnesscentret for lille og ikke så godt udstyret. Bikecyklerne trænger til udskiftning

Bekræftet køb : 2024-02-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

158 bedømmelser
Meget godt
 
72
Godt
 
62
Middel
 
18
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

16-01-2023

af Lau R Lolland, Danmark

Smukt beliggende og hyggeligt sportshotel

Hvis du er til aktiv ferie og kan klare dig med et begrænset udbud, men af meget høj karakter, så er La Pared stedet. Et lille hyggeligt sted til dig som syntes at LaSanta og Plaitas kan blive for store. Fantastisk beliggenhed til meget smuk og vild strand og surfersted. Folkene bag stedet er nænsomt ved at restaurere hotellet, så fx bungalows kan godt forekomme lidt slidte, men om 1-2 år er det perfekt. Kun en enkelt ting mangler der, Spaniens nye nationalsport paddeltennis, så den gang de får bygget 2-3 baner, så er jeg fuldstændig solgt😎

 
06-05-2022

af Torben Ø Gentofte, Danmark

Det burde alle ordentlige mennesker opleve!!!

Jeg ville ønske at alle ordentlige mennesker engang i livet oplevede et ophold på dette pragtfulde sted. Maden var fantastisk, instruktører og personale var venlige og dygtige. Masser af træningsmuligheder: Yoga, meditation, surf, cykling, tennis, fitness, løb, padel tennis, vandring, og hvis du vil leve sundt er dette stedet. Lørdagsunderholdning med charmerende spanske sangere og guitarister. Afslappet hyggelig landsbystemning.

 
20-02-2022

af Anders L

Dejligt afslappende, roligt og i flotte omgivelser.

Et skønt sted hvor der er roligt og afslappende. Der er gode muligheder for aktiviteter, på trods af at det er mindre end Playitas. Vi prøvede surf, yoga, fitness og løb. God instruktører og god stemning på holdene. Maden på hotellet er godt, men der kunne godt være en større salat buffet. Den er begrænset, når man tænker på konceptet. (Deres pool a la carte kyllingesalat var meget skuffende. Lidt salat med skefuld kylling ovenpå, og det var det...det kan I gøre bedre!). Var poolen virkelig opvarmet, som der stod beskrevet? Den var iskold, men det er vist alle pools på de Kanariske øer på det tidspunkt. Der var generelt rent og flot på hotellet. Vi havde en skade, som blev ordnet som blev repareret. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

 
25-02-2019

af LotteM1960 Solrød Strand, Danmark

Vinterferie

Vi har netop tilbragt vinterferien på La Pared . Det er et dejligt hotel med et dejligt poolområde. Vi havde bestilt med fuldpension , der var dejlig morgenmads- og aftenbuffet, men frokost udvalget ved poolbaren var kedeligt. Det trænger til en opgradering med nogle gode salater osv. Vi rejste med Apollo og der stod at der var shuttlebus til Playitas men den var nedlagt , så hvis man ville dertil og bruge deres spirtsfacilliteter skulle man leje bil eller tage taxa 😏 . Vi havde som familie på 4 ikke mulighed for at leje mountainbikes , da Cyklerne skal leveres fra Playitas og hotellet kun kan modtage 2 pr. dag. Rengøringen kunne være bedre - vi blev sprunget over en dag og måtte selv bede om skift af håndklæder - det blev så også gjort med det samme . Personalet er meget søde og imødekommende .

 
31-07-2018

af SusanneL430 Copenhagen area

Roligt område, charmerende værelser og gode aktivitetsmuligheder

Tilbragte en dejlig uge på La Pared i marts med mand og vores to sønner. Hotellet ligger relativt isoleret på vestkysten i et goldt landskab med fine muligheder for surfing og vandring. Værelserne er charmerende og rumlige med fine altaner, poolområdet stille og roligt og restauranten hyggelig med mulighed for at sidde på terrassen. Vi havde halvpension. Morgenmaden var fin - aftensmaden var knap så god (og ikke så god som på Las Playitas). Ok tennisbaner, multibane og volleybane samt mindre motionscenter. Derudover prøvede vi at surfe. Det var sjovt men svært for nybegyndere. Alt i alt dejligt mindre sted med fine aktivitetsmuligheder og med rum for forbedring ift særligt aftensmaden.