Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 1058 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
beliggenhed og sportsaktiviteter
-
-

Bekræftet køb : 2023-03-24


7 ud af 10

+
Hyggelig indretning, meget venligt og service-minded personale, stille og roligt hotel
-
Lejlighed lidt slidt - kunne godt bruge en del små-reparationer, bl.a døre der binder så meget at de dårligt kan lukkes. Længere åbningstid i fitnesscenter og pool

Bekræftet køb : 2023-03-24


10 ud af 10

+
Rolighed og utrolig velfungerende hotel generelt. Selvom der var mange gæster mærkede man det ikke negativt og det virkede som om personalet har helt styr på oggaver, rammer og serviceniveauet.
-

Bekræftet køb : 2023-03-24


8 ud af 10

+
God morgenmad og aftensmad, rolig omgivelse
-

Bekræftet køb : 2023-03-17


10 ud af 10

+
Beliggenhed, og det venlige personale
-

Bekræftet køb : 2023-03-17


10 ud af 10

+
Meget venlig personale over det hele på hotellet
-

Bekræftet køb : 2023-03-17


9 ud af 10

+
Hyggelig, hjemmelig atmosfære
-

Bekræftet køb : 2023-03-17


9 ud af 10

+
Dejlig mad, og søde og imødekommende personale
-
Alt ok

Bekræftet køb : 2023-03-13


5 ud af 10

+
Sportsfaciliteterne
-
Værelset var slidt; der var tydelige huller i siddepuderne i sofaen og badeværelset langt under standard. Betjeningen i restauranten var hektisk og uopmærksom. Det mindede mere om en kantine. Flere gange måtte jeg selv dække bordet.

Bekræftet køb : 2023-03-10


8 ud af 10

+
Der var stille og roligt
-
At frokost ikke indgik i helpension

Bekræftet køb : 2023-03-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

151 bedømmelser
Meget godt
 
67
Godt
 
62
Middel
 
17
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

16-01-2023

af LauLis Lolland, Danmark

Smukt beliggende og hyggeligt sportshotel

Hvis du er til aktiv ferie og kan klare dig med et begrænset udbud, men af meget høj karakter, så er La Pared stedet. Et lille hyggeligt sted til dig som syntes at LaSanta og Plaitas kan blive for store. Fantastisk beliggenhed til meget smuk og vild strand og surfersted. Folkene bag stedet er nænsomt ved at restaurere hotellet, så fx bungalows kan godt forekomme lidt slidte, men om 1-2 år er det perfekt. Kun en enkelt ting mangler der, Spaniens nye nationalsport paddeltennis, så den gang de får bygget 2-3 baner, så er jeg fuldstændig solgt😎

 
06-05-2022

af Torben Ø Gentofte, Danmark

Det burde alle ordentlige mennesker opleve!!!

Jeg ville ønske at alle ordentlige mennesker engang i livet oplevede et ophold på dette pragtfulde sted. Maden var fantastisk, instruktører og personale var venlige og dygtige. Masser af træningsmuligheder: Yoga, meditation, surf, cykling, tennis, fitness, løb, padel tennis, vandring, og hvis du vil leve sundt er dette stedet. Lørdagsunderholdning med charmerende spanske sangere og guitarister. Afslappet hyggelig landsbystemning.

 
20-02-2022

af Anders L

Dejligt afslappende, roligt og i flotte omgivelser.

Et skønt sted hvor der er roligt og afslappende. Der er gode muligheder for aktiviteter, på trods af at det er mindre end Playitas. Vi prøvede surf, yoga, fitness og løb. God instruktører og god stemning på holdene. Maden på hotellet er godt, men der kunne godt være en større salat buffet. Den er begrænset, når man tænker på konceptet. (Deres pool a la carte kyllingesalat var meget skuffende. Lidt salat med skefuld kylling ovenpå, og det var det...det kan I gøre bedre!). Var poolen virkelig opvarmet, som der stod beskrevet? Den var iskold, men det er vist alle pools på de Kanariske øer på det tidspunkt. Der var generelt rent og flot på hotellet. Vi havde en skade, som blev ordnet som blev repareret. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

 
25-02-2019

af LotteM1960 Solrød Strand, Danmark

Vinterferie

Vi har netop tilbragt vinterferien på La Pared . Det er et dejligt hotel med et dejligt poolområde. Vi havde bestilt med fuldpension , der var dejlig morgenmads- og aftenbuffet, men frokost udvalget ved poolbaren var kedeligt. Det trænger til en opgradering med nogle gode salater osv. Vi rejste med Apollo og der stod at der var shuttlebus til Playitas men den var nedlagt , så hvis man ville dertil og bruge deres spirtsfacilliteter skulle man leje bil eller tage taxa 😏 . Vi havde som familie på 4 ikke mulighed for at leje mountainbikes , da Cyklerne skal leveres fra Playitas og hotellet kun kan modtage 2 pr. dag. Rengøringen kunne være bedre - vi blev sprunget over en dag og måtte selv bede om skift af håndklæder - det blev så også gjort med det samme . Personalet er meget søde og imødekommende .

 
31-07-2018

af SusanneL430 Copenhagen area

Roligt område, charmerende værelser og gode aktivitetsmuligheder

Tilbragte en dejlig uge på La Pared i marts med mand og vores to sønner. Hotellet ligger relativt isoleret på vestkysten i et goldt landskab med fine muligheder for surfing og vandring. Værelserne er charmerende og rumlige med fine altaner, poolområdet stille og roligt og restauranten hyggelig med mulighed for at sidde på terrassen. Vi havde halvpension. Morgenmaden var fin - aftensmaden var knap så god (og ikke så god som på Las Playitas). Ok tennisbaner, multibane og volleybane samt mindre motionscenter. Derudover prøvede vi at surfe. Det var sjovt men svært for nybegyndere. Alt i alt dejligt mindre sted med fine aktivitetsmuligheder og med rum for forbedring ift særligt aftensmaden.