Bedømmelse af Club Drago Park

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 89 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Fint varieret mad og opvarmet pool.
-
der blev ikke sat håndsprit op i restauranterne, vi var der i corona udbruddet og hvor de lukkede poolen pga corona, men der blev ikke sat håndsprit op inden man gik til buffen og det er da en smittekilde. Der blev heller ikke gjort ordentlig rent, Især ikke omkring poolen, der stod mad tallerkner fra dagen før.

Bekræftet køb : 2020-03-19


8 ud af 10

+
God atmosfære trods restriktioner pga. corona
-
Rengøring kan koordineres bedre

Bekræftet køb : 2020-03-19


8 ud af 10

+
Ikke noget specifikt Alt var okay til prisen
-
Der er lidt vedligeholdelses opgaver Blandt andet var sæbedispenser i vires brusekabine ikke iorden Og vandet løber ud på gulvet fordi hældningen er forkert Dette er dog mere til gene for rengøringspersonalet end for os, men det har alligevel ødelagt døren

Bekræftet køb : 2020-03-09


9 ud af 10

+
Lukket poolområde
-

Bekræftet køb : 2020-03-05


9 ud af 10

+
Der var altid ledige solstole.
-
Papbægre til øl og drinks ved poolbaren er ikke OK. Det burde være klare genbrugsglas. Lidt mere fisk til buffeten.

Bekræftet køb : 2020-02-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-27


8 ud af 10

+
-
Træningsrummet. I beskrivelsen fremgår det at der er træningsrum. Det er også korrekt. Der er INTET der virker. Beskriv at hotellet ligger yderligt ift. øvrig by.

Bekræftet køb : 2020-02-13


9 ud af 10

+
Der var fantastisk service - de ansatte specielt i receptionen og animationsteamet gjorde en stor forskel og var bestemt med til at gære ferien ekstra god
-
Sengene var ikke de bedste en opgradering her ville være dejligt

Bekræftet køb : 2020-02-13


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

64% af gæsterne anbefaler

1148 bedømmelser
Meget godt
 
275
Godt
 
467
Middel
 
246
Mindre godt
 
87
Dårligt
 
73

5 nyeste bedømmelser

29-03-2020

Indlæg af Tourist1361 Næstved, Danmark

Dejligt hotel

Udmærket hotel til prisen! Mit dobbeltværelse var stort, meget stille og rent! Badeværelset tror jeg er renoveret indenfor de seneste år.Der var ikke badekar. Der var et stort udvalg af mad morgen og aften og et noget mindre udvalg til frokost, men det var altid muligt at finde et eller andet lækkert! Man kan få rigtig juice til morgenbuffeten og mens poolbaren er åben, men desværre ikke til aftenbuffeten. Som på mange andre hoteller er der stor smitterisiko ved buffeten, da de fleste tænger mm til at tage maden med er så små, at hele redskabet oftest ligger på maden, så et bakteriefyldt håndtag kan overføre bakterier til maden. Jeg tog konsekvent mad, der lå inderst/ nederst fra disse fade! Jeg forstår ikke, hvorfor der ikke er længere tænger eller alternativt tallerkener, hvor man kan lægge tængerne fra sig efter brug. Poolen var dejlig lun og blev brugt af både babyer,børn og voksne, da børnepoolen er meget lille! Jeg undrede mig over, at blebørn blev taget med i den store pool med mindre de var iført lækagesikre bleer!?

 
03-04-2019

Indlæg af EmilieNiielsen

En uforglemmelig rejse!

Boede på dette smukke hotel fra d. 26 marts - 2. april med min familie. Vi bestilte vores rejse igennem Spies, og vores værelser var placeret lige imod poolen. Det betød at vi havde en FANTASTISK udsigt lige ned til poolen. Værelserne var fine. Rengøring hver dag. Dog var sengene lidt hårde, men det havde vi forventet. Vi havde all inclusive og det var alle pengene værd! Meget billigt ift. det vi fik ud af det. Der var både morgen, frokost og aften-buffet. Desuden var der drikkevarer tilgængelige hele tiden nærmest. Derudover var der gratis cocktails om aftenen i baren. Tjenerne var mega søde, sjove og hjælpsomme. Poolen var dejlig, ren og ja.. perfekt. Fliserne blev rengjort hver morgen. Selvom det “kun” var 20-22 grader, var det stadig tilpas varmt, og man kunne bade og solbade hver dag! Området omkring hotellet var okay. Der er indkøbsmuligheder, et lille afrikansk marked, spisesteder, en lille park og en pæn strand. Dog brugte vi mest tid på hotellet, da området var en smule kedeligt til sidst. Dog tog vi i Oasis Park en dag, hvilket kan anbefales + hotellet har en aftale med zoo’en, så man GRATIS kan komme med bus derhen. Så skønt! Alt i alt et mega hyggeligt hotel. Ret mange tyskere, men det gjorde os ikke det store. Kan kun anbefales!

 
12-03-2019

Indlæg af Tussen11 Randers Kommune, Danmark

Dejligt

Er for anden år i træk, super dejligt hotel, god mad, dejlige drinks og god underholdning, gode store senge på værelserne, rengøringen er i top flinke ansatte, underholdning for børn og voksne, kommer helt klart igen

 
13-02-2019

Indlæg af Lailasilke K Frederikssund, Danmark

Fantastisk hotel og personale

Forstår godt citatet: Ferier du ikke vil hjem fra. Hotel Drago Park er en fantastisk oase. Personalet er meget venlige og især Yordan fra underholdningsteamet er fuldstændig fantastisk. Vi har haft den bedste ferie på det dejligste sted. Turen til stranden tager kun 10 min. på gåben ellers har hotellet busser til/fra. Vi oplevede dog at vi mest bare havde lyst til at være på hotellet. Hvis vi absolut skulle finde noget der trak lidt ned, så var det sengene, at der var lidt for køligt på værelserne og at fitness rummet er meget slidt (men det fungerer). Der er meget rent og pænt og lækker mad. Kan kun anbefale stedet!

 
26-01-2019

Indlæg af slutprutfinale Slagelse, Danmark

Vinterferie

Dejligt hotel, venligt personale og lækker mad. Værelse og balkon/terrasse er rummelige. Poolen er stor og velpasset. Barerne er velassorterede. Rengøring er upåklageligt. Var der for anden gang, og kommer gerne igen. Absolut 4 1/2 stjerne