2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder i bungalow med kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to enkeltsenge. Ekstra opredninger i fold-ud senge. Kogeplader, køleskab, el-kedel, brødrister, kaffemaskine og køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering i lejligheden eller i receptionen. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses suite

2-værelses suiter i etage bestående af et soveværelse med to enkeltsenge senge samt badeværelse med bruser og toilet og hårtørrer på øverste etage. På den nederste etage er der et kombineret opholdsrum og soveværelse. Tv med lokale kanaler og et lille køleskab. Gratis wifi og deponering i lejligheden eller i receptionen. I visse værelser findes aircondition, og da uden betaling. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejlighede i etage

3-værelses lejligheder i etage beliggende i bungalow. På nederste etage findes en terrasse, et lille toilet og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og brødrister. Gratis wifi og deponering i lejligheden eller i receptionen. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. På øvre plan findes to separate soveværelser med et badeværelse med bruser og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Tv med lokale kanaler og et lille køleskab. Gratis wifi og deponering enten i lejligheden eller i receptionen. I visse værelser findes aircondition, og da uden betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse eller to balkoner.

Antal personer: 1-3 personer.