Gran Hotel Atlantis Bahia Real

  • • Et prisvindende hotel
  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Forkælelse i hotellets spa

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Gran Hotel Atlantis Bahia Real – et af Spaniens mest luksuriøse hoteller, der har vundet mange velfortjente priser. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i udkanten af Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn eller 3-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

morgenbufetten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gran Hotel Atlantis Bahia Real er et eksklusivt hotel, som har en rolig beliggenhed direkte på stranden i udkanten af Corralejo. De varme farver og den smukke arkitektur bidrager til den luksuriøse atmosfære. Det hyggelige poolområde er omringet af en smuk tropisk have. Her er to pools, hvoraf én er opvarmet til mindst 25 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Pool-/snackbar. Solstole og parasoller ved poolområdet.

Foran hotellet er der en anlagt en 300 meter lang sandstrand med gratis solstole og parasoller for hotellets gæster. Ved dele af stranden kan man ikke bade. Her er også to badebroer. På den ene ligger a la carte-restauranten Coco Bahia Lounge & Club og på den anden Coco Bahia Chillout Bar, samt mulighed for at leje balinesiske solsenge for to.

Solterrasse med udsigt mod havet og naboøerne Los Lobos og Lanzarote. Legeplads og have. Souvenirbutikker. På hotellet er der en buffetrestaurant (La Alacena Real), og fem a la carte-restauranter. Yamatori serverer retter fra det japanske køkken, Las Columnas serverer retter fra det spanske køkken, og La Cúpula er en gourmetrestaurant. Beach Club Las Palmeras og Bahia Lounge & Club serverer retter fra middelhavet. Pæn påklædning til middag, lange bukser for herrer. A la carte-restauranternes åbningstider varierer, alle har ikke åben hver dag.

Roomservice døgnet rundt. Gratis wifi på hele hotellet. Bahia Vital Spa (for gæster over 16 år) med en stor opvarmet indendørs pool, tyrkisk spa, jacuzzi, sauna og dampbad. Frisør og skønhedssalon mod betaling. Gratis adgang én gang pr. dag til spaen. Behandlinger mod betaling. Gratis fitnessrum beliggende i spaområdet (for gæster over 16 år).

Børneklub (åbent 6 dage om ugen) i hotellets regi for børn mellem 4-12 år. Det er et spillerum for børn fra 7 år og op. Handicapvenligt hotel med mulig adgang til alle områder på hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension og halvpension extra mod tillæg. Halvpension er morgenmad og middag i buffetrestauranten.

Med halvpension extra kan middagen nydes i en af á la carte-restauranterne (bordreservation kræves). Kontakt en af vores rejsekonsulenter hvis du ønsker at tilkøbe halvpension eller halvpension ekstra i julen, der er ekstra tillæg for julemiddag 25/12. Gæster som ønsker specialkost pga. allergi kan kontakte vores salgskonsulenter på tlf. 35201900.

Værd at vide

År 2018 fik Gran Hotel Atlantis Bahia Real prisen "Certificate of Excellence" af Tripadvisor. Hotellet har siden 2014 modtaget prisen hvert år.

År 2017 fik Gran Hotel Atlantis Bahia Real prisen "Most Excellent Waterside Hotel" af Condé Nast Johansens. Hotellet har også flere gange vundet denne pris.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde