Fakta om Corralejo

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 130 DKK pr. person.

Transfer:

Fra lufthavnen til Corralejo ca. 40 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surfudstyr og golftaske. Du kan forudbestille plads i transferbussen (tur/ retur) for specialbagage for ca. 300 DKK eller betale 35 EUR ved ankomst.

Strande:

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Sorte lavastrande kan forekomme. Her kan man finde en øde og ganske urørt strand. Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, og medføre at sandet delvist forsvinder fra stranden.

I kommunen La Oliva, hvor Corralejo ligger, er der ingen solstole på de offentlige strande. Medbring din egen solstol eller håndklæde til at ligge på.

Forlystelser:

I Corralejo er der mange pubber, musikbarer, restauranter og få diskoteker.

Transport:

Infrastrukturen er godt udbygget og lokalbusser kører på hele øen. Det er billigt at tage med taxi. Bilfærge sejler mellem Corralejo og Playa Blanca på Lanzarote, og tager ca. 35 min., og sejler flere gange dagligt.

Sport:

I Corralejo-området, Caletta de Fuste, Costa Calma- og Jandia-området findes de perfekte forhold for windsurfing. Øvrige sportsgrene såsom vandski, vandscooter, dykning, tennis, ridning og cykling er også muligt.