Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger nær centrum af Corralejo på Fuerteventura og har en dejlig have med tre udendørs pools, hvoraf den ene er for børn. Her bor du i pænt indrettede lejligheder med balkon eller terrasse.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden var super, personalet var flinke og imødekommende, der var dejlig roligt og det var...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantic Garden Beach Mate har en perfekt beliggenhed i Corralejo med gåafstand til stranden og ved siden af med indkøbscenter El Campanario. Lejlighederne er placeret i to -historiske bygninger - spredt i hotellets have.

Et stort poolområde med to puljer og en separat børnepool. Solstole og parasoller er inkluderet. Balinesiske solsenge. Poolbar hvor du kan købe frokost, kølige drikkevarer og friske smoothies.

Tennisbane og fitnessrum, billard og dart. Massage mod betaling. Legeplads.

Wifi mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt. Vaskemaskine med strygejern og strygebræt. Cykeludlejning. Trapper og niveauforskelle inden for og uden for hotellet. Supermarked i nærheden.

Nabo med shoppingcenter El Campanario. 350 meter til stranden Playa de los Verilitos. Busstoppested ca. 50 meter fra hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt hotel med pools for både store og små. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Hotel Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt lejlighedshotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har en god beliggenhed i Corralejo, og byder gæster over 18 år velkommen.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 16 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.