Arena Beach

  • • Fint poolområde
  • • Minispa med Jacuzzi
  • • Legeplads ved hotellet

Hotel Arena Beach består af lave rækkehuslignende bygninger med fine lejligheder alle i bekvem afstand til poolen. Ved poolområdet ligger poolbaren. Her bor du med All Inclusive.

Hvis du booker en af værelsestyperne Dobbeltværelser, Junior-suiter, Pool-suiter eller 1-værelses lejligheder - Playitas Hotel og rejser i perioden 4/8-11/9 2022, får du en gratis opgradering fra morgenmad till halvpension eller fra halvpension til helpension.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hotellet, omgivelserne, personale, rengøring, værelser og pools er helt ok
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 1,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Arena Beach er der to hyggelige poolområder. Ved det ene poolområde findes hotellets hovedpool og en poolbar. Det det andet poolområde findes en lav pool for voksne, som er opvarmet til minimum 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere morgen og aften samt ved dårligt vejr. Separat børnepool, solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. (Udskiftning af håndklæder mod betaling.)

Gratis fitnessfaciliteter for gæster over 16 år. Minispa med jacuzzi, sauna og massage mod betaling. Gratis wifi. Bordtennis og billard mod betaling. Legeplads. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 200 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.00
  • Sandwiches og kage fra poolbaren, kl. 10.00-13.15
  • Enkle retter som hamburgere, pølser og salat fra poolbaren, kl. 11.30-15.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Eftermiddagste, kl. 17.00-18.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Maxorata Beach er et hyggeligt og enkelt lejlighedshotel med gåafstand til både centrum og strand i Corralejo. Trods den korte afstand til byens hovedgade med barer og restauranter, er her stille og roligt på hotelområdet, hvor der er pools til store og små. De praktisk indrettede lejligheder har plads til op til 6 personer.

Las Marismas

Hotel Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt lejlighedshotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til nyrenoverede Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 18 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.