Bedømmelse af Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

48% af gæsterne anbefaler

2537 bedømmelser
Meget godt
 
862
Godt
 
846
Middel
 
462
Mindre godt
 
215
Dårligt
 
152

5 nyeste bedømmelser

06-05-2023

af Familien S Hellerup, Danmark

Hold jer væk

Hold jer væk…… Poolen åbner kl 11 🥵🥵 Har små børn med, så er kl 11 meget sent… Fitness virkede efter 3 dage…. Hvis man tager all inclucive er der laang kø ved baren for afhentning af drikkevare….. Det er jo lavsæson, så der er ikke så meget personale😳😳😳 Så min anbefaling…Hold jer væk

 
11-03-2022

af Lysholdt Århus, Danmark

Kan ikke anbefales til voksne - det er fokuseret på familier

Vi var 2 par på golfrejse og boede på dette hotel. Hotellet mangler hygge og kant. Det er meget neutral i sit udtryk. Store lange gange, Den store Haal har mange sofaer og siddeområder, men de er ikke indbydende. Cafeen som også fungerer som bar om aftenen er hellere ikke hyggeligt - meget stor og i weekenden fyldt med børnefamilier hvor børn køre rundt på løbehjul og larmer. Der mangler en god bar for voksne. Vejen til restauranten går forbi et larmende arkadeområde med store spillemaskiner for børn Restauranten er mere en kantine - stor og larmende. Buffeten ok, men lidt ensformigt over en uge. Morgenmad serveres fra klokken 8 hvilket er alt for sent for golfere som skal videre om morgenen. Heldigvis var personalet søde til at lade os gå ind og starte med det, de var færdige med . Der var sat sprit op ved indgangen til restauranten, men der var intet synlig i selve restauranten. der burde bæres engangshandsker når man henter mad ved buffeten. Værelserne gode og rummelige, men også her kunne man tænke lidt på om måske bare lidt billeder på væggene kunne hygge. Og hotellet har 4 stjerne så forventer man at der er en kaffemaskine- eller bare en elkedel på værelset. I højhuset hvor vi boede er der langt til en kop kaffe. Man skal betale for at anvende safetibox og p plads, Vi havde købt sidehavudsigt og ja vi kunne se havet med lige foran stod et stort højhus og tog en del fra den udsigt. vær 1438. Haven og poolene så gode ud- de var ikke opvarmede og det var koldt den tid vi var der. Ligger lidt væk fra alt undtagen havet så man bør leje en bil. Golfbanerne Atalaya Golf & Country Club lå 7-10 minutters kørsel fra hotellet og var begge rigtig gode.

 
04-07-2019

af MartinSB93 Taastrup, Danmark

Fint hotel med god service, men igangværende renovering.

Fint resort med flot udsigt fra værelset. Beliggenheden var lidt udenfor byen, så der var ikke så meget liv i nærheden. Hotellet havde 3 pool områder, så der var både til voksne og børn. Desværre var der noget renovationsarbejde igang og det gav lidt rod. Hotellets indretning virkede også lidt mærkelig, hvilket nogle gange gav nogle "lange" gåture for at komme rundt. Derudover var parkeringen også en smule dyr. Restauranten havde en rigtig fin buffet med masser at vælge imellem. Dog var lydniveauet lidt højt i nogle perioder. Hotelpersonalet var rigtig venligt, og leverede fin service. Vi var så uheldige at vores baggage ikke var forsinket. Her var personalet rigtig gode til at hjælpe og opdatere os på om det var modtaget endnu. Alt i alt et rigtig fint besøg.

 
01-05-2017

af Sara_roh Ølstykke, Danmark

Hotel i meget dårlig stand

Glem alt om 4 stjerner! Vi boede i suiten og vi var chokerede over værelsets tilstand. Plettede gardiner, en krakeleret lampeskærm i soveværelset, ingen loftslys i soveværelset, køkkenlåger uden hængsel i tekøkkenet, en tynd stråle vand fra vandhanen i tekøkkenet, hver anden glasrude på altanen var revnet, kun 2 plasticstole på den store altan(ingen liggestole, bord mm) Vi havde 2 dage med regn og hele hotellet var fyldt med spande som samlede regn. Den indendørs pool holdt ikke tæt, så regnvand dryppede ned på os.

 
11-04-2017

af Aase00 Søndersø, Danmark

Golfferie

et dejligt hotel med udsigt over havet. Dejlige pools både ude og inde. Gode muligheder for aktiviteter. Der kan være mange børn, som træner på atletik banen, tennisbanen. Tæt på golfbanen, som er meget gode. Fin restaurant med dejlig varieret mad