H10 Estepona Palace

På H10 Estepona Palace kan du tilbringe afslappende dage ved de hyggelige poolområder men også benytte lejligheden til at spille golf, da hotellet ligger tæt på mange fine golfbaner på Costa del Sol. Her kan du også leje en cykel, forkæle dig selv med en spa-behandling eller spise god spansk mad. Bienvenido til det hvide sandslot!

Ugens deal: spanske favoritter

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på vores rejser til Costa del Sol, Mallorca, & Gran Canaria. Brug kampagnekode: SPANIEN. Gælder for rejser der bookes i perioden 13/5-22/5 og med afrejse fra 15/5-30/9 2022. Læs mere og book her.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

H10 Estepona Palace ligner næsten et hvidt sandslot. Den er stor, pæn, har tinder og tårne og ligger lige over stranden. På hotellet finder du et smukt poolområde, hvor palmerne står stolte og giver lidt skygge til de laguneformede bassiner. Der er også en børnepool. Gratis solstole og parasoller. Håndklædeservice tilbydes også.

Du kan spise godt i hotellets buffetrestaurant Alborán. Her serveres morgenmad, frokost og aftensmad. Morgenmad og frokost serveres i à la carte Thalassa Bar og restaurant. Her kan du spise Gazpacho og lokale retter fra Malaga-området. Hotellet har to barer, hvoraf den ene kun er åben om sommeren. Lange bukser til mænd til middag.

Under hotellet ligger sandstranden Guadalobón med solstole og parasoller til hotellets gæster. Bestil greenfee på hotellet og spil på nogle af de fineste baner på Costa del Sol. Hotellet har spa med pool, jacuzzi og sauna samt diverse spabehandlinger - alt sammen mod betaling. Du kan også deltage i forskellige aktiviteter såsom yoga og pilates. Der er gratis adgang til hotellets fitnessrum. Legeplads.

Reception er åbent døgnet rundt. Gratis wifi overalt på hotellet. Parkering mod betaling.

Den større strand Playa de Cristo er omkring 1 kilometer. Inden for nem gåafstand (1,6 kilometer) finder du Esteponas havn med et lille udvalg af restauranter og til de ældre og charmerende dele af Estepona (Centro Histórico de Estepona) er der omkring 2,5 kilometer. Der er 83 kilometer til Malaga og 95 kilometer til Malaga lufthavn.

Måltider

Indgår:
Morgenmadsbuffet indgår.

Kan tilkøbes:
Halvpension (morgen- og middagsbuffet).
Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet).
All Inclusive.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-11.00, i restauranten Alboran
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30, i restauranten Alboran
  • Middagsbuffet, kl. 19:00-22:00, i restauranten Alboran
  • Hamburgere, sandwich, pizza, yoghurt og frugt, kl. 11.00-19.00, i Thalassa Restaurant
  • Kager, yoghurt og frugt samt kaffe eller te, kl. 15.30-19.00, i Thalassa Restaurant
  • Ubegrænset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinks, kl. 08.00-24.00
  • Lobbybaren er åben fra kl. 17.00-00.00 og serverer ikke kun drikkevarer, men også lettere anretninger

Ændringer kan forekomme. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gældende fra check-in til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Estepona

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Hotel Sol Marbella Estepona Atalaya Park er ideelt for hele familien. Her kan du afveksle dovne pooldage på hotellet med en svømmetur i havet eller en runde på golfbanen. For de mindste i familien er der en stor børnepool med vandleg.