Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Hotel Sol Marbella Estepona Atalaya Park er ideelt for hele familien tæt på stranden. Her kan du afveksle dovne dage ved poolen på hotellet med en svømmetur i havet eller en runde på golfbanen. For de mindste i familien er der en stor børnepool med vandleg.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Marbella Estepona Atalaya Park er et stort hotel, der passer til alle i familien tæt på stranden. Du kan slappe af ved poolen, spise i restauranten, dase på stranden eller spille golf.

Hotellet har et stort poolområde for hele familien med adgang til stranden. I poolen kan du deltage i flere aktiviteter. Der er også et poolområde med to pools for voksne, et stort hvor man kan svømme, og et mindre hvor man kan slappe af i jacuzzien. Fra 15. april til 15. oktober er der en dejlig og sjov plaskepark for børn med børnepool og små vandrutsjebaner. Alle pools har solstole og parasoller. Gratis poolhåndklæder. Hotellets pools er ikke åbne ved dårligt vejr, og ingen pools er opvarmet.

På hotellet spiser og drikker man godt. Der er to buffetrestauranter, hvoraf den ene byder på gode italienske specialiteter. Der er fire barer, en poolbar, der også serverer lette måltider, en snackbar, en lobbybar og en Jazz-loungebar. Nobel påklædning i restauranterne om aftenen.

Vil du være aktiv på ferien, er der flere muligheder. Her findes en kombineret fodbold-, basketball- og håndboldbane, samt en beachvolleybane. Fitnessrum. Lejer du en bil, er der flere gode golfbaner ca. fire kilometer fra hotellet. Old and New Atalaya-golfbaner åbnede i henholdsvis 1986 og 1990. Den gamle bane er ideel til at gå mellem hullerne. Du kan bestille green fees og transfer til golfbanerne direkte via hotellet. I løbet af dagen arrangeres forskellige aktiviteter for både store og små, og om aftenen arrangeres show, dans og musikoptræden.

Gratis wifi på fællesområder. Stranden under hotellet har grovkornet sand med småsten. Ca. 500 meter til indkøbscentre og 3 kilometer til San Pedro de Alcantara. Der er 75 kilometer til Malaga og 65 kilometer til Malaga lufthavn.

Måltider

Indgår sommer 2024:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Indgår vinter 2023/2024:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes sommer 2024:

  • All Inclusive

Kan tilkøbes vinter 2023/24:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. julemiddag 24/12, julemiddag 25/12 og nytårsmiddag
  • All Inclusive

Bemærk at All Inclusive ikke kan tilkøbes i perioden 1. november-27. marts.

All Inclusive

Ved tilkøb af tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 08.00-10.30
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 19.00-22.00
  • Snacks og lettere retter, kl. 11.00-13.00 og 15.00-19.00, i nogle af hotellets restauranter/barer
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Estepona

H10 Estepona Palace

På H10 Estepona Palace kan du tilbringe afslappende dage ved de hyggelige poolområder men også benytte lejligheden til at spille golf, da hotellet ligger tæt på mange fine golfbaner på Costa del Sol. Her kan du også leje en cykel, forkæle dig selv med en spa-behandling eller spise god spansk mad. Bienvenido til det hvide sandslot!