Tapas_restauranter_Barcelona

Tapas i Barcelona

At spise tapas i Barcelona er en selvfølge og et must at prøve. Prøv klassikere som patatas bravas, gambas al ajillo og spansk chorizo. Her er Barcelonas bedste tapasrestauranter!

Viana

Kun et stenkast fra det livlige torv Plaza Real, blandt Barri Gotics hyggelige stræder, ligger tapasrestauranten Viana. Dette sted er trangt og unikt – og desuden meget populært. Forvent at stå i kø, eller husk at booke bord inden. Der findes kun få borde, men det er ventetiden værd.

Adresse: Carrer del Vidre 7

Bodega Biarritz

Ikke langt fra La Rambla venter Bodega Biarritz. Her serveres udvalgte tapas fra en færdig menu, hvor retterne ofte skifter fra aften til aften. Du vælger selv, hvor mange du ønsker og kan efterfølgende nyde at kokkene bestemmer for dig. Du bliver helt sikkert ikke skuffet! Udover udsøgte tapas har denne restaurant et fantastisk personale, der gør hele besøget til en oplevelse.

Adresse: Nou de San Francesc 7

9 Nine

Nær det kendte monument Arc de Triomf ligger 9 Nine, som er fod dig, der er rigtig sulten. Her kan du købe en fast pakke med 3-retters, cava og vin for en billig penge. Hyggeligt personale, en god beliggenhed, lækre tapas – hvad mere kan man ønske sig?

Adresse: Carrer Valencia 334

Sensi Bistro Barcelona

Mellem bydelen Barri Gotic og Barceloneta ligger restauranten Sensi Bistro Barcelona. Her kommer lokalbefolkningen i alle aldre for at nyde den dejlige mad. Forvent en ny smag til hver tapas. Atmosfæren føles unik og spansk med en meget afslappende stemning. Book bord i forvejen eller kom tidligt!

Adresse: Carrer del Regomir 4

Gourmet Tapas by Sensi

På en hyggelig lille tværgade gemmer den populære restaurant Gourmet Tapas by Sensi sig. Hvis du kommer hertil første gang, er der høj risiko for, at du kommer tilbage. Her er højt til loftet, både indretningsmæssigt og stemningsmæssigt. Deres tapas er moderne, gennemtænkte og helt fantastiske.

Adresse: Calle de Milans 4