Rejsetips for Barcelona

Her finder du vores bedste Barcelona-tips. Vi hjælper dig med at finde guldkornene blandt Barcelonas seværdigheder og aktiviteter - læs med og lad dig inspirere!

Udflugter i Barcelona

Barcelonas strande bliver hurtigt overfyldte i sommermånederne, en dejlig dagsudflugt kan være både sjov og varierende. Her har vi samlet nogle skønne dagsture i og omkring Barcelona, der passer de fleste, uanset om du rejser med venner eller familie.

Læs mere

Gaudís Barcelona

Det som virkelig har givet Barcelona en unikke karakter er Antoni Gaudís farverige og moderne arkitektur, der går igen gennem hele byen. Oplev seværdigheder som Park Güell, Sagrada Familia og Casa Mila under din ferie i Barcelona.

Læs mere

Sagrada Família

Sagrada Familia er kunstneren Antoni Gaudís store livsværk. Kirken, som havde byggestart den 19. marts 1882, er en af Barcelonas mest kendte seværdigheder. Selvom kirken endnu ikke er færdig, kan opførelsen af ​​Sagrada Familia finansieres næsten udelukkende af indtægter fra turister.

Læs mere

Tibidabo

Kan du lide svimlende højder og fantastiske udsigter fra bjergtoppen, er Tibidabo et must. På toppen er du 512 meter over havet, hvilket gør Tibidabo til det højeste punkt i Barcelona. Oppe på toppen venter forlystelser, en kirke og en mageløs udsigt over byen.

Læs mere

Kendte landemærker i Barcelona

I Barcelona findes der ca. tyve kirker, og rundt om hvert hjørne finder man en ny seværdighed, for ikke at tale om hele områder, der er helt specielle. Visse landemærker er bare et must at markere på sin bucketlist.

Læs mere

Strande i Barcelona

Med sin perfekte beliggenhed ved Middelhavet har Barcelona på til 5 kilometer strand at tilbyde. Befinder du dig i bykernen, er du i princippet altid nær en strand. Vamos a la playa!

Læs mere

Hvorfor rejse til Barcelona?

Der er mange grunde til at rejse til Barcelona, og det bedste af det hele er, at alt ligger i gåafstand - her svarer vi på alle de mest almindelige spørgsmål omkring Barcelona.

Få svar på spørgsmålene her

Tapas i Barcelona

At spise tapas i Barcelona er en selvfølge og et must at prøve. Prøv klassikere som patatas bravas, gambas al ajillo og spansk chorizo. Her er Barcelonas bedste tapasrestauranter! 

Læs mere

Pinchos-barer i Barcelona

I Barcelona findes der masser af pinchos-barer. Det ligner egentlig en hvilken som helst bar, forskellen er bare, at de har en bardisk med mellem ti- til flere hundrede pinchos. Ofte indgår en såkaldt pincho, hvis du bestiller noget at drikke, ellers koster de ca. en til to euro.

Læs mere

La Boqueria

La Boqueria, eller Mercat de Sant Josep de la Boqueria som det egentlig hedder, er en stor markedsplads i det centrale Barcelona kun et stenkast fra operahuset og shoppinggaderne. Her kan du opleve Barcelonas kendte madmarked fyldt med alverdens lækkerier.

Læs mere

Strande udenfor Barcelona

Barcelona og de nærliggende byers kyst er længere end 95 kilometer, med ca. 100 strande. Med lokaltoget kan du hoppe af ved flere små, hyggelige byer, der alle byder på en skøn strand.

Læs mere

Parc de la Ciutadella

Midt i det centrale Barcelona finder du den frodige oase Parc de la Ciutadella. Det er en 17 hektar stor park med mange planter, vand og en zoo. Parken blev opført i forbindelse med nedrivningen af Barcelonas citadel i 1869, og derfra fik parken sit navn.

Læs mere

Shopping i Barcelona

Barcelona beskrives ofte som Middelhavets bedste shoppingby. Her kan du købe designertøj, gøre gode fund i outlets og shoppe løs i billige butikker - perfekt for en shoppingrejse! Book fly og hotel med Apollo og medbring vores bedste tips for shopping i Barcelona.

Læs mere

Find og book rejsen her