Hoteller i Barcelona

Hoteller i Barcelona

Leder du efter et hotel i Barcelona til din rejse? Søg blandt vores store udbud af hoteller i Barcelona. Her præsenterer vi et par områder i Barcelona, som alle er skønne at bo i.

Hvor i Barcelona skal du bo?

Apollo tilbyder en bred vifte af billige hoteller omkring Barcelona. Hvilket område der passer til dig afhænger lidt af, hvad du søger på ferien - shopping, børnevenligt eller tæt på stranden?

Gotiske Barri Gòthic

Den hyggelige gamle bykerne Ciutat Vella, også kaldet Barri Gòthic, er et populært område med mange hoteller. Her bor du midt i byen, tæt på gaden La Rambla. Udforsk de smalle, hyggelige stræder og smut ind på en tapasbar.

Centralt i Eixample

Eixample er også et centralt område med en bred vifte af shopping og restauranter, og det er også tæt på den populære Parc Güell. Hvis du spekulerer på, hvor du skal bo i Barcelona, ​​når du rejser med børn, er Eixample et glimrende forslag.

El Born - masser af restauranter og barer

I det trendy El Born er der masser af tapasrestauranter, barer og små designerbutikker, og det er relativt tæt på havnen og stranden i Barcelona.

Nær togstationer i Barcelona

Et rigtigt knudepunkt i Barcelona er Plaça de Catalunya. Herfra kan du tage et pendlertog til nærliggende byer. Fra Plaça de Catalunya er du tæt på både Ramblaen, den gamle bydel og andre attraktioner i Barcelona.

Hvis du vil være tæt på den største togstation i Barcelona - Estació de Barcelona-Sants - kan du bo i Sants eller Sants-Montjuїc. Det er ikke langt fra seværdighederne, men er hovedsageligt et boligområde.

Rolige Poblenou

Hvis du gerne vil bo et sted, hvor der er stille og roligt, er Poblenou perfekt. Her er du tæt på Mar Bella strand. Området er både lidt råt, moderne og industrielt.