1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Stellina Village Resort Premium

 • • Premiumrejse Klassisk

Vores Premiumrejser til Kreta er sociale grupperejser som inkluderer både flyrejse, et godt hotel, spændende udflugter og velsmagende måltider. Udflugtsprogrammet er nøje udvalgt og du har mulighed for at skræddersy din rejse efter dine egne interesser og ønsker for din ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Enjoy - hoteller med lokalt touch og høj gæstetilfredshed.
Resortet består af tre områder med i alt 12 bygninger: Tidl. Ellina (bygget 1990), Tidl. Stellina Village (bygget 2001) og tidl. Stellina Royal (bygget 2007). De to ældste bygninger er renoveret vinter 2016/17. Lejlighederne, hvor All Inclusive er inkluderet, er prisen beliggende i det tidl. Stellina Royal, øvrige lejligheder ligger i de to andre bygninger. Hotellet har også en smuk have med citrustræer, krydderiplanter og flere andre skønne planter.

I alt kan du vælge mellem 3 pools og to separate børnepools. 2 poolbarer. Solstole og parasoller ved alle poolområder.

Hotellets buffetrestaurant hedder KIMA og ligger på tidl. Stellina Royal. Det er muligt at bestille glutenfri måltider (skal bestilles ved booking af rejsen). En til to gange om ugen er der forskellige temaer i restauranten. På resortet findes også taverne og la carte-restauranten Helios (indgår ikke i All Inclusive).

Legerum og lille legeplads for de mindste. Gratis fitness-faciliteter (minimumalder 16 år. Mindreårige skal være i selskab med en voksen). I receptionen udleveres et kort der giver adgang til fitness. Vaskeservice mod betaling. Have. Gratis wifi på hotelområdet. Gratis internethjørne i lobbyen. Billard mod betaling. Skønhedscenter, massage, frisør og sauna mod betaling (booke på forhånd i receptionen). Minimarked.

Gåafstand til den lavvandede sandstrand Chryssi Akti, hvor der er solstole og parasoller mod betaling. Gode busforbindelser til Chania by, ca. 4 km. Ca. 150 m til busholdeplads.  Lokaltrafik samt lyd fra spillemaskiner kan virke forstyrrende i nogle lejligheder beliggende i det tidl. Stellina Royal.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Snacks, kl. 11.00-12.30
 • Eftermiddagssnacks og is til børnene, kl. 13.00-15.00, 16.30-18.00 og 19.00-21.30
 • Kaffe, kl. 11.00-22.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-22.30

All Inclusive-programmet (måltider og drikkevarer) gælder kun i restauranten på det tidligere Stellina Royal. Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.