Stellina Village Resort Premium

Stellina Village er et populært hotel i Agii Apostoli, der takket være sit lokale touch, høje kundetilfredshed og skønne atmosfære er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Resortet består af tre områder, hvor du har fri adgang til alle pools og andre faciliteter. Beliggenheden er perfekt - kun få minutter fra den fine sandstrand i Chryssi Akti og en kort busstur fra Chania by.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Charmerende og velholdte Stellina Village Resort består af 3 områder, hver med et poolområde, bygget i 1990, 2001 og 2007. De to ældre områder er blevet renoveret i 2017. I alt har områderne tolv bygninger.

Flere poolområder
Her kan du tilbringe dagene ved et af de tre poolområder med to separate børnepools. Der er solstole og parasoller ved poolområderne. Hvis du vil tage en dukkert i havet, har du gåafstand til den lavvandede strand Chryssi Akti, hvor der er solstole og parasoller mod betaling.

Lokaldyrket og lækker mad
Ved poolen er der to poolbarer. Citrustræer, krydderier og andre dejlige middelhavsplanter vokser i hotellets smukke have. Hvis du har tilkøbt måltider, serveres disse (sammen med drikkevarer) i buffetrestauranten KIMA. Afhængig af hvor du bor på hotellet kan afstanden til restauranten være op til 165 meter. Mod forespørgsel kan hotellet servere glutenfri mad (oplyses ved booking). Flere gange om ugen er der forskellige temaer i restauranten. I samme bygning som receptionen er der à la carte-restauranten Helios og en af poolbarerne.

Træning og velvære
Gratis fitness-faciliteter (minimumalder er 16 år, yngre er velkommen i selskab med voksne). I receptionen modtager du et kort, der er nødvendigt for at få adgang til fitnessrummet. Skønhedscenter med massage, frisør og sauna mod betaling.

Øvrigt
Vaskeservice mod betaling. Gratis wifi fællesområder. Billard mod betaling. Gratis madlavningskursus én gang om ugen (tilmelding foregår i receptionen). Minimarked. Konferencerum for op til 150 personer. Lokaltrafik og lyd fra spilleautomater kan opfattes som forstyrrende i få lejligheder.

Oplev omgivelserne
Fra Stellina Village Resort har du gode busforbindelser til Chania by, ca. 4 kilometer væk. Busstoppestedet ligger cirka 150 meter væk.

Mod betaling

  • Lejlighed for én person.
  • Mad på flyet tur/retur
  • Afbestillingsforsikring eller rejseforsikring

Læs mere om vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Måltider

Halvpension inkl. drikkevarer.