Krydstogt fra Venedig

Krydstogter fra Venedig

Tilkøb hotelnætter og oplev byen

Hvorfor skal du tage på krydstogt fra Venedig?

Venedig er en by hvor du altid er omgivet af vandet. Gå en tur blandt de smukke bygninger og seværdigheder og indsnus den skønne atmosfære, der råder i byen.

 

Markuspladsen, Piazza San Marco, er Venedigs hjerte. Her ligger Markuskirken med den smukke guldmosaik. Venedig siges at være den by i verden, der har flest restauranter pr. indbygger, så her er der ingen undskyldning for at være sulten. Det italienske køkken imponerer med hjemmelavet pasta, risotto, grøntsagsretter, fisk og skaldyr. Hvis du tilføjer en flaske god lokal rødvin, så kan sidde til langt ud på aftenen - som en rigtig italiener. Med Apollo kan du vælge at bo midt i Venedig og indsnuse byens unikke atmosfære døgnet rundt. Du kan også vælge at bo på hoteller ved strandene, som findes lige udenfor Venedig.

Dette skal du opleve i Venedig

I Venedig kan du nyde lækker mad og gode vine. Slå dig ned på en hyggelig trattoria og nyd det bedste fra det italienske køkken. Lokale retter består blandt andet af bigoli som er en pastatype, den trekantede tunsandwich, tramezzini, og den italienske variant af tapas, cicchetti.

Venedig har mange fine kvarterer, og tre af de mest populære er Cannaregio, Castello og Rialto. Cannaregio omtales ofte som det rigtige Venedig med en masse historie. Den største er Castello, og i Rialto er der både markeder og byens ældste kirke.


Sådan kommer du til havnen

 

Havnens adresse
Venezia Terminal Passeggeri I - Marittima
30123 Venezia (VE)

Fra havnen til lufthavnen (Marco Polo Airport) er der 14 km og det tager ca. 30 min. med taxi. Transport er ikke inkluderet i prisen.


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

 35201900
Man-fre: 09.00-16.30
Lør: 10.00-14.00  Søn: Lukket