Krydstogter fra Rom

Krydstogter fra Rom

Tilkøb hotelnætter og oplev byen

Hvorfor skal du tage på krydstogt fra Rom?

Rom, den evige by, har været antikkens vigtigste centrum gennem tiderne, og her finder du historiske seværdigheder på næsten alle gadehjørner. Gå en tur rundt, bestil en espresso på en hyggelig udendørs restaurant og nyd bylivet.

 

Rom kan tilbyde alt – historiske monumenter, spændende bygninger, velsmagende mad og shopping i verdensklasse. Colosseum er måske Roms mest berømte symbol og engang en arena for teater, gladiatorkampe og henrettelser. En af verdens måske mest fotograferede springvand, Fontana di Trevi, kan findes på Piazza di Trevi. Udover alle de fantastiske seværdigheder, byder Rom på gode udendørs restauranter, hvor du kan nyde en espresso og se på folkemængderne. Roms havn ligger ca. 90 km uden for byen på kysten, og vi anbefaler, at du vælger et hotel i byen.

Tips til byen

Vatikanet er næsten et must, når man besøger Rom. Den enorme Peterskirke rummer fantastiske kunstværker, og i pavens private kapel, Det Sixtinske Kapel, kan du se malerier af Michelangelos berømte fresker Genesis og Adams skabelse.

Pizza, pasta, risotto, ravioli, antipasto, gelato, espresso – listen over italiensk mad er uendelig. I Rom er der restauranter og trattoriaer på hvert gadehjørne, og du kan finde alt, hvad du tænker på som italienske delikatesser.


Sådan kommer du til havnen

Havnens adresse
Port of Civitavecchia Molo Vespucci Civitavecchia
RM 00053 Italy

Havnen ligger ca. 90 km fra Rom by. Fra havnen til Fiumicino Lufthavn er der ca. 90 km (ca. 1 time og 15 minutter med taxa). Transfer indgår ikke i prisen.

 

 


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

 35201900
Man-fre: 09.00-16.30
Lør: 10.00-14.00  Søn: Lukket