Krydstogter fra Cannes

Krydstogter fra Cannes

Tilkøb hotelnætter og oplev byen

Hvorfor skal du tage på krydstogt fra Cannes?

 

Den Franske Riviera og Cannes ånder glamour, elegance og luksus! Her kan du beundre den ene store yacht efter den anden i havnen. Gå en tur ind i byens centrum, sæt dig ned på en udendørs restaurant og bestil en café au lait.

 

Cannes er først og fremmest blevet kendt for sin filmfestival, men har også mange andre ting at byde på. I selve byens centrum finder du charmerende cafeer langs de farverige gader og maleriske små pladser. Langs promenaden La Croisette finder du en masse eksklusive butikker og luksushoteller. Vil du også kombinere dagene med sol og badning, er der flere fine sandstrande. Benyt også lejligheden til at besøge en af ​​de nærliggende byer Nice, Monaco, Menton eller Antibes i løbet af dagen.

Derfor skal du opleve Cannes

Moules Frites, ratatouille, tatar, charcuteri, oste, rødvin. Langs Rue Meynadier og i den gamle bydel er der flere gode restauranter, hvoraf mange også er rigtig romantiske.

I Cannes er der mange private strande, og hvis du vil besøge dem, skal du betale et gebyr, som inkluderer både en solstol og et håndklæde. Både i øst og vest er der strande, der er åbne for offentligheden. Lige under Palais des Festivals ligger den dejlige strand Plage du Casino.


Sådan kommer du til havnen

 

Havnens adresse
Quai Laubeuf (tender landing pier)
Services Plaisance et Commerce
Port de Cannes Cannes 06400 France

Havnen ligger midt i byen, og der er ca. 8 kilometer til byens centrum. Fra Nice Cote d'Azur lufthavn til havnen, hvor fartøjerne afgår, er det ca. 30 km, hvilket tager ca. 30 minutter med taxi. Transfer indgår ikke i prisen.


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

 35201900
Man-fre: 09.00-16.30
Lør: 10.00-14.00  Søn: Lukket