Krydstogter fra Barcelona

Krydstogter fra Barcelona

Tilkøb hotelnætter og oplev byen

Hvorfor skal du tage på krydstogt fra Barcelona?

 

Barcelona er en vidunderlig storby, der byder på smukke boulevarder, smalle maleriske gyder og fantasifuld arkitektur. Her kan du også nyde et fantastisk udbud af kunst og kultur, masser af restauranter og shopping i verdensklasse.

 

Det, der virkelig giver Barcelona sin unikke karakter, er Antoni Gaudis farverige, modernistiske arkitektur. Måske mest berømt er hans Sagrada Familia - den mægtige kirke, der begyndte at bygge tilbage i 1882 og stadig ikke er færdig. Bydelen Ciutat Vella, også kendt som Barri Gòthic, er den ældste del af Barcelona med smalle gader og maleriske gyder. Der er et væld af barer, restauranter og caféer. Den brede boulevard La Rambla er en oplevelse i sig selv og huser markedsboder, blomstersælgere, udstillinger og gadeartister. Midt i byen er der også en lang, dejlig sandstrand med både hyggelige barer og gourmetrestauranter.

Tips til byen

Tapas, paella og pinchos – i Barcelona kan du næsten ikke gå ned ad en gade uden at finde restauranter og barer, der serverer fantastisk mad. Gå ikke glip af et besøg til La Boqueria og Mercat Santa Caterina.

Hold øje med arkitekten Antoni Gaudís fantastiske bygninger. Ud over Sagrada Familia-katedralen er den mosaikudsmykkede Parc Güell et besøg værd. Andre bygninger er Casa Batlló, Casa Milà og Casa Vicens.


Sådan kommer du til havnen

Havnens adresse
Puerto de Barcelona
Edifici Portal de la Pau Portal de la Pau
6 Barcelona 08039 Spain

Fra lufthavnen Barcelona Airport til havnen hvor fartøjerne afgår er der ca. 13 km, hvilket tager ca. 25 min. med taxi. Transfer indgår ikke i prisen.


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

 35201900
Man-fre: 09.00-16.30
Lør: 10.00-14.00  Søn: Lukket