Krydstogter fra Athen

Krydstogter fra Athen

Tilkøb hotelnætter og oplev byen

Hvorfor skal du tage på krydstogt fra Athen?

Athen er en fantastisk blanding af gammelt og nyt. Der er få byer i verden, der kan fremvise så mange imponerende antikke seværdigheder og arkæologiske monumenter som Athen. Og den moderne metropol Athen har endnu mere at byde på med det pulserende natteliv, den gode mad og det brede udvalg af shopping.

 

Der er nogle "must-sees" i Athen, såsom Akropolis med Parthenon-templet og Panathinaiko Stadion, stedet for genoplivningen af ​​De Olympiske Lege i 1896. Og gå ikke glip af vagtskiftet ved Syntagma Plads i det centrale Athen. Rundt om Syntagma-pladsen og videre ad shoppinggaden Ermou kan du finde alt, hvad du kan komme i tanke om af shopping, men er pengepungen tung i lommen, kan du besøge de lidt mere eksklusive butikker på Kolonaki-pladsen. Den moderne by Athen vrimler med caféer, taverner og natklubber, og for foden af ​​Akropolis-klippen pulserer underholdningslivet i Plakas snoede gyder, men det er fra Athens havneby Piræus, at krydstogtskibene sejler, og det er også herfra, at der går færger og vandfly til hele det græske ø-hav.

Dette skal du opleve i Athen

Plaka i Athen

Der findes flere restauranter i byen, der er tildelt både én og to stjerner i Guide Michelin men der findes også en lang række andre, mere budgetvenlige restauranter. Athen og Grækenland har flere kendte retter på menuerne som tzatziki, moussaka og den berømte græske salat og gå ikke glip af en gyros – autentisk græsk fastfood – serveret fra små restauranter rundt omkring i byen. I bydelen Plaka kan du sætte dig til rette på en hyggelig restaurant, bestille dine græske favoritter og kigge op på Akropolis, som er oplyst i skumringen.

 

 

Flotte bymiljøer i Athen

Athen er Grækenlands centrum. Herfra er det nemt at besøge mange af de historiske steder som Delphi og Mykene, der er dagsture til disse og flere andre berømte steder. Vil du opleve det græske øliv, er det også inden for rækkevidde, bådene afgår dagligt fra havnen i Piræus til de nærliggende øer. Vælger du at bo i eller i nærheden af ​​byen, er der masser at lave, opleve og opdage, et besøg på det arkæologiske museum kan tage en hel dag... Tag svævebanen op til Lycabettus, køb en kop kaffe og nyd udsigten. Eller tag sporvognen ud til en af ​​de nærliggende badebyer og tag en dukkert i havet.


Sådan kommer du til havnen

Havnens adresse
Akti Miaouli 10
Piraeus 185 38
Greece

Piraeus ligger ca 6 km udenfor det centrale Athen.
Det tager ca. 45 min. fra lufthavnen og ca. 30 min. fra centrum, med taxi. Transfer indgår ikke i prisen.


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

 35201900
Man-fre: 09.00-16.30
Lør: 10.00-14.00  Søn: Lukket