1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser beliggende i hovedbygningen med laminat- eller parketgulv. Kaffe-/te faciliteter. Satellit-tv med musikkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, deponering og aircondition (centraltstyret). Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon nogle med havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser beliggende i sidebygningen med 3 etager. Kaffe-/te faciliteter. Satellit-tv med musikkanaler og telefon. Hårtørrer. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser, Garden Terrace

Dobbeltværelser, Garden Terrace ligger i stueplan i sidebygningen med 2 etager. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, deponering og aircondition. Satellit-tv med musikkanaler. Hårtørrer. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon eller terrasse ved poolen.
Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser (sidebygning), 4 ord. senge

Familie-værelser beliggende i den sidebygning med et soveværelse, et opholdsrum og to badeværelser. Alle værelser har en mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person. Kaffe-/te faciliteter. Satellit-tv med musikkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon eller terrasse ved poolen.
Antal personer: 4 personer.

Familie-værelser med 2 ord. senge

Familie-værelser beliggende i den sidebygning med 3 etager. To soveværelser og et badeværelse. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Kaffe-/te faciliteter. Satellit-tv med musikkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon.
Antal personer: 4 personer.

Familie-værelser med 4 ord. senge

Familie-værelser med et opholdsrum, to soveværelser og to badeværelser. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Kaffe-/te faciliteter. Satellit-tv med musikkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon eller terrasse ved poolen.
Antal personer: 4-5 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser beliggende i sidebygningen med 2 etager. Kaffe-/te faciliteter. Satellit-tv med musikkanaler. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon.
Antal personer: 2 personer.