Fakta om Side

Transfer:

Fra lufthavnen i Antalya til vores hoteller tager det ca. 1 time og 15 min. med bus. Fra lufthavnen i Gazipasa tager det ca. 2 timer og 15 min. til vores første hotel i Side. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Side har 2 dejlige og lange strande med finkornet sand. Den vestlige strand er lavvandet med finkornet sand og den østlige strand har grovere sand og til tider høje bølger. Solstole og parasoller kan lejes.

Forlystelser:

Stort udbud af restauranter, både lokale og internationale, med god og vellavet mad til rimelige priser. I Sides centrum findes også barer samt et par diskoteker, og gaderne er fyldt med hyggelige caféer. Shopping i basarer og butikker er en fornøjelse i sig selv. Gør et fund blandt tyrkiske tæpper, lædervarer, messing og porcelæn.

Transport:

Mange minibusser (dolmus), som er en billig måde at komme rundt på. Taxaer og gode busforbindelser til de øvrige dele af landet. Bil og scooter kan lejes.

Sport:

Tennis samt diverse vandsportsaktiviteter som parasailing, jetski og vandski.

Værd at vide:

Ramadan ligger omkring februar-april og varierer fra år til år. I denne periode er den lokale handel lidt mere stille. Mange butikker holder lukket, og du kan opleve at diverse servicefag fungerer lidt langsommere. På visse rejsemål serveres der slet ikke alkohol, andre steder kun på udvalgte steder eller kun på værelset. I løbet af Ramadanen er der ikke underholdning, og visse udflugter i Apollos regi kan blive påvirket.