Bedømmelse af Commodore Elite Suites & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 209 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
9,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Ketty,
Søborg

+
All inclusive, rengøring, hjælpsom i receptionen og super god mad.
-
Nye pool-håndklæder, man kunne kigge igennem dem. De var virkelig total slidte. Vandet i poolen er alt for koldt.

Bekræftet køb : 2019-10-12


10 ud af 10

Birgit,
København k

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


10 ud af 10

Jens,
Ulfborg

+
pæn og ordenlig
-

Bekræftet køb : 2019-08-09


9 ud af 10

Kai Bo,
København k.

+
-
Måske lidt mere kundskaber i engelsk. Hotellet er overvejende med tyske gæster, og alt foregår på tysk.

Bekræftet køb : 2019-07-13


10 ud af 10

Mette Schiødt,
Hvidovre

+
Venligt personale Gode værelser og omgivelser
-
Maden

Bekræftet køb : 2019-06-29


10 ud af 10

Leif,
Kolding

+
Fantastisk betjening, medarbejderne var utrolig flinke havde et godt humør. Vi havde været på hotellet sidste år og synes meget godt om det. Vi håber at i beholder dette hotel, for vi er sikker på at vi vender tilbage.
-
Hvis der skulle være nogle forbedringer kunne det være en anden rejsetid, så det foregik om formiddagen.

Bekræftet køb : 2019-06-21


4 ud af 10

Martin Johannes,
Frederikssund

+
Se ovenfor
-
Mad, der smager af noget. Det var så forsigtigt krydret/saltet, at det blev uappetitligt. Og så savnede vi i den grad grisekød, fx bacon på morgenbuffet. - Og saltet smør. Desuden var rødvinen så elendig, at stort set ingen drak det. Desuden: Alt fopr stort fokus på tyske gæster. De spillede sågar schlager-musik en af aftenerne.

Bekræftet køb : 2019-05-11


10 ud af 10

Margit Blok,
Hammel

+
service,rengøring maden alt var perfekt
-
opvarmet pool

Bekræftet køb : 2019-04-29


10 ud af 10

Gert Sønderby,
Herlev

+
Alt var 100% i top.
-
Jeg tror ikke at der er behov for eller muligheder for forbedringer.

Bekræftet køb : 2019-04-20


10 ud af 10

Birgit,
København k

+
-

Bekræftet køb : 2018-10-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

1403 bedømmelser
Meget godt
 
1143
Godt
 
188
Middel
 
48
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

11-03-2019

Indlæg af Rejse1807 Errindlev, Danmark

Overraskende godt

Vi besøgte hotellet en uge i februar/marts 2019. Vi blev fra start rigtigt godt modtaget i receptionen, selvom vi ankom sent var der mad og drikke klar til os. Værelser, senge, personale, alt var helt i top. Der var rent og pænt overalt ude og inde. Vi vil fremhæve spa afdelingen, meget stor indendørs pool 28 grader. Vi fik massage det var rigtigt godt. De har til sluttet en meget dygtig osteopat, som hjælp mig med problemer med at gå, det hjalp, ham og hele hotellet kan anbefales.

 
03-05-2018

Indlæg af Gitte J Nederby

Misforstået fornemt

Egentlig dejligt hotel med en rigtig god beliggenhed. Det helt store NO NO på dette hotel, er at det vil være finere end det i bund og grund er. Det er et tyrkisk turistet hotel, som de mange hundrede andre på kysten. Maden er helt på højde med det vi ellers har oplevet gennem vores mange rejser til Tyrkiet. Værelserne er ligeledes standard, dog med et meget åbent koncept - der er foreksempel ingen mulighed for et toiletbesøg med en lukket dør. Restauranten forlanger, at alle mænd møder i lange bukser og lukkede sko - faktisk bliver voksne velklædte mænd sendt op at skifte af de meget frydefulde tjenere. Min mand mødte i sneakers der gik til midt på læggen og nystrøget skjorte, men fik en henstilling om at skifte. Det er derimod helt ok, at møde i joggingbukser, en plettet T-shift og udjoskede sneakers. Ligesom det er helt ok at østeuropæiske / russiske kvinder møder op i noget der end ikke dækker bunden. Det er dejligt, at der ingen børn er på hotellet - men det var også det eneste der skilte sig positivt ud.

 
10-04-2017

Indlæg af jaki001 Hårlev, Danmark

sublimt

Dejligt hotel. Skønt at der ikke er larmende unger. Dejlig mad og skønne barer.Altid dejlig mad uanset, hvilket tidspunkt man kommer på. Hvert bord har sin egen tjener, hvilket er dejligt når man er afsted i 14 dage. De specielle restauranter, som man også kan spise på kan ikke anbefales, idet maden på hotellet er meget bedre.

 
16-07-2015

Indlæg af Taschpigen Oksbøl, Danmark

Helt fantastisk!

Vi besøgte Commodore Elite en uge først i juli. Vi ankom efter midnat efter en lang rejse, men blev taget super godt imod og vist til vores helt fantastiske værelse og derefter vist til restaurenten som havde lidt mad klar til os. Personalet var meget venligt og selvom deres tysk var meget bedre end deres engelsk, prøvede de virkelig. Maden var lækker og varieret og deres alacarte restauranter havde masser at byde på. Omkring poolen var der masser af plads og selv ikke i poolen skulle man tørste, da der var en mand med en flydende bar, der svømmede rundt! Underholdningen var god, dog var vi meget forstyrret af underholdningen på seashell. Når vi sad på vores værelse, kunne vi slet ikke høre musikken for sesshells underholdning. Drinksudvalget var også udsøgt og manglede ingenting, ligesom man ikke gjorde, hvis man blev sulten kl 3 om natten, da der er mad døgnet rundt. Stranden var lækker og ren og personalet der var ligeså hjælpsom og søde! Commodore Elite er helt sikkert et besøg værd, hvis man er par og leder efter et luksuriøst 18+ hotel med styr på alle detaljer!! Vi vender forhåbentligt tilbage igen!

 
23-02-2015

Indlæg af Webersara

Perfekt for relaxing

Det er et lækkert hotel med fantastisk service :) Der lå en rose på sengen den ene dag fra rengøringspersonalet:) Lækkert område, med masser af se på. Kufferten bliver bragt op på værelset af personalet og du skal ikke røre en finger. Restauranten; jeg anser mig selv for en smule kræsen, dog kunne jeg hver dag finde lækker mad i restauranten, da var flere supper, masser af brød, salater og varmeretter. Kokkene var søde, og lavede gerne din omelet eller dit æg som du vil have det.