Udflugter, Playa De Palma

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Ø-tur med båd og tog

Dette er en skøn heldagsudflugt for hele familien hvor vi skal opleve Mallorcas fantastiske vestkyst med de smukke bjerge og det bjergrige landskab.

Vi kører med bus til Sa Calobra ad slingrende bjergveje, hvorfra vi sejler med båd til den romantiske havneby Puerto de Sóller. Der er tid på egen hånd i Sa Calobra eller i Puerto de Sóller. Puerto de Sóller er meget charmerende og der er gode cafeer og restauranter langs byens strand og havn. Herefter er det tid til at køre med det gamle veterantog, Appelsinekspressen, til Palma, via tunneller og de smukke Tramuntanabjerge. Fra Palma kører vi tilbage til hotellerne med bus, vi besøger en læderbutik på vejen.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Udflugten kan også køres modsat retning, så man starter i Inca og slutter dagen med Appelsinexpressen.

Voksne (12+ år): 575 DKK
Børn (2-11 år): 288 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Mandag
Book

Dragegrotterne i Porto Cristo

Under denne halvdagstur besøger vi de mægtige drypstenshuler, Cuevas de Drach, som ligger i Cristo på det østlige Mallorca.

Dragegrotterne,  som de også kaldes, er ca. 1,7 kilometer dyb og består egentlig af fire  grotter, der er sammenlænkede og fulde af stalagmitter og stalaktitter.  Sammen rummer de 14 forskellige sale og seks forskellige underjordiske  søer. Martelsøen, som anses for at være en af de største af sin slags,  er helt unik. Her fremføres klassisk musik for de besøgende, blandt  andet Chopin. Grotterne har en høj luftfugtighed og er ca. 21 grader  varme.

Efter besøget i grotterne, skal vi se den charmerende  fiskerby Porto Cristo, der er kendt for sine smukke perler. Her besøger  vi en perlefabrik, inden vi vender tilbage til hotellet.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 329 DKK
Børn (2-11 år): 165 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Onsdag, Fredag, Tirsdag
Book

Son Amar

Den gamle herregård Son Amar ligger et stykke nord for Palma og er en spansk klassiker, som gennem flere år er kendt som Mallorcas bedste show!

Cabaré-showet er storslået og har en skøn blanding af magi, akrobatik, dans og sang. Selv lokalerne er en oplevelse i sig selv – den unikke herregård stammer fra 1600-tallet, men er i dag forvandlet til et topmoderne teater. Under showet serveres en 3-retters middag og vin.

Inkluderet: Middag med 3 retter.
Ikke inkluderet: Drikkevarer, disse kan tilkøbes.

Entrebillet til Palma Aquarium

Dette er en udflugt for alle, uanset alder. Palma Aquarium rummer flere akvarier fulde af liv. Her findes flere tusind forskellige arter med alt lige fra krabber, farverige fisk og koraller til store hajer! Akvariet har blandt andet Europas dybeste hajtank, hvor hundredvis af fisk lever sammen med disse rovfisk. Nogle akvarier er kun med dyr fra Middelhavet. Du finder også smukke haver fulde af smukke planter. Du kan også lære om hvor de forskellige arter holder til.
Akvariet lægger stor vægt på uddannelse, og guidede ture tilbydes i mellemstore grupper. Er I en familie hvis barn fylder år, kan i også fejre dette i akvariet. Pirater, havfruer og prinsesser af havet får en uforglemmelig fødselsdag!

Ikke inkluderet: Transport, mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

House of Katmandu

Fantastiske House of Katmandu Park i Magaluf er fuld af overraskelser for både store og små.

I temaparken findes blandt andet en minigolfbane med is- og ildtema, en isgrotte, et skydespil i det vilde vesten tema og et omvendt hus i en fortryllet musikskov. Parken har også et vandområde, Katlantis Splash Park, med pools og rutsjebaner samt Katlantis Soft Park, der er et gigantisk legeland.

Desuden findes et hallucinatorisk, virtuel virkelighedsattraktion i 5D, en spektakulær 4D-biograf og meget meget mere.

Ikke inkluderet: Transport, mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Der er mulighed for at tilkøbe transfer. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Indgang til Aqualand El Arenal

Aqualand El Arenal er et must for alle, der elsker at bade. Lige udenfor Palma ligger denne topmoderne vandpark, der er både for børn og voksne.

Aqualand byder på flere sjove forlystelser. Der er alt fra stille ture i River Cruise til adrenalinpumpende ture som King Cobra og Anaconda. For de yngre børn findes der en Kidszone med pools og sjove vandrutsjebaner. På området er der et stort udvalg af madsteder og snacks. Uanset hvad du er til, så garanterer vi en sjov dag.

Ikke inkluderet: Frokost og drikkevarer samt transfer.
Vær opmærksom på: Skabe til private ting, der kan låses samt baderinge kan lejes i vandparken mod gebyr. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Western Water Park – Mallorcas største vandland

Mallorcas største vandland hedder Western Water Park og har Det Vilde Vesten-tema. De modigste får et adrenalinsus i vilde vandrutsjebaner som Tornado, Mega Slide, Boomerang og Big Hole. Eller hvad med en tur i Mallorcas største vertikale vandrutsjebane The Beast?

Forældre der rejser med de yngre børn hygger sig bedst i Kidzworld, der er opdelt i tre forskellige afdelinger med flere sjove rutsjebaner og aktiviteter, f.eks. Tam Tam Splash. På området findes også et stort udvalg af madsteder og snacks. Uanset hvad du kan lide, så kan du let få dagen til at gå i Western Water Park.

Ikke inkluderet: Frokost, drikkevarer og transfer.
Vær opmærksom på: Skabe med lås til private sager samt baderinge kan lejes i parken mod betaling. Transfer kan tilkøbes. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.