Fakta om Playa de Palma

Transfer:

Når du rejser hertil, lander du i Palma de Mallorca lufthavn. Transfer fra Palma de Mallorca lufthavn til Playa de Palma tager cirka 15 minutter og arrangeres på egen hånd.

Strande:

Lang, bred og børnevenlig strand og gode muligheder for vandsportsaktiviteter.

Forlystelser:

Playa de Palma-området har et godt forlystelsesliv med barer, diskoteker og restauranter.

Transport:

Godt udviklet busnet over hele øen. Stort udbud af taxier.

Sport:

Mallorca har meget at tilbyde for den sportsinteresserede. Stort udbud af vandsport, f.eks. windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Tennis, golf, ridning, cykling og vandring.

Værd at vide:

Hotelskat De lokale myndigheder på Balearerne har indført en hotelskat på hotelovernatninger fra og med 1. juli 2016. Læs mere om hotelskatten på Mallorca her.

Ironman Hvert år i maj og september arrangeres Ironman på det nordlige Mallorca. Det er en spændende triatlonkonkurrence, som efterhånden har udviklet sig til en folkefest. Eftersom nogle gader lukkes kan dette påvirke transfertiden og fremkommeligheden i trafikken mellem. kl. 08.00 og 18.00. I nogle få tilfælde må gæster selv bære bagagen det sidste stykke til hotellet.

Ekstra bagage Som f.eks. cykel, golftaske, surfbræt eller lignende, koster cirka 30 euro tur/retur, at medbringe i transferbussen. Gebyret betales direkte til vores agenter i lufthavnen. Da der er begrænset med plads på bussen, skal du altid tage kontakt til vores personale på destinationen mindst en uge før ankomst. Telefonnummer står på billetten.