1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af IFA Interclub Atlantic

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Michael,
Herlev

+
Renlighed- service
-

Bekræftet køb : 2019-03-16


9 ud af 10

Pia,
Maribo

+
Stort område så man ikke mærkede der var mange mennesker. Altid mulighed for mad og drikke. Underholdning/indslag i løbet af dagen. Dejligt pool område og mange liggestole.
-
Nye senge.

Bekræftet køb : 2019-03-16


9 ud af 10

Heidi,
Timring, Vildbjerg

+
Fin reataurent. Dejlig pool område. Skøn havudsigt fra vores værelse
-
Blødere senge. De var meget hårde i den bungalow vi boede i.

Bekræftet køb : 2019-03-09


8 ud af 10

Matilde ,
Århus

+
God mad
-
Nye nøglekort, da man ofte skulle have dem skiftet da de ikke virkede hver gang man kom til at lægge kortet tæt på en mobil / ipad.

Bekræftet køb : 2019-03-09


10 ud af 10

charlotte,
Roslev

+
-
Sengene var meget hårde

Bekræftet køb : 2019-03-09


5 ud af 10

,

+
Pool området var smukt
-
Værelserne var nusset . Sengene så dårlige at vi ikke kommer igen før de er udskiftede

Bekræftet køb : 2019-03-09


9 ud af 10

Dorthe,
Bredsten

+
Service og underholdning.
-
Bedre mad og varmere pools

Bekræftet køb : 2019-03-09


9 ud af 10

Brian,
Aalborg

+
Pænt og rent og god mad, samt service.
-
Gør opmærksom på, at wifi på værelset koster ekstra - I får det til at fremstå som om det følger med. Dette var et af vores søgekriterier, så derfor meget skuffende. Det og så en kedelig "kælder" lejlighed, er også det der giver den ikke helt gode karakter på værelse/lejlighed, samt hotelbeskrivelsen.

Bekræftet køb : 2019-02-23


8 ud af 10

marinne,
Tommerup

+
fik et større værelse end forventet, udmærkede senge og køleskab Ville dog gerne have haft værelse i solsiden
-
Ikke i forhorld til antal stjerner

Bekræftet køb : 2019-02-16


8 ud af 10

Morten ,
Bjerringbro

+
Rent og pænt...meget venligt personale ...godt sted til børnene
-
Dansktalende guider. Køleskab på værelserne..bedre hygiejne omkring maden...havde 2 dage med tynd mave og opkast jeg kun spist på hotellet. Wi-Fi på hotel området....

Bekræftet køb : 2019-02-16


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 3,5/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

3680 bedømmelser
Meget godt
 
1087
Godt
 
1590
Middel
 
635
Mindre godt
 
217
Dårligt
 
151

5 nyeste bedømmelser

16-04-2018

Indlæg af Gellner Næstved, Danmark

Meget larm og stressende madsituationer

Vi var en familie afsted med 4 voksne og 4 børn. Der er ikke aircon på værelserne. Der er kun frit wifi i den ene bar, og dette wifi er ekstremt dårligt. Resturanten: Kæmpe stor restaurant. Der var ekstremt meget larm og man kunne ikke tale sammen derinde. Forvirrende at madstationerne er delt imellem bordene og det gjorde det svært at komme frem samt overblik over hvor tingene er. Man skyndte sig at spise så man kunne komme ud derfra. Ingen mulighed for at spise udenfor. Snack baren: Var primært burger, pølser og pommes. Aktivitetsteam var fint afbalanceret de første to dage. SÅ begyndte de ellers at fyre op for musikken ved poolen og synge med i microfonerne. Forfærdelig larm og man måtte flygte derfra. Sengene er ganske hårde og meget usikre at ligge på da de ikke står fast. Vi fik sjældent håndklæder nok på værelset. Personalet var super søde. kommer ikke tilbage.

 
16-04-2018

Indlæg af 279eag Playa del Ingles, Spanien

Familieferie

Hotel var dejligt. Der er dog en del støj når man skal spise og ved poolen. Personalet er søde og venlige og meget hjælpsomme. Vi var uheldige med at få to børn med dårlig mave og opkast og fik god hjælp. Svært at få solstole hvis man kommer ned efter kl 8 og er lidt mange vi var 8 og ville gerne være ved poolen da vi havde børn med. Godt hotel for familie med børn. Dog ikke et hotel jeg ville tage til uden børnebørn 😊

 
04-04-2018

Indlæg af Jcskov

Fantastisk

Har ikke meget negativt at sige om det hotel, kæmpe pool område... masser af barer og alt hvad hjertet begærer af man og snack hele dagen , alle måltider er vildt overdrevne på den gode måde. Personalet er super venlige, og skal man flyve midt om natten, ja så kan man få mad inden afrejse... det er sku service... området er lækkert, med kort afstand til stranden, og til købmand, hvis det skulle blive nødvendigt, der går busser rundt på hele øen, ganske kort fra hotellet... ca 1 km

 
16-03-2018

Indlæg af 123hannahs Helsingør, Danmark

Hvis du har cøliaki hold dig væk

Værelserne var super flotte, sengene var dog ik de bedste. Normalt er det let at få glutenfri mad i Spanien, men det kunne hotellet slet ikke levere, fik en meget tør bolle til morgenmad og ingen mulighed for søde sager, snack og andet alm lækkert mad fra buffeten. Så hvis man har cøliaki så skal man holde sig væk. Pool området var fint, og altid mulighed for en sol seng.

 
04-02-2018

Indlæg af Carsten A

Rigtig god service

Da vi ankom fik vi et værelse med skygge hele dagen, da det vendt mod nord. Da vi spurgte om vi evt kunne få et andet fik vi et sydvendt værelse øverst med havudsigt, fedt. Værelset pænt med en hård seng lige som vi kan lide det. Maden er lidt af det samme, det variere ikke så meget, men ok, nok at vælge mellem. Masser af frugt og grønsager til alle måltiderne. Et stort rum man spiser i, så en del støj når man spiser. Vi fandt de tidspunkter hvor der ikke var så mange. Scenen med underholdning og hvor der man skal nyde en drink ligger side om side, men man kan sætte sig ved et bord på den anden side af væggen, her er der lidt mindre støj. Her sidder mange og spiller spil og hygger. Pool området er godt, mange forskellige steder at slappe a. Dette hotel er mest beregnet til børnefamilier, hvor det er perfekt. Vi var et par og skal finde steder hvor der ikke er så mange børn, hvis man vil have lidt fred :-) Hotellet ligge med en fantastisk udsigt hvor der er 800 meter til vandet og hvor man kan gå lange ture langs stranden. Forskellige indkøb (og center) lige rundt om hjørnet. Alt i alt en god ferie.