Abora Interclub

Velkommen til nyrenoverede Abora Interclub i San Agustin. All Inclusive er inkluderet og her er vandrutsjebaner for de små og en pool kun for voksne.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nyrenoverede Abora Interclub har flere poolområder, heraf et med en infinitypool som kun er for voksne og et andet som passer dig der rejser med børn. En pool har tre mindre vandrutsjebaner hvor man skal være min. 1,20 meter høj og kunne svømme for at bruge dem. (Det er ikke tilladt at have svømmevinger på i vandrutsjebanerne.) Solstole og parasoller. Håndklæder mod betaling og depositum. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

På hotellet er der buffetrestauranten sABOReA og food courten Snack & Go som har enkle retter som f.eks pizza, hamburger og desserter. I lobbyen er der en servicestation (24/7 by Abora) som er åben døgnet rundt, med læskedrikke, vand, juice, øl, sangria, kaffe og sandwich Bar og lobbybar.

Underholdning og aktiviteter for voksne og børn. Børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi (engelsktalende personale). Tennis og billard mod betaling. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restaurant sABOReA, kl.8.00-10.30.
  • Frokostbuffet i restaurant sABOReA, kl.13.00-15.00.
  • Middagsbuffet i restaurant sABOReA, kl. 18.00-21.30.
  • Snacks og enkle retter i food courten Snack & Go, kl. 11.00-23.00.
  • Drikkevarer i servicestationen 24/7 by Abora, døgnet rundt. Forfriskninger, øl, vin, drinks og lokale drikkevarer ad libitum, i lobbybaren, kl. 18.00-23.00.

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier
  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder