Bedømmelse af LABRANDA Bahia De Lobos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 120 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Marlene ,
Horsens

+
Det var rent og pænt. Personalet var utrolig smilende og søde. Lækre pools og det bedste “All inclusive” mad vi nogensinde har fået.
-
Personalet lærte engelsk eller tysk. Flere tørremuligheder til håndklæder/badetøj på værelset. Askebægre rundt i fællesarealerne - rygerne ryger jo alligevel, og så ligger skodderne bare andre steder. Og så var det bare ikke særlig lækkert, at komme til morgenmad kl. 7.00 på afrejsedagen, og så var der ikke ryddet borde efter aftensmad, så der stod tallerkner med madrester fra dagen før.

Bekræftet køb : 2019-09-15


9 ud af 10

Kjeld,
Holstebro

+
-
Tydelig afmærkning af bygninger. De forskellige blokke kunne godt være markeret tydeligere, lidt svært at finde når man kommer dertil første gang.

Bekræftet køb : 2019-09-15


9 ud af 10

Bente,
Greve

+
Personalet altid smilende. Beliggenheden... Meget varieret mad.....
-
Køen om aftenen til hotellets eneste bar. Det eneste man selv kunne tage var kaffe, te, cacao, juice og vand. Hvorfor ikke øl og sodavand, som ville give meget mindre kø...... Maskinerne opstillet men tildækket.... I madrestauranterne kunne man selv tage disse drikkevarer......

Bekræftet køb : 2019-09-10


9 ud af 10

Anette,
Skive

+
Pools og mad Venlig personale
-
Dårlige åbningstider i motionscentret Manglende info i reception

Bekræftet køb : 2019-08-04


8 ud af 10

Flemming,
Odense

+
Der var rigtig pænt og rent, god service og rigeligt med solvogne.
-
Vi skulle forlade hotellet kl 7.30 den 28. juli, og skulle derfor spise morgenmad da de åbnede kl 7. Vi oplevede, at ingen af drik maskinerne var tændt. Der var heller ikke ryddet af fra aftensmaden. Muligvis en personale konflikt.

Bekræftet køb : 2019-07-28


9 ud af 10

Stine ,
Silkeborg

+
God mad - fantastisk service
-

Bekræftet køb : 2019-07-28


8 ud af 10

Helena,
Vejle

+
Maden
-
Drikkevarer

Bekræftet køb : 2019-07-14


5 ud af 10

Dorte,
Espergærde

+
Værelset var helt klart det bedste, samt pool faciliteter der var ingen kamp og liggestole, hvilket var fantastisk og opleve.
-
Mit problem er lidt, at vi valgte dette hotel af følgende årsager: 1) WI-FI på værelset: Det virkede absolut ikke, der var konstant netværksfejl. 2) Fitness på hotellet. Maskinerne var ubrugelige, og nærmest sundhedsfaglige f.eks stepmaskinerne hvor hydrelikken var i stykker - selv håndvægtene var slidte hvilket jeg aldrig har oplevet før. Det lever absolut ikke op til forventninger og jeg vil anbefale jer, at fjerne det som et salg i jeres systemer indtil dette har fået en kraftig opgradering, så det ellers lever op til resten af hotellet. 3) Et lille bemærkning angående maden, jeg savnede gode salater uden dressing, og maden smagte af den samme, men jeg tænker, det er svært på et all incl. hotel, så min vurdering er derfor ok, der manglede ellers ikke noget. Jeg har måtte give en lav vurdering af hotellet pga. fitness center og wi-fi da dette var vigtigt for os, hvilket jeg syntes er ærgerligt.

Bekræftet køb : 2019-07-09


9 ud af 10

Camilla,
Karlslunde

+
Beliggenhed og personlaet
-

Bekræftet køb : 2019-07-09


9 ud af 10

My Ly,
Vejle

+
Rene og flotte værelser.
-

Bekræftet køb : 2019-06-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

2744 bedømmelser
Meget godt
 
1261
Godt
 
997
Middel
 
357
Mindre godt
 
80
Dårligt
 
49

5 nyeste bedømmelser

09-10-2019

Indlæg af Flemming L Greve, Danmark

Fantastisk sted, her kommer vi retur.

Dette sted er helt fantastisk hvis man er til fred og ro, og alligevel gerne vil gå en tur i byen, og se på lidt andre steder, havnen ligger ti minutters gang fra hotellet ligesom marked og barer ligger lige udenfor, men det opdager man først når man går ud af hotellet og til højre, så står man på hovedgaden, når man er på hotellet er der roligt ved den enne pool, og lidt mere larm og aktivitet på den anden, men der er god plads ved den begge pools, så man bestemmer selv, skønne værelser med god altan, nogle med sol om eftermiddagen. Der er to restauranter, hvor der bliver holdt temaaftener på skift, og et stort bar/underholdnings område, hvor man kan sidde om aftenen, de kunne med fordel åbne baren i lobbyen hvis man ikke er til underholdning ( som i øvrigt ikke hver gang er god ), der kan hurtigt opstå kø i aftenbaren, men afvikles dog stille og roligt, her kunne man måske åbne for øl og vand, så all. incl. gæster kan tage selv. Men fint sted og vi kommer gerne retur.

 
04-02-2019

Indlæg af Marianne7500 Holstebro, Danmark

Dejligt hotel

Rigtig dejligt hotel med store værelser, og rent overalt. Personalet er flinke. To dejlige poolområder med masser af liggestole. Hotellet ligger lige ved hovedgaden, så det er dejligt tæt på butikker og restauranter. Maden er varierende og rigtig god, men ET MEGET STORT MINUS er de fugle, som flyver ind i restauranten, hvor man sidder og spiser. De sætter sig i maden og hakker i det. Laver også fugleklatter derinde... Håber virkelig at de finder på en løsning, så de kan holde fuglene ude, for så vil jeg helt sikkert komme igen.

 
07-12-2018

Indlæg af Tulle7070

Dejligt Hotel

Perfekt hotel, til vores lille ferie. En ting der ville gøre dette hotel endnu bedre, i forhold til vores ønsker, var at gøre All Inclusive til et tilvalg, da der er så mange dejlige spise steder i byen. Dejlig ferie personale søde og venlige, rent og alm. god buffet.

 
06-12-2018

Indlæg af phu11 Vanløse, Danmark

Godt hotel

Et all inklusiv hotel i den bedre ende super gode værelser god terrasse der er 2 gode pool og en børne pool mange aktiviteter skydning,dart, billard, mm, 2 restauranter og en god aftenbar i dagtimer er der en bar ved poolen maden er rimelig varieret og af en god standard hotellet er tæt på byen med alt hvad den tilbyder Corralejo er hyggelig by med stort udbud af spisesteder forretninger barer og en hyggelig havn

 
14-04-2018

Indlæg af 252sanneg Frederiksværk, Danmark

Lækkert, lyst og moderne hotel

Dette lyse og moderne indrettet hotel, er der ikke meget at sætte en finger på. Værelserne er store, ligeledes er altaner/terrasser . Hotellet er all inclusive. Her er mulig for at få noget at spise, det meste af dagen og maden er god og personalet er meget venlige. Vi vil helt sikkert gerne anbefale det her hotel til andre.