Bedømmelse af LABRANDA Bahia De Lobos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 170 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Kirsten Lykke,
Varde

+
Service og hjælp ved problemer. Tildeling af handicapværelse og ønske opfyldt ved bestilling af rejse.
-
Mere kød til aftensmad at vælge imellem.

Bekræftet køb : 2020-01-20


8 ud af 10

Flemming Herløv,
København s

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-19


10 ud af 10

Nina Charlotte C.,
Ejby

+
Godt og venligt personale Handicapvenligt indrettet og beliggenhed God og varieret mad
-
Modernisering af motionsrum med f.eks. Løbebånd og cykel Senge meget hårde Mulighed for garanti for værelse i stueplan

Bekræftet køb : 2020-01-19


10 ud af 10

Grete,
Århus

+
-

Bekræftet køb : 2020-01-06


8 ud af 10

Kent,
Brøndby

+
Mange aktiviteter
-
ok som det er - til prisen

Bekræftet køb : 2020-01-02


7 ud af 10

Steen Erik,
Rødovre

+
-

Bekræftet køb : 2019-12-19


10 ud af 10

Leif,
Nykøbing mors

+
Venlig og konstruktiv bemanding.
-
I det store udvalg af Tv-kanaler er der ud af fem nordiske lande kun Public Service kanaler fra Norge, Sverige og Finland. Med det pres Apollo lægger på det danske marked for at besøge hotellet kunne det være optimal med en danske Public Service Kanal (DR) også. Men svarret skal ses i lyset af i spørger. Ellers havde vi ikke fremført forslaget. :-)

Bekræftet køb : 2019-12-16


9 ud af 10

Sabrina,
Bramming

+
-

Bekræftet køb : 2019-12-16


8 ud af 10

Mie,
Roskilde

+
Det er et godt hotel. Personalet arbejder godt og er flittige. Der er rent og pænt alle vegne.
-
Der er meget dunkel belysning på hotellets "veje/stier" og ved trapper. Bedre skiltning til værelse/ bolig. Sluk for musikken i restaurant. Der er rigelig støj i forvejen. Det er lidt cafeteriaagtig, men personale arbejder flittigt på at rydde af. For os lidt kedelig mad/ens, men måske er det spansk ? og svært at beregne/lave mad til så mange mennesker. Manglede lidt ost, pålæg, æg, brød som frokost. Det var ligesom varm mad 2 x gange. Morgenmadstilbud er perfekt. Vi er ikke til bacon, pølser og alt det, men dejligt med havregryn og yoghurt mv ! Dejlige kager og dessert. Fint med frugt.

Bekræftet køb : 2019-12-01


8 ud af 10

Jørgen,
Nærum

+
det hele
-
fitnes rum

Bekræftet køb : 2019-11-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

2863 bedømmelser
Meget godt
 
1315
Godt
 
1029
Middel
 
378
Mindre godt
 
86
Dårligt
 
55

5 nyeste bedømmelser

21-01-2020

Indlæg af Amalie4444 Slagelse, Danmark

Dejlig hotel, helt i top

Vi blev modtaget rigtig venlig og blev anvist et rigtig dejligt værelse i nærheden af restauranten og poolen, som vi havde ønsket. Min mand er dårlig gående og har mange smerter i ryg, så sengen var alt for hårdt, det blev hurtig løst, med en topmadras. Alt er bare mega fint, så vi følte os hjemme lige med det samme. Vi mødte stor venlighed fra alle ansatte på hotellet. Vi vil rigtig gerne komme igen.

 
19-12-2019

Indlæg af Vibeke og Jan P

Fremragende hotel og service

Er netop kommet hjem efter to ugers ferie på værelse nr. 2200. Hotel lever fuldt op til beskrivelsen og service lige fra rengøring til restaurant og bar er med et altid smilende og imødekommende personale i topklasse. Vi har været i Corralejo mange gange og Bahia de Lobos er de 3. Hotel vi har været på - og efter vores opfattelse det bedste. Vi vender tilbage næste år🔆🔆

 
23-10-2019

Indlæg af Hans A Horsens, Danmark

En super ramme for familieferien

Vi - 4 voksne og 2 børn (12 og 2 år) - boede 1 uge med All Inclusive på Hotel Bahia De Lobos. Et flot hotel med faciliteter og aktiviteter for alle aldre. Hotellet er centralt placeret i Corralejo på “toppen” af Fuerteventura. Vi nød opholdet, den super service og venlighed hotellet bød på. Rent overalt - ude som inde. Stort og lækkert poolområde til både store og små. Værelserne er store og lækre. Vælg et værelse med balkon ud til poolområdet - en ekstra dimension. Restauranten er meget alsidig og egentlig OK. Den 5. stjerne for hotellet ville komme, hvis udbudet af retter blev hævet et niveau. Med 7 dages morgenmad, lunch og middag bliver det lidt af “en gang på stedet”. Det ændrer dog ikke på, at vi havde en super uge. Her kommer vi gerne igen.

 
09-10-2019

Indlæg af Flemming L Greve, Danmark

Fantastisk sted, her kommer vi retur.

Dette sted er helt fantastisk hvis man er til fred og ro, og alligevel gerne vil gå en tur i byen, og se på lidt andre steder, havnen ligger ti minutters gang fra hotellet ligesom marked og barer ligger lige udenfor, men det opdager man først når man går ud af hotellet og til højre, så står man på hovedgaden, når man er på hotellet er der roligt ved den enne pool, og lidt mere larm og aktivitet på den anden, men der er god plads ved den begge pools, så man bestemmer selv, skønne værelser med god altan, nogle med sol om eftermiddagen. Der er to restauranter, hvor der bliver holdt temaaftener på skift, og et stort bar/underholdnings område, hvor man kan sidde om aftenen, de kunne med fordel åbne baren i lobbyen hvis man ikke er til underholdning ( som i øvrigt ikke hver gang er god ), der kan hurtigt opstå kø i aftenbaren, men afvikles dog stille og roligt, her kunne man måske åbne for øl og vand, så all. incl. gæster kan tage selv. Men fint sted og vi kommer gerne retur.

 
04-02-2019

Indlæg af Marianne7500 Holstebro, Danmark

Dejligt hotel

Rigtig dejligt hotel med store værelser, og rent overalt. Personalet er flinke. To dejlige poolområder med masser af liggestole. Hotellet ligger lige ved hovedgaden, så det er dejligt tæt på butikker og restauranter. Maden er varierende og rigtig god, men ET MEGET STORT MINUS er de fugle, som flyver ind i restauranten, hvor man sidder og spiser. De sætter sig i maden og hakker i det. Laver også fugleklatter derinde... Håber virkelig at de finder på en løsning, så de kan holde fuglene ude, for så vil jeg helt sikkert komme igen.