Bedømmelse af LABRANDA Bahia De Lobos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 543 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Mie,
Roskilde

+
Det er et godt hotel. Personalet arbejder godt og er flittige. Der er rent og pænt alle vegne.
-
Der er meget dunkel belysning på hotellets "veje/stier" og ved trapper. Bedre skiltning til værelse/ bolig. Sluk for musikken i restaurant. Der er rigelig støj i forvejen. Det er lidt cafeteriaagtig, men personale arbejder flittigt på at rydde af. For os lidt kedelig mad/ens, men måske er det spansk ? og svært at beregne/lave mad til så mange mennesker. Manglede lidt ost, pålæg, æg, brød som frokost. Det var ligesom varm mad 2 x gange. Morgenmadstilbud er perfekt. Vi er ikke til bacon, pølser og alt det, men dejligt med havregryn og yoghurt mv ! Dejlige kager og dessert. Fint med frugt.

Bekræftet køb : 2019-12-01


8 ud af 10

Jørgen,
Nærum

+
det hele
-
fitnes rum

Bekræftet køb : 2019-11-28


8 ud af 10

Erich,
Roskilde

+
Venlig betjening helhedsindtrykket
-
Hellere lidt bedre mad end gratis spiritus ved poolen

Bekræftet køb : 2019-11-21


8 ud af 10

Ivan,
Give

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-18


8 ud af 10

Lizzie Friis,
Esbjerg n

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-11


8 ud af 10

Villy,
Roskilde

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

Hans,
Horsens

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-21


9 ud af 10

Kjeld Schøning,
Holstebro

+
-
Tydelig afmærkning af bygninger. De forskellige blokke kunne godt være markeret tydeligere, lidt svært at finde når man kommer dertil første gang.

Bekræftet køb : 2019-09-15


9 ud af 10

Marlene,
Horsens

+
Det var rent og pænt. Personalet var utrolig smilende og søde. Lækre pools og det bedste “All inclusive” mad vi nogensinde har fået.
-
Personalet lærte engelsk eller tysk. Flere tørremuligheder til håndklæder/badetøj på værelset. Askebægre rundt i fællesarealerne - rygerne ryger jo alligevel, og så ligger skodderne bare andre steder. Og så var det bare ikke særlig lækkert, at komme til morgenmad kl. 7.00 på afrejsedagen, og så var der ikke ryddet borde efter aftensmad, så der stod tallerkner med madrester fra dagen før.

Bekræftet køb : 2019-09-15


9 ud af 10

Bente Florizel,
Greve

+
Personalet altid smilende. Beliggenheden... Meget varieret mad.....
-
Køen om aftenen til hotellets eneste bar. Det eneste man selv kunne tage var kaffe, te, cacao, juice og vand. Hvorfor ikke øl og sodavand, som ville give meget mindre kø...... Maskinerne opstillet men tildækket.... I madrestauranterne kunne man selv tage disse drikkevarer......

Bekræftet køb : 2019-09-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

2808 bedømmelser
Meget godt
 
1290
Godt
 
1012
Middel
 
371
Mindre godt
 
83
Dårligt
 
52

5 nyeste bedømmelser

23-10-2019

Indlæg af Hans A Horsens, Danmark

En super ramme for familieferien

Vi - 4 voksne og 2 børn (12 og 2 år) - boede 1 uge med All Inclusive på Hotel Bahia De Lobos. Et flot hotel med faciliteter og aktiviteter for alle aldre. Hotellet er centralt placeret i Corralejo på “toppen” af Fuerteventura. Vi nød opholdet, den super service og venlighed hotellet bød på. Rent overalt - ude som inde. Stort og lækkert poolområde til både store og små. Værelserne er store og lækre. Vælg et værelse med balkon ud til poolområdet - en ekstra dimension. Restauranten er meget alsidig og egentlig OK. Den 5. stjerne for hotellet ville komme, hvis udbudet af retter blev hævet et niveau. Med 7 dages morgenmad, lunch og middag bliver det lidt af “en gang på stedet”. Det ændrer dog ikke på, at vi havde en super uge. Her kommer vi gerne igen.

 
09-10-2019

Indlæg af Flemming L Greve, Danmark

Fantastisk sted, her kommer vi retur.

Dette sted er helt fantastisk hvis man er til fred og ro, og alligevel gerne vil gå en tur i byen, og se på lidt andre steder, havnen ligger ti minutters gang fra hotellet ligesom marked og barer ligger lige udenfor, men det opdager man først når man går ud af hotellet og til højre, så står man på hovedgaden, når man er på hotellet er der roligt ved den enne pool, og lidt mere larm og aktivitet på den anden, men der er god plads ved den begge pools, så man bestemmer selv, skønne værelser med god altan, nogle med sol om eftermiddagen. Der er to restauranter, hvor der bliver holdt temaaftener på skift, og et stort bar/underholdnings område, hvor man kan sidde om aftenen, de kunne med fordel åbne baren i lobbyen hvis man ikke er til underholdning ( som i øvrigt ikke hver gang er god ), der kan hurtigt opstå kø i aftenbaren, men afvikles dog stille og roligt, her kunne man måske åbne for øl og vand, så all. incl. gæster kan tage selv. Men fint sted og vi kommer gerne retur.

 
04-02-2019

Indlæg af Marianne7500 Holstebro, Danmark

Dejligt hotel

Rigtig dejligt hotel med store værelser, og rent overalt. Personalet er flinke. To dejlige poolområder med masser af liggestole. Hotellet ligger lige ved hovedgaden, så det er dejligt tæt på butikker og restauranter. Maden er varierende og rigtig god, men ET MEGET STORT MINUS er de fugle, som flyver ind i restauranten, hvor man sidder og spiser. De sætter sig i maden og hakker i det. Laver også fugleklatter derinde... Håber virkelig at de finder på en løsning, så de kan holde fuglene ude, for så vil jeg helt sikkert komme igen.

 
07-12-2018

Indlæg af Tulle7070

Dejligt Hotel

Perfekt hotel, til vores lille ferie. En ting der ville gøre dette hotel endnu bedre, i forhold til vores ønsker, var at gøre All Inclusive til et tilvalg, da der er så mange dejlige spise steder i byen. Dejlig ferie personale søde og venlige, rent og alm. god buffet.

 
06-12-2018

Indlæg af phu11 Vanløse, Danmark

Godt hotel

Et all inklusiv hotel i den bedre ende super gode værelser god terrasse der er 2 gode pool og en børne pool mange aktiviteter skydning,dart, billard, mm, 2 restauranter og en god aftenbar i dagtimer er der en bar ved poolen maden er rimelig varieret og af en god standard hotellet er tæt på byen med alt hvad den tilbyder Corralejo er hyggelig by med stort udbud af spisesteder forretninger barer og en hyggelig havn