1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Dobbeltværelser

Lyse og renoverede dobbeltværelser med tv samt minikøleskab. Gratis aircondition og deponering. Gratis wifi. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser i etage

Store og lyse dobbeltværelser i etager med balkon eller terrasse, samt tv på begge etager og dobbeltseng på øverste etage. Tv samt minikøleskab. Gratis aircondition og deponering. Gratis wifi. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-4 personer.

Executive-værelser

Executive-værelser i åben planløsning. Dobbeltseng og sofa og læsestole. Tv. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.
Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser

Familie-værelse med 2 soveværelser. Et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. 2 badeværelser. Tv og telefon samt minikøleskab. Gratis aircondition og deponering. Gratis wifi. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Barn under to år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 4 personer.

Større dobbeltværelser

Lyse og renoverede dobbeltværelser med tv samt minikøleskab. Gratis aircondition og deponering. Gratis wifi. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-4 personer.