Troulos

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Rejs til Skiathos og den rolige by Troulos til sommer! Byen er perfekt for børnefamilier og dem, som ønsker fred og ro på ferien.

Populære hoteller Troulos


Fakta om Troulos

Transfer

Fra Skiathos lufthavn til hotellet i Troulos tager det ca. 30 minutter.

Strande

Smuk og dejlig strand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 14°c
8,4 ud af 10 Troulos
Vores gæsters vurdering, Baseret på 36 anmeldelser

Andre byer Skiathos

Megali Ammos

I Megali Ammos tilbringes dagene på sandstranden. Apollo tilbyder mange hotelalternativer, så der er masser at vælge mellem.

Kanapitsa & Kalamaki

Ønsker du fredelige og rolige frodige omgivelser så skal du booke din næste rejse til Kanapitsa og Kalamaki på det sydlige Skiathos. Blandt de privatejede villaer ligger hyggelige taverner og smukke små badestrande. Når du vil til Skiathos by med butikker og restauranter, kører der busser hertil.

Kolios

Den rolige by Kolios ligger i det sydlige Skiathos, lige vest for Kalamaki-halvøen og omkring 6,5 kilometer fra hovedstaden Skiathos. Kolios passer til dig, der gerne vil væk fra turiststederne og se lidt af øens unikke side.

Agia Paraskevi

Agia Paraskevi er en lille by med en lang, skøn sandstrand. Her kan du nyde afslappende dage ved havet og gå en tur langs med stranden, og senere slå dig ned på en af byens hyggelige taverner.

Koukounaries

Rejs til Koukounaries der kan prale af at have en af Europas bedste strande! Her venter blødt sand og krystalklart vand. Velkommen til paradis!

Aselinos

Aselinos er et roligt område på den nordlige side af Skiathos. Her kan du slappe af på en uforstyrret del af øen med vandreture gennem smuk natur eller bade ved den naturlige sandstrand. Besøg det lille kloster Kounistra og nyd græsk mad på tavernen ved stranden.

Vasilias

Rejs til Skiathos og opleve badebugten Vasilias. Her kan du se frem mod en skøn ferieoplevelse lige ved den indbydende strand. Der er en god chance for, at du finder dit eget favoritsted.

Achladies

Længes du efter ren afslapning, sol og strand er en rejse til Achladies perfekt! Her bor du blandt olivenlunde og er tæt på hyggelige Skiathos by.

Skiathos by

I Skiathos by venter masser af restauranter med mange forskellige køkkener, et pulserende natteliv og god shopping. Byen er moderne og meget populær blandt os skandinaver.