Megali Ammos

  • • Mange hotelalternativer
  • • Lang og fin sandstrand
  • • Nær Skiathos by

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

I Megali Ammos tilbringes dagene på sandstranden. Apollo tilbyder mange hotelalternativer, så der er masser at vælge mellem.Fakta om Megali Ammos

Restauranter

En 2-retters middag ekskl. drikkevarer koster ca. 175 DKK.

Transfer

Til Megali Ammos tager det ca. 10 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

I udkanten af Skiathos by ligger den populære strand Megali Ammos med vandsportsaktiviteter og taverner.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 17°c
maj 22°c
jun 27°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 16°c
dec 12°c
8,6 ud af 10 Megali Ammos
Vores gæsters vurdering, Baseret på 405 anmeldelser

Andre byer Skiathos

Kolios

Den rolige by Kolios ligger i det sydlige Skiathos, lige vest for Kalamaki-halvøen og omkring 6,5 kilometer fra hovedstaden Skiathos. Kolios passer til dig, der gerne vil væk fra turiststederne og se lidt af øens unikke side.

Agia Paraskevi

Agia Paraskevi er en lille by med en lang, skøn sandstrand. Her kan du nyde afslappende dage ved havet og gå en tur langs med stranden, og senere slå dig ned på en af byens hyggelige taverner.

Troulos

Rejs til Skiathos og den rolige by Troulos til sommer! Byen er perfekt for børnefamilier og dem, som ønsker fred og ro på ferien.

Koukounaries

Rejs til Koukounaries der kan prale af at have en af Europas bedste strande! Her venter blødt sand og krystalklart vand. Velkommen til paradis!

Aselinos

Aselinos er et roligt område på den nordlige side af Skiathos. Her kan du slappe af på en uforstyrret del af øen med vandreture gennem smuk natur eller bade ved den naturlige sandstrand. Besøg det lille kloster Kounistra og nyd græsk mad på tavernen ved stranden.

Vasilias

Rejs til Skiathos og opleve badebugten Vasilias. Her kan du se frem mod en skøn ferieoplevelse lige ved den indbydende strand. Der er en god chance for, at du finder dit eget favoritsted.

Achladies

Længes du efter ren afslapning, sol og strand er en rejse til Achladies perfekt! Her bor du blandt olivenlunde og er tæt på hyggelige Skiathos by.

Skiathos by

I Skiathos by venter masser af restauranter med mange forskellige køkkener, et pulserende natteliv og god shopping. Byen er moderne og meget populær blandt os skandinaver.